Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Studeni 2017. 21:16

Dazi

Drage moje,evo i mene sa pregleda. Pahuljica se opet nije dala vidjeti, samo smo uspjeli vidjeti mamin obrascic debeli heheh 🤗🤗 teska je 2300kg i duga 44cm. Svi protoci su super, srce,bubrezi,sve, bogu hvala. Eto ukratko 😁😁😊😊

Bravooo drago mi je da je sve uredu 🤗🤗

Sta se tice povracanja, svaka cast vama koje ste to izdrzale.. ja radije biram cjelodnevnu zgaravicu haha

• Frau_Mund6
    14. Studeni 2017. 22:24

Dalmatinkaa

dea32

Dalmatinkaa

Iman pravo izbora zato i je tesko donit odluku… pustit cu koji dan da se dojmovi slegnu pa cemo vidit.. sad trazin gin koji radi mjerenje zdjelice s obzirom da moj gin to radi "od oka" sta je meni neprihvatljivo s obziron da iman skoliozu i probl s desnim kukom.. muka ziva 🙉🙈

Ja nemam problema sa kraljesnicom, ali me poslije poroda znala boliti i to jako.. Ipak se zdjelica siri, pritisak je na lumbalni dio leda..
    Mozes li mozda dobiti kakvo misljenje od fizijatra ili neurologa (ne znam gdje se kontroliras) pa da onda na temelju njihove odluke odlucis da li ces probat vaginalno ili cr?
    Dijana, slobodno se pridruzis u tipkanju.. ako nista da se malo pojadas sa tegobama i da nam brze prode vrijeme..
    Frau, ne brini za predvidanje datuma, bilo bi fora da se poklopi, ali budimo iskreni ni dr ni uzv ne moze predvidjet tocan datum poroda, tako da..
    Caj je 100% suseni list maline, vrecica je od 50g, znaci ne filteri nego bas suseni proizvod. Ja sam kupila u Gardenu, ducanu zdrave prehrane, pa ako imas nesto slicno u blizini probaj se raspitati..

Ja iman skoliozu i ne znan kako je kad ledja ne bole… navikla san se zivit s tim .. u trudnoci je naravno teze.. a kraljeznica je uzrokovala problem s kukom zbog kojeg me boli desna noga.. isijas.. i bol u simfizi koja je stravicna… bila san u ortopeda i reka je da je mogu rodit vaginalno sta se tice skolioze ali da moran provjerit stanje zdjelice.. epiduralnu je moguce primit ali u Splitu je ne mozes dobit ni kad je kraljeznica zdrava a kamo li kad nije… zakljucak je da smo mi doktorima uglavnom ipak brojevi, a ne ljudi….u najgorem slucaju platit cu carski i dog sve s doktorom koji ce to izvest jer to na kraju ispadne najsigurnija opcija.. al prije tog moran nac dokt koji mjeri zdjelicu. Krenila san danas u potragu pa cemo vidit ..

Draga, s tvojim problemima nije losa opcija da platis i da si mirna i ti i beba... nisam za opcije placanja kad imas prava na zdravstvo i kad placas sve doprinose... ali ako je to u tvoju korist i ako si sigurna u dobar ishod, a time izbjegavas opasnosti, samo naprijed, neke su svari neprocjenjive 😉

url=https://lilypie.com]

Mela
    14. Studeni 2017. 22:28

Dazi

Drage moje,evo i mene sa pregleda. Pahuljica se opet nije dala vidjeti, samo smo uspjeli vidjeti mamin obrascic debeli heheh 🤗🤗 teska je 2300kg i duga 44cm. Svi protoci su super, srce,bubrezi,sve, bogu hvala. Eto ukratko 😁😁😊😊

Draga Dazi, super...Pa prava sam zimaska pahuljica.. Šta me briga, gledate me kad dođem, hihihi 

