Ajojj Mela, nadam se da si se uspjela bar malo naspavati. 🙁
Frau kako si nam danas?
Dalmatinka sta je rekao okulist jucer?
A okulist predlaze vaginalni porod iako napominje da su moguce koplikacije sta vida tice zbog skidanja dioptrije... pa sad ti budi pametna.. koma
Dobro jutro! Nadam se da cete veceras bolje spavati. Ima li koja uskoro pregled? Meni je za 6 dana uzv, jedva cekam da vidim mrvicu 😊
Jojj vjerujem ti, i ja jedva cekam. Ja imam danas u 17:30 hihihi 🤗🤗
Sritno :*
Joj Dazi blago ti se, znam da si uzbudena pa javis poslije kako je proslo 😊
Jel nekome vec raden bris na streptokok? Ili kad se to radi?
35 tj. Meni ce ga radit iduci put
Ej zenice 😊 eto mene!! Puno sam bolje danas 😊 nema temperature, cica izgleda isto ali nekako manje boli 😥 vjerujem da sad krece na bolje…
Jucer nisam spavala cijeli dan, a kako se nisam naspavala noc prije i temperatura, totalno me slozilo 😑 tesko se bilo oduprijeti losim mislima… al danas svijet izgleda vedrije 😉
Ej zenice 😊 eto mene!! Puno sam bolje danas 😊 nema temperature, cica izgleda isto ali nekako manje boli 😥 vjerujem da sad krece na bolje…
Jucer nisam spavala cijeli dan, a kako se nisam naspavala noc prije i temperatura, totalno me slozilo 😑 tesko se bilo oduprijeti losim mislima… al danas svijet izgleda vedrije 😉
Drago mi je da si bolje 🤗
Ajojjj Dalmatinka, znaci nista pametno ti nije rekao. Ahhh, ne znam sta bi ti rekla stvarno. 😥 Mozda bi ti savjetovala da napravis onako kako ti osjecas da bi trebala, ako imas mogucnost izbora
Hvalaa ☺️
Dazi, sretno na preglefu 😊 da vidis liceko i uhvatis neku dobru fotku 😉 javi nam novosti
Dea, u iscekivanju sam s tobom.
Dragi me oprao da kaj se igram vjestice u tudim slucajevima 😆 pa vas molim da ovo shvatite vise kao zabavu 😊 ne bi htjela da neka od vas ima tri dana paniku pred termin koji sam vam odredila 🤔 ako bude taj datum, bit cu sretna da sam ga uspjela ocitat.... Nije smak svijeta da se i drugavihe poklopi, samo da je sve ok s vama i bebama 😗
Dalmatinka, probaj razlucit sta ti dusa govori, najcesce imamo odgovor u sebi sta je najbolje za nas...
Meni je pregled isto 22.11. Cini se kao cijela vjecnost..
url=https://lilypie.com]
Hvala ti Frau ☺️ nadam se jer zadnji put se nije dala gledati, lopuzica hehhe 😄😄
Ma kazi ti muzu da je meni to presuper i da ako ne rodim na taj dan ili slicno, naravno da necu tebe "kriviti" i da znam da ne mora biti tako kako si rekla, ali eto malo se zabavljamo. I da se ne brine, volimo mi svoju Frau hehhe 🤗😁😁
Iman pravo izbora zato i je tesko donit odluku... pustit cu koji dan da se dojmovi slegnu pa cemo vidit.. sad trazin gin koji radi mjerenje zdjelice s obzirom da moj gin to radi "od oka" sta je meni neprihvatljivo s obziron da iman skoliozu i probl s desnim kukom.. muka ziva 🙉🙈
Ajojj Mela, nadam se da si se uspjela bar malo naspavati. 🙁
Frau kako si nam danas?
Dalmatinka sta je rekao okulist jucer?
Ko polu pijana sam
Sjetih se perioda kad dobro zaglaviš navečer u gradu i sutra na posao, a spavaš nekih 2 sata.
@Dea
Baš izmuči čovjeka. Čitav paket zelenog orbita sam uzela, ali ni on nije pomogao. Hladno mlijeko sam pila, pa je nekad u noći pomoglo. Ako večeras opet pri gusti probam tvoj recept. Hvala ti
@ Dalmatinka
Sve znaš. Tebi svaka čast obzirom da se duže mučiš s njom, ali je baš za izluditi
Sortiraj odgovore
Najstariji