Ajojj Mela, nadam se da si se uspjela bar malo naspavati. 🙁
Frau kako si nam danas?
Dalmatinka sta je rekao okulist jucer?
Dobro jutro! Nadam se da cete veceras bolje spavati. Ima li koja uskoro pregled? Meni je za 6 dana uzv, jedva cekam da vidim mrvicu 😊
Dobro jutro! Nadam se da cete veceras bolje spavati. Ima li koja uskoro pregled? Meni je za 6 dana uzv, jedva cekam da vidim mrvicu 😊
Jojj vjerujem ti, i ja jedva cekam. Ja imam danas u 17:30 hihihi 🤗🤗
Joj Dazi blago ti se, znam da si uzbudena pa javis poslije kako je proslo 😊
Jel nekome vec raden bris na streptokok? Ili kad se to radi?
Joj Dazi blago ti se, znam da si uzbudena pa javis poslije kako je proslo 😊
Jel nekome vec raden bris na streptokok? Ili kad se to radi?
Hocu 😀😀
Meni nije jos,mislim da se radi od 35.tjedna. Nisam sigurna.
Ej zenice 😊 eto mene!! Puno sam bolje danas 😊 nema temperature, cica izgleda isto ali nekako manje boli 😥 vjerujem da sad krece na bolje...
Jucer nisam spavala cijeli dan, a kako se nisam naspavala noc prije i temperatura, totalno me slozilo 😑 tesko se bilo oduprijeti losim mislima... al danas svijet izgleda vedrije 😉
url=https://lilypie.com]
Bravooo Frauu. Super super. Nadam se da ce do sutra to vec biti skoro pa skroz bolje hehhe 🤗😊
Mela, meni je jucer zgaravica bila uzasna, kao da gutam vatru. Rastopila sam 1 zlicicu sode u 1 dcl vode i popila, nakon pola sata je bilo lakse i mogla sam zaspati..
Dazi, sretno na pregledu. Javi sto su rekli..
Orangina, meni je moj gin uzeo bris prije 3 tj (sa 34tt) nalaz je neg.
Frau, nadam se da ide na bolje..
Mene su narucili u TA tek 22.11. Ako je Frau u pravu za termin poroda, necu ni stici u trudnicku. Hahahaha
Danas kupila caj od lista maline, cak ima dobar okus bez meda i secera.. Nadam se da ce posluziti svrsi
Ej zenice 😊 eto mene!! Puno sam bolje danas 😊 nema temperature, cica izgleda isto ali nekako manje boli 😥 vjerujem da sad krece na bolje…
Jucer nisam spavala cijeli dan, a kako se nisam naspavala noc prije i temperatura, totalno me slozilo 😑 tesko se bilo oduprijeti losim mislima… al danas svijet izgleda vedrije 😉
Drago mi je da ide na bolje..
Dobro jutro drage, nadam se da ste mi dobro jutros.
Mene je sinoć mučila žgaravica cijelu noć, i baš kad mislim otišla je eto nje ponovo u velikom stilu
I mene isto.. izludila... uzela san 3 Rennie... izludit cu vise ima 3 mj 😣🔫
Sortiraj odgovore
Najstariji