Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mela
    14. Studeni 2017. 16:26

Imam malo vise sijedi i bas ružno izgleda. Do sada dva puta i jos jednom cu prije 9 mjeseca. Ima raznih teroija i da ne škodi, a i da škodi pa ne znam. 

Mela
    14. Studeni 2017. 16:30

Dijana i Teddy sretno na pregledu 
    Orangina i kod mene je vreća bez rukava, a mislim da je bolje kad je pamuk 100 % i radi bebine koze i radi pranja. 

• Frau_Mund6
    14. Studeni 2017. 16:55

Teddy bear meni djeluje da je tvoj termin 25.1  😉 imas jos vremena 
    Marijana tebi pada na 7.1. 😉
    Ako sam dobro vidjela nitko nebi trebao preci datum 😊 
    Ja sam u lipnju osisala kosu na skroz kratko sa duzine pola leda 😉 pustala sam ju da ju mogu darovat za izradu perika 😄 sad mi se vidi jedan cuperak od nekoliko bijelih dlaka 😁 ali se ne mislim farbat dok trudkoca ne prode, a ni dok dojim vjerojatno 😉 nisam ni zadnjih nekoliko 5 godina dok smo bili u postupcima. 
    Mucnine i povracanje? Sta je to? Tog se sjecam iz onih mladenackih dana kad se puno cugalo 😂😂😂😂 zaobislo me skroz u trudnoci.. ali je zato zgaravica tu bila trudna ili ne... 
    Vrecu jos nisam kupila, al racunam na onu iz c&a kad ste ju tak nahvalile 😊 jel ta pamucna? 

url=https://lilypie.com]

Teddy Bear
    14. Studeni 2017. 17:10

Frau_Mund6

Teddy bear meni djeluje da je tvoj termin 25.1 😉 imas jos vremena
    Ja sam u lipnju osisala kosu na skroz kratko sa duzine pola leda 😉 pustala sam ju da ju mogu darovat za izradu perika 😄 sad mi se vidi jedan cuperak od nekoliko bijelih dlaka 😁 ali se ne mislim farbat dok trudkoca ne prode, a ni dok dojim vjerojatno 😉 nisam ni zadnjih nekoliko 5 godina dok smo bili u postupcima.
    Mucnine i povracanje? Sta je to? Tog se sjecam iz onih mladenackih dana kad se puno cugalo 😂😂😂😂 zaobislo me skroz u trudnoci.. ali je zato zgaravica tu bila trudna ili ne…
    Vrecu jos nisam kupila, al racunam na onu iz c&a kad ste ju tak nahvalile 😊 jel ta pamucna?

Hehe,sta kazes 25.1🤔,moguce,samo neka nije puno ranije,a prenjeti ne bih voljela. I svoju djevojcicu sam rodila tjedan prije termina.
    Reci muzu da smo mi to shvatili kao zabavu i da nema brige.😘

dea32
    14. Studeni 2017. 17:20

Ja se ne farbam trenutno ali postoje boje bez amonijaka koje su sigurne u trudnoci..
    Mene je u prvoj trudnoci sve zaobislo. Nisam imala ni mucnine, povracanje, zgaravicu, nista, nista.. 
    Sad u drugoj me zgaravica pere zesce od pocetka, ali sam zato bez mucnina i povracanja. Divim se vama curama koje ste povracale, meni je to koma. Znam da sam se izmucila jednom u zelucanoj virozi i ne bih to nikome zazelila..

14. Studeni 2017. 18:34

Drage moje,evo i mene sa pregleda. Pahuljica se opet nije dala vidjeti, samo smo uspjeli vidjeti mamin obrascic debeli heheh 🤗🤗 teska je 2300kg i duga 44cm. Svi protoci su super, srce,bubrezi,sve, bogu hvala. Eto ukratko 😁😁😊😊 

• Dijana221
    14. Studeni 2017. 18:35

Sretnice vi kad su vas mučnine zaobišle, ja se prvih 5 mjeseci nisam niti kg udebljala jer ništa nisam mogla jesti, nisam imala uopće apetit, jedino što me spašavalo je bilo voće i povrće 
    Gdje se još mogu pronaći kvalitetnije vreće za spavanje? znam za c&a i lidl

• Dijana221
    14. Studeni 2017. 18:36

Dazi

Drage moje,evo i mene sa pregleda. Pahuljica se opet nije dala vidjeti, samo smo uspjeli vidjeti mamin obrascic debeli heheh 🤗🤗 teska je 2300kg i duga 44cm. Svi protoci su super, srce,bubrezi,sve, bogu hvala. Eto ukratko 😁😁😊😊

Hvala Bogu neka je sve u redu! 

dea32
    14. Studeni 2017. 18:41

Dazi

Super.. Samo nek se deblja, nagledat ces je se kad se rodi, neces skidat pogled s nje..

Marijana07
    14. Studeni 2017. 18:42

Frau_Mund6

Teddy bear meni djeluje da je tvoj termin 25.1 😉 imas jos vremena
    Mucnine i povracanje? Sta je to? Tog se sjecam iz onih mladenackih dana kad se puno cugalo 😂😂😂😂 zaobislo me skroz u trudnoci.. ali je zato zgaravica tu bila trudna ili ne…

Dobro termin mi je 9.1.....tako da je to to..hvala🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.