14. Studeni 2017. 22:36

Hvala vam curee. 😁🤗🤗❤️❤️
    Daaa Mela, mala sefica hahahhaha 😊😊

14. Studeni 2017. 23:04

Frau_Mund6

Dalmatinkaa

dea32

Dalmatinkaa

Iman pravo izbora zato i je tesko donit odluku… pustit cu koji dan da se dojmovi slegnu pa cemo vidit.. sad trazin gin koji radi mjerenje zdjelice s obzirom da moj gin to radi "od oka" sta je meni neprihvatljivo s obziron da iman skoliozu i probl s desnim kukom.. muka ziva 🙉🙈

Ja nemam problema sa kraljesnicom, ali me poslije poroda znala boliti i to jako.. Ipak se zdjelica siri, pritisak je na lumbalni dio leda..
    Mozes li mozda dobiti kakvo misljenje od fizijatra ili neurologa (ne znam gdje se kontroliras) pa da onda na temelju njihove odluke odlucis da li ces probat vaginalno ili cr?
    Dijana, slobodno se pridruzis u tipkanju.. ako nista da se malo pojadas sa tegobama i da nam brze prode vrijeme..
    Frau, ne brini za predvidanje datuma, bilo bi fora da se poklopi, ali budimo iskreni ni dr ni uzv ne moze predvidjet tocan datum poroda, tako da..
    Caj je 100% suseni list maline, vrecica je od 50g, znaci ne filteri nego bas suseni proizvod. Ja sam kupila u Gardenu, ducanu zdrave prehrane, pa ako imas nesto slicno u blizini probaj se raspitati.

Draga, s tvojim problemima nije losa opcija da platis i da si mirna i ti i beba… nisam za opcije placanja kad imas prava na zdravstvo i kad placas sve doprinose… ali ako je to u tvoju korist i ako si sigurna u dobar ishod, a time izbjegavas opasnosti, samo naprijed, neke su svari neprocjenjive 😉

A nazalost kod nas je to tako.. imamo pravo i na besplatnu epiduralnu pa je opet ne mozes dobit dok je ne platis i to unaprijed.. splitsko rodiliste ima najnizu stopu poroda s epi.. cak 4 %... zalosno... kod nas se svi vode parolom "plati pa se rugaj".. svi sve rade na crnjaka... zalosno al istinito... zato i ne planiran puno trudnoca...

Elena288
    14. Studeni 2017. 23:23

Dazi

I ja isto planiram jos jednom prije poroda otici na sisanje i farbanje.
    Jojjj Elena ne bi ti bila u kozi, dobro kaze Mela ahhh. Bas mi ne zao sto te to toliko pati 🙁
    Cure ne znam ako cete kupovati jastuke za dojenje, imate na fejsu Minigreeny, imaju akciju 25% popusta mislim do 27.11. ☺️

Ja znam bas mnogo cura koje su se farbale cijelu trudnocu i nije bilo problema. mada mislim da su pramenovi bolja opcija jer ne idu direkt na korijen, takodjer su super i te boje bez amonijaka. 

Dijana221

Elena288

Pozdrav cure ! Sretno na pregledima ko ima u skorije vrijeme, Dazi danas.
    Zgaravica , kiselina , ne znam vise ni sta je … al ja u 34+2 jos uvijek povracam svako jutro !! Eto !! Cijeluu trudnocu, probala svasta , nema pomoci, al u vecernjim satima je bolja situacija , pa jedem navecer ko luda 😂🤪
    Ja planiram kupiti vrecu za spavanje , to mi se cini bas prakticno… samo mislim da cu uzeti bez rukava , malo mi je previse ona s rukavima, kao da je u skafanderu haha. Jooj moram krenut kupovati stvari koje mi fale. Kod nas kisa pada , prolom oblaka 2 dana i nikako da odem lijepo u soping 😒
    Pitanje cure - farbate li se u trudnoci???

