Iman pravo izbora zato i je tesko donit odluku… pustit cu koji dan da se dojmovi slegnu pa cemo vidit.. sad trazin gin koji radi mjerenje zdjelice s obzirom da moj gin to radi "od oka" sta je meni neprihvatljivo s obziron da iman skoliozu i probl s desnim kukom.. muka ziva 🙉🙈
Ja nemam problema sa kraljesnicom, ali me poslije poroda znala boliti i to jako.. Ipak se zdjelica siri, pritisak je na lumbalni dio leda..
Mozes li mozda dobiti kakvo misljenje od fizijatra ili neurologa (ne znam gdje se kontroliras) pa da onda na temelju njihove odluke odlucis da li ces probat vaginalno ili cr?
Dijana, slobodno se pridruzis u tipkanju.. ako nista da se malo pojadas sa tegobama i da nam brze prode vrijeme..
Frau, ne brini za predvidanje datuma, bilo bi fora da se poklopi, ali budimo iskreni ni dr ni uzv ne moze predvidjet tocan datum poroda, tako da..
Caj je 100% suseni list maline, vrecica je od 50g, znaci ne filteri nego bas suseni proizvod. Ja sam kupila u Gardenu, ducanu zdrave prehrane, pa ako imas nesto slicno u blizini probaj se raspitati..
Dijana, ja osobno nemam iskustva sa vrecama za spavanje, s obzirom da mi je prva curka bila ljetna beba rodena u 7 mj u temperaturama +40..
Sada ju nisam pripremila jer ce, s obzirom na nedostatak prostora, beba biti samnom u krevetu pa cemo grijati jedan drugoga i prebaciti deku preko nas..
Vjerujem da je prakticnija za spavanje u kreveticu u smislu da ne moras paziti dal se beba otkrila ili zavukla pod poplun ili dekicu
Dea hvala, potraziti cu to, vec jedem datulje, pokusat cu i masazu medice ma sve samo da ne popucam ili da prodem s minimalno savova 😅 Eto o cemu ja razmisljam haha
Pozdrav cure ! Sretno na pregledima ko ima u skorije vrijeme, Dazi danas.
Zgaravica , kiselina , ne znam vise ni sta je ... al ja u 34+2 jos uvijek povracam svako jutro !! Eto !! Cijeluu trudnocu, probala svasta , nema pomoci, al u vecernjim satima je bolja situacija , pa jedem navecer ko luda 😂🤪
Ja planiram kupiti vrecu za spavanje , to mi se cini bas prakticno... samo mislim da cu uzeti bez rukava , malo mi je previse ona s rukavima, kao da je u skafanderu haha. Jooj moram krenut kupovati stvari koje mi fale. Kod nas kisa pada , prolom oblaka 2 dana i nikako da odem lijepo u soping 😒
Pitanje cure - farbate li se u trudnoci???
Frau bas mi je zao zbog toga sto ti se dogadja, iskreno nisam ni mislila da se to moze desiti u trudnoci, mislila sam da moze samo nakon poroda ako se zena ne izdaja ili slicno ... brz oporavak zelim!
Pozdrav curke, čitam vas svakodnevno, ali ne komentiram često jer mi je ovo prva trudnoća pa nisam baš stručnjak za davanje savjetahtjela sam vas pitati kakva su vam iskustva s vrećama za spavanje? Da li su pametniji izbor od dekica i jorgančića?
Dijana pozdrav, lakše nam je kada nas je više. I meni je prva trudnoća
Osobno uzela sam vreću za spavanje i dekicu, pa ću kombinirati. Ako se ne bude bunila sigurnija mi je u vreći, jer je ne može staviti preko glave ili nešto drugo.
Hvala Elena ☺️ ja sam cekala da prodje 20 tjedana pa sam radila pramenove.
Mela ista stvar i kod mene, imam oboje,pa cu vidjeti.
Pozdrav cure ! Sretno na pregledima ko ima u skorije vrijeme, Dazi danas.
Zgaravica , kiselina , ne znam vise ni sta je … al ja u 34+2 jos uvijek povracam svako jutro !! Eto !! Cijeluu trudnocu, probala svasta , nema pomoci, al u vecernjim satima je bolja situacija , pa jedem navecer ko luda 😂🤪
Ja planiram kupiti vrecu za spavanje , to mi se cini bas prakticno… samo mislim da cu uzeti bez rukava , malo mi je previse ona s rukavima, kao da je u skafanderu haha. Jooj moram krenut kupovati stvari koje mi fale. Kod nas kisa pada , prolom oblaka 2 dana i nikako da odem lijepo u soping 😒
Pitanje cure - farbate li se u trudnoci???
Draga Elena, tebi skidam kapu.. Baš je iscrpljujuće ono što sam imala 3 mjeseca sa žgaravicom, kiselinom i povraćanjem, a ne cijelu trudnoću. Svaka čast. Meni sada kada se vrati žgaravica, odmah mi zlo na taj period.
Daaaa, bila sam prošlu srijedu. Ja zaista ne mogu da se ne farbam. Možda neću zadnji mjesec, ali ću još jednom sigurno prije poroda.
Sortiraj odgovore
Najstariji