Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Studeni 2017. 11:00

Dazi

Ajojj Mela, nadam se da si se uspjela bar malo naspavati. 🙁
    Frau kako si nam danas?
    Dalmatinka sta je rekao okulist jucer?

A okulist predlaze vaginalni porod iako napominje da su moguce koplikacije sta vida tice zbog skidanja dioptrije... pa sad ti budi pametna.. koma 

14. Studeni 2017. 11:00

Dazi

Orangina

Dobro jutro! Nadam se da cete veceras bolje spavati. Ima li koja uskoro pregled? Meni je za 6 dana uzv, jedva cekam da vidim mrvicu 😊

Jojj vjerujem ti, i ja jedva cekam. Ja imam danas u 17:30 hihihi 🤗🤗

Sritno :*

14. Studeni 2017. 11:01

Orangina

Joj Dazi blago ti se, znam da si uzbudena pa javis poslije kako je proslo 😊

Jel nekome vec raden bris na streptokok? Ili kad se to radi?

35 tj. Meni ce ga radit iduci put

14. Studeni 2017. 11:02

Frau_Mund6

Ej zenice 😊 eto mene!! Puno sam bolje danas 😊 nema temperature, cica izgleda isto ali nekako manje boli 😥 vjerujem da sad krece na bolje…
    Jucer nisam spavala cijeli dan, a kako se nisam naspavala noc prije i temperatura, totalno me slozilo 😑 tesko se bilo oduprijeti losim mislima… al danas svijet izgleda vedrije 😉

Frau_Mund6

Ej zenice 😊 eto mene!! Puno sam bolje danas 😊 nema temperature, cica izgleda isto ali nekako manje boli 😥 vjerujem da sad krece na bolje…
    Jucer nisam spavala cijeli dan, a kako se nisam naspavala noc prije i temperatura, totalno me slozilo 😑 tesko se bilo oduprijeti losim mislima… al danas svijet izgleda vedrije 😉

Drago mi je da si bolje 🤗

14. Studeni 2017. 11:06

Ajojjj Dalmatinka, znaci nista pametno ti nije rekao. Ahhh, ne znam sta bi ti rekla stvarno. 😥 Mozda bi ti savjetovala da napravis onako kako ti osjecas da bi trebala, ako imas mogucnost izbora 
    Hvalaa ☺️

• Frau_Mund6
    14. Studeni 2017. 11:41

Dazi, sretno na preglefu 😊 da vidis liceko i uhvatis neku dobru fotku 😉  javi nam novosti
    Dea, u iscekivanju sam s tobom. 
    Dragi me oprao da kaj se igram vjestice u tudim slucajevima 😆 pa vas molim da ovo shvatite vise kao zabavu 😊 ne bi htjela da neka od vas ima tri dana paniku pred termin koji sam vam odredila 🤔 ako bude taj datum, bit cu sretna da sam ga uspjela ocitat.... Nije smak svijeta da se i drugavihe poklopi, samo da je sve ok s vama i bebama 😗
    Dalmatinka, probaj razlucit sta ti dusa govori, najcesce imamo odgovor u sebi sta je najbolje za nas... 
    Meni je pregled isto 22.11. Cini se kao cijela vjecnost.. 

url=https://lilypie.com]

14. Studeni 2017. 12:01

Hvala ti Frau ☺️ nadam se jer zadnji put se nije dala gledati, lopuzica hehhe 😄😄
    Ma kazi ti muzu da je meni to presuper i da ako ne rodim na taj dan ili slicno, naravno da necu tebe "kriviti" i da znam da ne mora biti tako kako si rekla, ali eto malo se zabavljamo.  I da se ne brine, volimo mi svoju Frau hehhe 🤗😁😁

14. Studeni 2017. 12:15

Iman pravo izbora zato i je tesko donit odluku... pustit cu koji dan da se dojmovi slegnu pa cemo vidit.. sad trazin gin koji radi mjerenje zdjelice s obzirom da moj gin to radi "od oka" sta je meni neprihvatljivo s obziron da iman skoliozu i probl s desnim kukom.. muka ziva 🙉🙈

Mela
    14. Studeni 2017. 12:15

Dazi

Ajojj Mela, nadam se da si se uspjela bar malo naspavati. 🙁
    Frau kako si nam danas?
    Dalmatinka sta je rekao okulist jucer?

Ko polu pijana sam 
    Sjetih se perioda kad dobro zaglaviš navečer u gradu i sutra na posao, a spavaš nekih 2 sata. 

Mela
    14. Studeni 2017. 12:22

@Dea
    Baš izmuči čovjeka. Čitav paket zelenog orbita sam uzela, ali ni on nije pomogao. Hladno mlijeko sam pila, pa je nekad u noći pomoglo. Ako večeras opet pri gusti probam tvoj recept. Hvala ti 
    @ Dalmatinka
    Sve znaš. Tebi svaka čast obzirom da se duže mučiš s njom, ali je baš za izluditi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.