Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Frau_Mund6
    14. Studeni 2017. 20:04

Dazi

Drage moje,evo i mene sa pregleda. Pahuljica se opet nije dala vidjeti, samo smo uspjeli vidjeti mamin obrascic debeli heheh 🤗🤗 teska je 2300kg i duga 44cm. Svi protoci su super, srce,bubrezi,sve, bogu hvala. Eto ukratko 😁😁😊😊

Super draga 😉 cini se veca beba!  Kad ti je opet termin? Sad bi trebali biti cesce 

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    14. Studeni 2017. 20:04

Marijana07

Frau_Mund6

Teddy bear meni djeluje da je tvoj termin 25.1 😉 imas jos vremena
    Marijana tebi pada na 7.1. 😉
    Ako sam dobro vidjela nitko nebi trebao preci datum 😊
    Ja sam u lipnju osisala kosu na skroz kratko sa duzine pola leda 😉 pustala sam ju da ju mogu darovat za izradu perika 😄 sad mi se vidi jedan cuperak od nekoliko bijelih dlaka 😁 ali se ne mislim farbat dok trudkoca ne prode, a ni dok dojim vjerojatno 😉 nisam ni zadnjih nekoliko 5 godina dok smo bili u postupcima.
    Mucnine i povracanje? Sta je to? Tog se sjecam iz onih mladenackih dana kad se puno cugalo 😂😂😂😂 zaobislo me skroz u trudnoci.. ali je zato zgaravica tu bila trudna ili ne…
    Vrecu jos nisam kupila, al racunam na onu iz c&a kad ste ju tak nahvalile 😊 jel ta pamucna?

Dobro termin mi je 9.1…..tako da je to to..hvala🤣

👍

url=https://lilypie.com]

14. Studeni 2017. 20:20

Frau_Mund6

Dazi

Drage moje,evo i mene sa pregleda. Pahuljica se opet nije dala vidjeti, samo smo uspjeli vidjeti mamin obrascic debeli heheh 🤗🤗 teska je 2300kg i duga 44cm. Svi protoci su super, srce,bubrezi,sve, bogu hvala. Eto ukratko 😁😁😊😊

Super draga 😉 cini se veca beba! Kad ti je opet termin? Sad bi trebali biti cesce

Hvala vam cure. 🤗
    Je draga moja, veca je za tocno dva tjedna. Napravila mi je bris na aerobne bakterije,ponajvise zbog streptokoka. Nalaz ce biti kroz koji dan. Da,mislila sam da ce mi iduci pregled biti za dva,tri tjedna,ali nije iduci pregled mi je opet za 4 tjedna, ali ako bila sta osjetim da odmah dodjem. Privatno vodim trudnocu pa mi je doktorica dostupna svaki dan 0/24, pa se ne brinem sto je tek tada. 😁😁😊

Orangina
    14. Studeni 2017. 20:35

Dazi

Super za pregled! Vec ima preko 2kg, super, bas me zanima koliko moja bebica ima sad, zadnji put su mi rekli da je malo manja beba.

Dijana H&M ima vrece takoder, mozda Kik ali neznam za kvalitetu

14. Studeni 2017. 20:44

Mela

@Dea
    Baš izmuči čovjeka. Čitav paket zelenog orbita sam uzela, ali ni on nije pomogao. Hladno mlijeko sam pila, pa je nekad u noći pomoglo. Ako večeras opet pri gusti probam tvoj recept. Hvala ti
    @ Dalmatinka
    Sve znaš. Tebi svaka čast obzirom da se duže mučiš s njom, ali je baš za izluditi

3 mj :/
    Jedino sta pomaze hladno mlijeko i rennie.. 
    Sad san se jedva depilirala od zgaravice.. plus to sta vise nista doli ne vidin 😅

14. Studeni 2017. 20:52

Dazi

Dalmatinkaa

Iman pravo izbora zato i je tesko donit odluku… pustit cu koji dan da se dojmovi slegnu pa cemo vidit.. sad trazin gin koji radi mjerenje zdjelice s obzirom da moj gin to radi "od oka" sta je meni neprihvatljivo s obziron da iman skoliozu i probl s desnim kukom.. muka ziva 🙉🙈

Slazem se da je to potpuno neprihvatljivo s obzirom na tvoje dijagnoze. Ali evo kad nadjes gin koji ce ti i to mjerenje napraviti i kad budes imala i taj podatak,onda sebi daj koji dan i odluka ce ti sama zazvoniti u glavi. Samo se nemoj puno brinuti. U svakom slucaju, znas da ces nagonski donijeti odluku koja je najpovoljnija i za tebe i za bebu. Nemoj se brinuti 😘

Mela

Dazi

Ajojj Mela, nadam se da si se uspjela bar malo naspavati. 🙁
    Frau kako si nam danas?
    Dalmatinka sta je rekao okulist jucer?

