U
Ovo je bilo 33+1 ☺️
Orangina super izgledas 😻😻😻 pa samo stomak imas 😻🙌🏼
I ti super izgledas 😊 ne znam kliko si dobila al ruke ti izgledaju tanko... 😉
url=https://lilypie.com]
Bravo za objasnjenje 👏👏
Al nazalost u situaciji kad ti triba platila bi i vragu samo da dobijes sta triba… u tom trenu najmanje razmisljas o pravdi..
Kakvo ti je bilo iskustvo s epi?
Odlicno..
Za samo pikanje je bitno slusati anesteziologa, dobro se namjestit (koliko je to uopce moguce sa trbuhom do zuba).
Meni je prva doza trajala oko 1,5-2h, uz nju su mi drip pojacali na najjace, tako da kad je krenulo popustat prvo sam pocela osjecat kao lagane grceve pa sve jace, dok nije popustilo skroz i nastao pakao..
Uz nju sam hodala, skakala po pilates lopti (jer se beba nije spustala u porodajni kanal), hodala oko kreveta..
Druga doza je trajala nesto krace, treca najkrace-oko pola sata mozda ali sam poslije saznala da su dali manju dozu jer je bilo pred sam izgon tako da je dosta bolilo, ali prezivi se.
Uglavnom je pod njom kao da si na drogama i kao da se nista ne dogada. Drugi dan su mi izvadili tu cjevcicu koja je bila u ledima, dobila flaster i mogla pod tus..
Ja pijem sirup Legofer, tablete su mi tesko sjedale na zeludac i izazivale zgaravice i grceve u zelucu..
Kakav ti je hemoglobin? On prvi padne ako nema dovoljno zeljeza u krvi. Ovo sto si ti vadila je kontrola zeljeza u 'zalihama' i taj moze bit dobar a da osjecas posljedice nedostatka u krvi (vrtoglavice, glavobolje, gubitak apetita i sl..)
Eritrociti 3.70
Hemoglobin 103
Hematokrit 0.318
Zeljezo 5.6
Ostalo je dobro
Ugl porod uz epi je ludilo. Bas mi je drago. Predpostavljan da ces je opet trazit haha
Definitivno bi trebala uzimati dodatak zeljeza, ako ti vec neda neki na recept uzmi nesto u apoteci. Beba sebi uzme koliko njoj treba, mama je u gubitku ali u trudnoci je to itekako bitno nadoknaditi..
Meni je zadnji hemoglobin 109 pa je gin rekao nastaviti piti sirup 2x15ml (2x40mg). I nisu mi zubi crni od njega.
A epiduralnu cu svakako opet uzeti, iako se nadam da ce ovaj put krenuti prirodno trudovi i da cu ic u rodiliste sa trudovima na 5 min pa je onda vec kasno za epiduralnu (drzim fige i nadam se takvom scenariju)..
A eto covik kaze da ne triba nista jer san trudna i normalno da mi je lose.. koma 😥
Meni je prvi put nista ne znan pa se nadan jedino da ce proc brzo i da se ne raspadnem xD
Dalmatinka dosta ti je nizak hemoglobin, a zeljezo prenisko… meni je moja dokt rekla cak suprotno da treba biti iznad donje granice jer beba sve sebi uzima, i vremenom sve vise pada i pada hemoglobin nakon njega i zeljezo. Obavezno uzmi nesto … Heferol je jako tezak na zeludac pa se raspitaj sta se lakse podnosi…
Znam to sve zato san i otisla u gin..al me razocara odgovorom.. uzela san sad te tablete probat cu sutra pa ako mi ne budu odg probat cu sirup
U
Ovo je bilo 33+1 ☺️
Orangina super izgledas 😻😻😻 pa samo stomak imas 😻🙌🏼
Super sii ja cu u sub stavit 😊
Frau hvala puno! Sad sam 34+3 ! Ne mogu staviti ovaj sticker nesto mi nece
Zatrudnila sam sa 58 sad imam 68 , znaci 10-ak kg... s tim da sam sve dobila u zadnjih 2 mj 🤪 povracam jutra popodne i veceri jedem ! 😂
Dalmatinka hvala ! Uzmi obavezno. Meni je dokt dala Ferro sanol duodenal, kaze da se najlakse podnose 😊 daaa, cekamo slicicu 😁
Dobro jutro drage, kako ste nam jutros?
@Elena fotka ti je odlična, divno izgledaš
@Dalmatinka obavezno si uzmi te preparate, jer i ja mislim da je to dosta nisko za trudnicu.
Jutro! Hvala cure 😊 mozda vama izgleda da je to samo trbuh ali vjerujte mi otislo je dosta u noge (i celulit je grooozan), guzu (evo friske strije) a jedva se gegam...
Dalmatinkaa zubi mogu pocrniti jedino ako zvaces/cuclas tablete zeljeza, ako ih odmah progutas s tekucinom nema problema!
Elena WOW koja zgodna trudnica! 😍😍 super mi je tvoja kosa ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji