Ej zenice 😊 eto mene!! Puno sam bolje danas 😊 nema temperature, cica izgleda isto ali nekako manje boli 😥 vjerujem da sad krece na bolje…
Jucer nisam spavala cijeli dan, a kako se nisam naspavala noc prije i temperatura, totalno me slozilo 😑 tesko se bilo oduprijeti losim mislima… al danas svijet izgleda vedrije 😉
Ma super, odlične vijesti. Drago mi je da ide na bolje. Čuvaj se i drži se uputa doktora.
Iman pravo izbora zato i je tesko donit odluku… pustit cu koji dan da se dojmovi slegnu pa cemo vidit.. sad trazin gin koji radi mjerenje zdjelice s obzirom da moj gin to radi "od oka" sta je meni neprihvatljivo s obziron da iman skoliozu i probl s desnim kukom.. muka ziva 🙉🙈
Slazem se da je to potpuno neprihvatljivo s obzirom na tvoje dijagnoze. Ali evo kad nadjes gin koji ce ti i to mjerenje napraviti i kad budes imala i taj podatak,onda sebi daj koji dan i odluka ce ti sama zazvoniti u glavi. Samo se nemoj puno brinuti. U svakom slucaju, znas da ces nagonski donijeti odluku koja je najpovoljnija i za tebe i za bebu. Nemoj se brinuti 😘
Ajojj Mela, nadam se da si se uspjela bar malo naspavati. 🙁
Frau kako si nam danas?
Dalmatinka sta je rekao okulist jucer?
Ko polu pijana sam
Sjetih se perioda kad dobro zaglaviš navečer u gradu i sutra na posao, a spavaš nekih 2 sata.
Trenutna
Hahhahahahhahahha. Ajojjjj. 😂😂
Sretno danas na pregledu,pa nam se javi
Iman pravo izbora zato i je tesko donit odluku… pustit cu koji dan da se dojmovi slegnu pa cemo vidit.. sad trazin gin koji radi mjerenje zdjelice s obzirom da moj gin to radi "od oka" sta je meni neprihvatljivo s obziron da iman skoliozu i probl s desnim kukom.. muka ziva 🙉🙈
Uh draga, baš muka. Želim ti od srca ono što je najbolje za tebe i bebicu, a vjerujem da ćeš uz pomoć stručnjaka ti najbolje izabrati.
Pozdrav curke, čitam vas svakodnevno, ali ne komentiram često jer mi je ovo prva trudnoća pa nisam baš stručnjak za davanje savjeta htjela sam vas pitati kakva su vam iskustva s vrećama za spavanje? Da li su pametniji izbor od dekica i jorgančića?
Hocu Melica ☺️
Pozdrav curke, čitam vas svakodnevno, ali ne komentiram često jer mi je ovo prva trudnoća pa nisam baš stručnjak za davanje savjetahtjela sam vas pitati kakva su vam iskustva s vrećama za spavanje? Da li su pametniji izbor od dekica i jorgančića?
Dijana pa nema veze sto je prva trudnoca, tu smo da tipkamo i misljenjima,pitanjima i svemu ostalome, tako da nam se slobodno mozes prikljuciti u tipkanju hehhe
Osobno, nemam iskustva, pa cekamo iskusnije mamice da nam jave svoje misljenja ☺️😊
Frau ajde super da nemas temp.i da manje boli, bit ce bolje kad antibiotik odradi svoje!
Dea ma nece ti valjda bebica uraniti prije nego odes do TA 😁
Jel taj caj 100% list maline ili ima neceg unutra pomijesano? Probat cu traziti to kod nas u Fr po ljekarnama.
Pozdrav Dijana! 😊 I meni je prva trudnoca, puno toga neznam pa pitam i dobijem savjete ovdje pa je lakse...samo ti pisi, drago mi je da nas je sto vise na forumu 😉 Kad ti je termin?
Sortiraj odgovore
Najstariji