Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mela
    14. Studeni 2017. 12:23

Frau_Mund6

Ej zenice 😊 eto mene!! Puno sam bolje danas 😊 nema temperature, cica izgleda isto ali nekako manje boli 😥 vjerujem da sad krece na bolje…
    Jucer nisam spavala cijeli dan, a kako se nisam naspavala noc prije i temperatura, totalno me slozilo 😑 tesko se bilo oduprijeti losim mislima… al danas svijet izgleda vedrije 😉

Ma super, odlične vijesti. Drago mi je da ide na bolje. Čuvaj se i drži se uputa doktora. 

14. Studeni 2017. 12:25

Dalmatinkaa

Iman pravo izbora zato i je tesko donit odluku… pustit cu koji dan da se dojmovi slegnu pa cemo vidit.. sad trazin gin koji radi mjerenje zdjelice s obzirom da moj gin to radi "od oka" sta je meni neprihvatljivo s obziron da iman skoliozu i probl s desnim kukom.. muka ziva 🙉🙈

Slazem se da je to potpuno neprihvatljivo s obzirom na tvoje dijagnoze. Ali evo kad nadjes gin koji ce ti i to mjerenje napraviti i kad budes imala i taj podatak,onda sebi daj koji dan i odluka ce ti sama zazvoniti u glavi. Samo se nemoj puno brinuti. U svakom slucaju, znas da ces nagonski donijeti odluku koja je najpovoljnija i za tebe i za bebu. Nemoj se brinuti 😘

Mela

Dazi

Ajojj Mela, nadam se da si se uspjela bar malo naspavati. 🙁
    Frau kako si nam danas?
    Dalmatinka sta je rekao okulist jucer?

Ko polu pijana sam
    Sjetih se perioda kad dobro zaglaviš navečer u gradu i sutra na posao, a spavaš nekih 2 sata.

Mela
    14. Studeni 2017. 12:28

Trenutna

14. Studeni 2017. 12:34

Mela

Trenutna

Hahhahahahhahahha. Ajojjjj. 😂😂

Mela
    14. Studeni 2017. 12:40

Dazi

Mela

Trenutna

Hahhahahahhahahha. Ajojjjj. 😂😂

Sretno danas na pregledu,pa nam se javi 

Mela
    14. Studeni 2017. 12:47

Dalmatinkaa

Iman pravo izbora zato i je tesko donit odluku… pustit cu koji dan da se dojmovi slegnu pa cemo vidit.. sad trazin gin koji radi mjerenje zdjelice s obzirom da moj gin to radi "od oka" sta je meni neprihvatljivo s obziron da iman skoliozu i probl s desnim kukom.. muka ziva 🙉🙈

Uh draga, baš muka. Želim ti od srca ono što je najbolje za tebe i bebicu, a vjerujem da ćeš uz pomoć stručnjaka ti najbolje izabrati. 

• Dijana221
    14. Studeni 2017. 14:07

Pozdrav curke, čitam vas svakodnevno, ali ne komentiram često jer mi je ovo prva  trudnoća pa nisam baš stručnjak za davanje savjeta  htjela sam vas pitati kakva su vam iskustva s vrećama za spavanje? Da li su pametniji izbor od dekica i jorgančića? 

14. Studeni 2017. 14:18

Hocu Melica ☺️

Dijana221

Pozdrav curke, čitam vas svakodnevno, ali ne komentiram često jer mi je ovo prva trudnoća pa nisam baš stručnjak za davanje savjetahtjela sam vas pitati kakva su vam iskustva s vrećama za spavanje? Da li su pametniji izbor od dekica i jorgančića?

Dijana pa nema veze sto je prva trudnoca, tu smo da tipkamo i misljenjima,pitanjima i svemu ostalome, tako da nam se slobodno mozes prikljuciti u tipkanju hehhe
    Osobno, nemam iskustva, pa cekamo iskusnije mamice da nam jave svoje misljenja ☺️😊

Orangina
    14. Studeni 2017. 14:33

Frau ajde super da nemas temp.i da manje boli, bit ce bolje kad antibiotik odradi svoje! 

Dea ma nece ti valjda bebica uraniti prije nego odes do TA 😁 
    Jel taj caj 100% list maline ili ima neceg unutra pomijesano? Probat cu traziti to kod nas u Fr po ljekarnama. 

Pozdrav Dijana! 😊 I meni je prva trudnoca, puno toga neznam pa pitam i dobijem savjete ovdje pa je lakse...samo ti pisi, drago mi je da nas je sto vise na forumu 😉 Kad ti je termin? 

Teddy Bear
    14. Studeni 2017. 14:36

Sretno danas na pregledu Dazi😗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.