Ja imam u četvrtak, jedva čekam da vidim maloga
    Povraćala sam prvih 5mjeseci, kad je prestalo osjećala sam ogromno olakšanje tako da mi sad ni žgaravica ni grčevi ne predstavljaju neki problem nakon onoga.. mogu zamisliti kako ti je joj
    I kod nas kiša non stop, sreća pa sam ranije kupila što sam trebala ,nije mi puno toga ostalo pa sad mogu uživati u toplini svoga doma hehe
    Ja se nisam farbala 9 mjeseci, taman sam se ofarbala netom prije trudnoće, a nakon što sam ostala trudna nisam htjela, iako sam čitala da ne šteti ne vjerujem u te teorije, a i nemam kritičnu kosu pa mi to ni ne pada teško, ako planiraš možda samo uzeti boju bez amonijaka, nez

Elena288
    14. Studeni 2017. 23:33

Neo i Dazi i Frau sretnice koje ste prosle bez trudnicke muke no1

orangina ma bitno je da su prestale mucnine
    Dazi mi smo tu negdje tj bebaci.. moj je na 33+1 imao 2450 

Elena288
    14. Studeni 2017. 23:40

Dalmatinkaa i ja imam sskoliozu al mislim da nije tako strasan slucaj kao kod tebe. i ja bih na tvom mjestu latila carski pa si mirna.
    Kod nas u Mostaru nema epiduralna  ... tj lako je nju zbaviti al nema kadra, nemaju anesteziologa , dakle nema ti je tko dati. ako se netko kuzi u to nek mi objasni:.. a vecina carskih se rade na spinalnu anesteziju... koja je razlika i za to treba anesteziolog ... koja je razlika izmedju te dvije. 

14. Studeni 2017. 23:52

Elena288

Dalmatinkaa i ja imam sskoliozu al mislim da nije tako strasan slucaj kao kod tebe. i ja bih na tvom mjestu latila carski pa si mirna.
    Kod nas u Mostaru nema epiduralna … tj lako je nju zbaviti al nema kadra, nemaju anesteziologa , dakle nema ti je tko dati. ako se netko kuzi u to nek mi objasni:.. a vecina carskih se rade na spinalnu anesteziju… koja je razlika i za to treba anesteziolog … koja je razlika izmedju te dvije.

Epi daju anesteziolozi, ugl budu u timu ali i ne mora.. Medjutim u St nazalost fali tih anesteziologa dok ih recimo u Zg ima dosta i zene epi dobiju bez problema ako ne dodju kasno.. u St na crnjaka platis anesteziologu.. glupo al sta je tu je... jer je po zakonu mozes dobit besplatno.. inace zene sa skoliozom mogu primit epi jer se ona daje u dio izmedju razmaka kraljesaka (potvrdio ortoped) ali u bolnici ugl zene odbiju zbog tog jer im se ne da zezat sa krivom kraljeznicom.. Spinalna se takoder daje u kraljeznicu i nju ugl preferiraju kod carskog jer je brzi oporavak od opce anestezije... razg san nedavno kod ortopeda na tu temu.. ugl nama skolioza nije zapreka ni za jedno ni za drugo ali to je tako ugl u teoriji.. praksa je ipak nesto dr...

• Frau_Mund6
    15. Studeni 2017. 00:02

Dalmatinkaa

Frau_Mund6

Dalmatinkaa

dea32

Dalmatinkaa

Caj je 100% suseni list maline, vrecica je od 50g, znaci ne filteri nego bas suseni proizvod. Ja sam kupila u Gardenu, ducanu zdrave prehrane, pa ako imas nesto slicno u blizini probaj se raspitati.

Draga, s tvojim problemima nije losa opcija da platis i da si mirna i ti i beba… nisam za opcije placanja kad imas prava na zdravstvo i kad placas sve doprinose… ali ako je to u tvoju korist i ako si sigurna u dobar ishod, a time izbjegavas opasnosti, samo naprijed, neke su svari neprocjenjive 😉

A nazalost kod nas je to tako.. imamo pravo i na besplatnu epiduralnu pa je opet ne mozes dobit dok je ne platis i to unaprijed.. splitsko rodiliste ima najnizu stopu poroda s epi.. cak 4 %… zalosno… kod nas se svi vode parolom "plati pa se rugaj".. svi sve rade na crnjaka… zalosno al istinito… zato i ne planiran puno trudnoca…

Hmhm pa jesi li razmisljala da dodes u zg? Sad ti je mozda kasno, ali ako vec imas takve probleme za drugu trudnocu razmisli... ako dogovoris carski u nekom odredekom terminu, mozda je isplativo. Jesi li krenula u bolnicu? Odabrala doktora? 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.