Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Elena288
    14. Studeni 2017. 15:27

Dazi i ja takodjer prvi put pramenove u 5 mj i planiram ovaj tjedan ponovo jer mrzim izrast a sad je bas velik. 
    Mela joooj hvala na podrsci, ne bi nikome pozeljela ovo , s tim da sam prva 3 mj 24 sata imala mucninu i povracala po 10 puta, bila na infuziji, tako da mi je ovo jednom dvaput dnevno cak prihvatljivo 🤪😂 Na sta se sve covjek navikne, da mi je netko pricao 😫😂

• Dijana221
    14. Studeni 2017. 15:34

Orangina

Frau ajde super da nemas temp.i da manje boli, bit ce bolje kad antibiotik odradi svoje!

Dea ma nece ti valjda bebica uraniti prije nego odes do TA 😁
    Jel taj caj 100% list maline ili ima neceg unutra pomijesano? Probat cu traziti to kod nas u Fr po ljekarnama.

Pozdrav Dijana! 😊 I meni je prva trudnoca, puno toga neznam pa pitam i dobijem savjete ovdje pa je lakse…samo ti pisi, drago mi je da nas je sto vise na forumu 😉 Kad ti je termin?

Termin mi je 22.01, polako se i to približava 

14. Studeni 2017. 15:42

I ja isto planiram jos jednom prije poroda otici na sisanje i farbanje.
    Jojjj Elena ne bi ti bila u kozi, dobro kaze Mela ahhh. Bas mi ne zao sto te to toliko pati 🙁
    Cure ne znam ako cete kupovati jastuke za dojenje, imate na fejsu Minigreeny, imaju akciju 25% popusta mislim do 27.11. ☺️

• Dijana221
    14. Studeni 2017. 15:43

Elena288

Pozdrav cure ! Sretno na pregledima ko ima u skorije vrijeme, Dazi danas.
    Zgaravica , kiselina , ne znam vise ni sta je … al ja u 34+2 jos uvijek povracam svako jutro !! Eto !! Cijeluu trudnocu, probala svasta , nema pomoci, al u vecernjim satima je bolja situacija , pa jedem navecer ko luda 😂🤪
    Ja planiram kupiti vrecu za spavanje , to mi se cini bas prakticno… samo mislim da cu uzeti bez rukava , malo mi je previse ona s rukavima, kao da je u skafanderu haha. Jooj moram krenut kupovati stvari koje mi fale. Kod nas kisa pada , prolom oblaka 2 dana i nikako da odem lijepo u soping 😒
    Pitanje cure - farbate li se u trudnoci???

Ja imam u četvrtak, jedva čekam da vidim maloga 
    Povraćala sam prvih 5mjeseci, kad je prestalo osjećala sam ogromno olakšanje tako da mi sad ni žgaravica ni grčevi ne predstavljaju neki problem nakon onoga.. mogu zamisliti kako ti je joj 
    I kod nas kiša non stop, sreća pa sam ranije kupila što sam trebala ,nije mi puno toga ostalo pa sad mogu uživati u toplini svoga doma hehe 
    Ja se nisam farbala 9 mjeseci, taman sam se ofarbala netom prije trudnoće, a nakon što sam ostala trudna nisam htjela, iako sam čitala da ne šteti ne vjerujem u te teorije, a i nemam kritičnu kosu pa mi to ni ne pada teško, ako planiraš možda samo uzeti boju bez amonijaka, nez 

neo
    14. Studeni 2017. 15:57

Ja sam 2 puta radila pramenove od kad sam trudna i jos imam u planu jednom prije termina jer pitanje kad ce to opet doc na red uz bebicu 🤔😀
    A kaj se tice povracanja,to me je zaobislo. Nisam ni jednom povracala.

url=https://lilypie.com]

Orangina
    14. Studeni 2017. 16:03

Elena ajme meni, povracati cijelu trudnocu mora da je koma! Meni je bilo tesko ono u pocetku s mucninama i povracanjem, al eto proslo je...bas mi te zao 😢 

Dijana sretno na pregledu u cetvrtak, znaci deckic dolazi 22.01. 😊 

Sto se tice farbanja, pustam da mi izraste kosa da se rijesim ofarbane kose, zelim svoju prirodnu boju samo to je dug proces... Moram se uskoro sisati, odugovlacim jer mi je neugodno da mi frizerka gleda te celave rupe na glavi 😔😳

Orangina
    14. Studeni 2017. 16:05

neo

A kaj se tice povracanja,to me je zaobislo. Nisam ni jednom povracala.

A daaaaj bediras nas 😂 sretnica!

Teddy Bear
    14. Studeni 2017. 16:07

Ja isto imam pregled u cetvrtak poslijepodne,a sutra moram otici izvaditi KKS i OGTT. Jucer sam bila na transfuziologiji zbog krvne grupe,sutra ce mi nalazi biti gotovi.
    Sto se tice farbanja,ja se jesam samo jedanput do sada ofarbala ali nekom navodno prirodnom bojom bez amonijaka,i planirala sam opet tamo nekad pred porod,jer imam malo sijedih. Srecom boja mi je zahvalna,ne vidi se puno izrast.

14. Studeni 2017. 16:08

Neo i mene je zaobislo, ali niti jednom nisam povracala,niti jedan simptom trudnoce do ovog treceg tromjesecja ☺️
    Orangina i ja pustam sad da moja boja izadje, ali evo stavljam pramenove da ljepse izgleda izrast, al cu najvjerojatnije cim prije na skidanje farbe, da si olaksam i ubrzam proces ☺️

Orangina
    14. Studeni 2017. 16:14

Teddy sretno na pregledu! 

Eto i Dazi bez povracanja prosla, blago vam se! 😊 

Kupit cu vrecu za spavanje onu bez rukava ili da se rukavi skidaju, cini mi se da ce biti prakticno za nasu zimsku bebicu. Samo sto nisam jos nasla da je bas pamucna, bude mijesavina materijala, je to ok? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.