Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijana07
    16. Studeni 2017. 22:49

dea32

Super da mozete i da se dobro osjecate.
    Moj posao je specifican, ne mogu se zamislit kak letim po odjelu sa trbuhom do zuba, ali da radim u nekoj mirnoj ambulanti radila bi do kraja.. Ovako sam otisla na go sa 9tt, iskoristila sav za ovu god i otvorila bolovanje sredinom 6 mj do prije 3 tj kad sam otvorila porodiljni.. Zato mi je cudno kad vidim vas da jos radite, meni je vec dosta bit doma..a jos slijedi god dana.

Joj tak i meni vec mi je za popizdit..i ja sam na bolovanju od 10 tt...🤔

• Frau_Mund6
    16. Studeni 2017. 23:30

Teddy bear super!!! Bit ces fit mama kad odradis dijetu 😁 

url=https://lilypie.com]

Elena288
    17. Studeni 2017. 00:21

Odmarajate zene bolje da ste na bolovanju i cuvate svoje bebice  
    Dalmatinka Ferro Sanol Duodenal su kapsule, najgore se podnosi Heferol ! 
    Teddy i ja sam radila guk profile , na dan si u bolnici od 8 do 8.30 navecer ... cim je jedna vrijednost iznad 5 pisu gest dijabetes. Meni nakon vecere bila 5,7 i nap gest dijabetes ... svako druga zena po njiima to ima. Mislim da je malo pretjerano 😊

Mela
    17. Studeni 2017. 08:19

Dijana221

Evo i nas s pregleda, sve okej, bebač je 1406g, 30+1 smo..

Bravo za bebicu, odlično napreduje mama Dijana221 

Mela
    17. Studeni 2017. 08:23

Teddy Bear

Uglavnom nikako da se javim. Bila sam na kontroli,bebica dobro napreduje,cak je i naprednija nego u tjednu kojem sam,navodno ima 1800grama. Medjutim okrenuta je poprecno,nadam se da ce se okrenuti u sljedecim tjednima glavom prema dole.
    Meni nalaz ogtt nije dobar,i to nakon dva sata mi je veca vrijednost,trebala bi biti manja od 8,5 a meni je 9,5. Doktorica mi je rekla da odem na dan u bolnicu i tamo uradim profile,a do tada dijeta klasicno,bez uglhikohidrata,secera i skroba,u biti da pripazim sta jedem. Do sada sam se udebljala 3.5kg,je da me ima od prije viska,jos sad kad pocnem paziti sta jedem ima da i smrsam u trudnoci,kad vec nisam prije nje😆
    Ostali nalazi su vise manje ok,bebica uzima sebi, a mami sipak😏. Tlak je dobar,to mi je isto bitno.
    Samo neka bude uredu do samoga kraja.

Odlično za bebicu, samo neka ona napreduje a ima vremena da se okrene  

Orangina
    17. Studeni 2017. 08:38

Teddy Bear

Uglavnom nikako da se javim. Bila sam na kontroli,bebica dobro napreduje,cak je i naprednija nego u tjednu kojem sam,navodno ima 1800grama. Medjutim okrenuta je poprecno,nadam se da ce se okrenuti u sljedecim tjednima glavom prema dole.
    Meni nalaz ogtt nije dobar,i to nakon dva sata mi je veca vrijednost,trebala bi biti manja od 8,5 a meni je 9,5. Doktorica mi je rekla da odem na dan u bolnicu i tamo uradim profile,a do tada dijeta klasicno,bez uglhikohidrata,secera i skroba,u biti da pripazim sta jedem. Do sada sam se udebljala 3.5kg,je da me ima od prije viska,jos sad kad pocnem paziti sta jedem ima da i smrsam u trudnoci,kad vec nisam prije nje😆
    Ostali nalazi su vise manje ok,bebica uzima sebi, a mami sipak😏. Tlak je dobar,to mi je isto bitno.
    Samo neka bude uredu do samoga kraja.

Teddy ima jos puno vremena da se bebica namjesti a to za kile pa ti nisi nista dobila! Kad ides u bolnicu ponesi punjac i nesto za citanje 😊 

Marijana07
    17. Studeni 2017. 08:40

Jutro ...ne znam kako je vama sa spavanjem ali ja vec 3 noci ne spavam...zaspem oko cca 3..4..sata..ali ne da me nesto muci da mi smeta ili se ne mogu namjestiti...jednostavno mi se ne spava..ujutro u 7 vec setam psa po kvartu😀,,kao da sam na nekim drogama😌
    Danas u 2 na kontrolu bas me zanima koliko je napredovao bebac..
    ...i strah me vage...😣 opet cu dobit po nosu zbog tih kila😀

Orangina
    17. Studeni 2017. 09:26

Jutro! 
    Spavam jako lose, budim se cesto a nekad uspijem zaspati ali tesko. Danas sam ispovracala dusu oko 7 kad sam popila tabletu zeljeza, prvo sve po podu, kad sam cistila opet me uhvatilo i trk na wc, tamo sam dobrih 15min imala direktan vodopad...i evo jos me mucnina drzi a gladna sam 😳 

Tak da jos jednom svaka cast vama koje jos uvijek povracate u trudnoci, tesko je to izdrzati, uzasan osjecaj. 

LittleOne
    17. Studeni 2017. 10:12

Ja nocas spavala ko beba, ni na wc nisam isla :)
    Mene dok svaki put upozori da sam dobila previse kila ali kad sam stalno gladna  smazala sam dorucak u 8 cim sam oci otvorila i sad bi opet nesto 🤤 

• Frau_Mund6
    17. Studeni 2017. 10:13

Mela

Dijana221

Evo i nas s pregleda, sve okej, bebač je 1406g, 30+1 smo..

Bravo za bebicu, odlično napreduje mama Dijana221

👍

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.