Ko polu pijana sam
    Sjetih se perioda kad dobro zaglaviš navečer u gradu i sutra na posao, a spavaš nekih 2 sata.

Hahhahahhahahah ajojjj draga mojaa. Nedaj se hehe 😄

Hvala ti :*

14. Studeni 2017. 20:55

Mela

Dalmatinkaa

Iman pravo izbora zato i je tesko donit odluku… pustit cu koji dan da se dojmovi slegnu pa cemo vidit.. sad trazin gin koji radi mjerenje zdjelice s obzirom da moj gin to radi "od oka" sta je meni neprihvatljivo s obziron da iman skoliozu i probl s desnim kukom.. muka ziva 🙉🙈

Uh draga, baš muka. Želim ti od srca ono što je najbolje za tebe i bebicu, a vjerujem da ćeš uz pomoć stručnjaka ti najbolje izabrati.

Nadan se.. ne zelin unistit zdjelicu porodom... s tim da i dalje imam problem sa simfizom koja dosta boli.. 

Teddy Bear
    14. Studeni 2017. 20:58

Dazi

Super,bas mi je drago da je sve uredu.😍

14. Studeni 2017. 21:07

dea32

Dalmatinkaa

Ja nemam problema sa kraljesnicom, ali me poslije poroda znala boliti i to jako.. Ipak se zdjelica siri, pritisak je na lumbalni dio leda..
    Mozes li mozda dobiti kakvo misljenje od fizijatra ili neurologa (ne znam gdje se kontroliras) pa da onda na temelju njihove odluke odlucis da li ces probat vaginalno ili cr?
    Dijana, slobodno se pridruzis u tipkanju.. ako nista da se malo pojadas sa tegobama i da nam brze prode vrijeme..
    Frau, ne brini za predvidanje datuma, bilo bi fora da se poklopi, ali budimo iskreni ni dr ni uzv ne moze predvidjet tocan datum poroda, tako da..
    Caj je 100% suseni list maline, vrecica je od 50g, znaci ne filteri nego bas suseni proizvod. Ja sam kupila u Gardenu, ducanu zdrave prehrane, pa ako imas nesto slicno u blizini probaj se raspitati..

Ja iman skoliozu i ne znan kako je kad ledja ne bole... navikla san se zivit s tim .. u trudnoci je naravno teze.. a kraljeznica je uzrokovala problem s kukom zbog kojeg me boli desna noga.. isijas.. i bol u simfizi koja je stravicna... bila san u ortopeda i reka je da je mogu rodit vaginalno sta se tice skolioze ali da moran provjerit stanje zdjelice.. epiduralnu je moguce primit ali u Splitu je ne mozes dobit ni kad je kraljeznica zdrava a kamo li kad nije... zakljucak je da smo mi doktorima uglavnom ipak brojevi, a ne ljudi....u najgorem slucaju platit cu carski i dog sve s doktorom koji ce to izvest jer to na kraju ispadne najsigurnija opcija.. al prije tog moran nac dokt koji mjeri zdjelicu. Krenila san danas u potragu pa cemo vidit ..

14. Studeni 2017. 21:09

Elena288

Pozdrav cure ! Sretno na pregledima ko ima u skorije vrijeme, Dazi danas.
    Zgaravica , kiselina , ne znam vise ni sta je … al ja u 34+2 jos uvijek povracam svako jutro !! Eto !! Cijeluu trudnocu, probala svasta , nema pomoci, al u vecernjim satima je bolja situacija , pa jedem navecer ko luda 😂🤪
    Ja planiram kupiti vrecu za spavanje , to mi se cini bas prakticno… samo mislim da cu uzeti bez rukava , malo mi je previse ona s rukavima, kao da je u skafanderu haha. Jooj moram krenut kupovati stvari koje mi fale. Kod nas kisa pada , prolom oblaka 2 dana i nikako da odem lijepo u soping 😒
    Pitanje cure - farbate li se u trudnoci???

Ja san radila pramenove prosli tjedan. Zive smo obe 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.