Evo me sa novostima. Izgleda da je mastitis, ili predmastitis. Dobila sam klavocine tjedan dana, ako se stanje pogorsa hitno na kirurgiju. Veli dok da je moguce da dode do akcesa, pa u tom slucaju je bolje da naprave rez i izvade gnoj nego da mi se stvara infekcija u trudnoci.
Jbg, samo od sebe. Jos mi je rekla stalne hladne obloge i to sa zeljem.
Inace nocas je bilo bas borbeno, prvo sam zaspala do 3 u dnevnom i kad sam se prebacila u sobu, zgaravica, bolovi glave i dojke.. jos mi je magnezija ponestalo 😐 ujutro cica veca za bar br ako ne i dva i crvena 😣 koma…
Sad sa bacam odmah na hladenje i klaavocine…
Cure, koje dugo nisam cula, pozdrav svima. Dalmatinka, sretno na pregledu 🤗
Idem malo ubit oko, zasluzila sam.
Ahh dobro pa si otisla doktoru, nadam se da ce brzo proci! Posto ces sad piti antibiotik, bilo bi dobro uz to trositi probiotike tipa prob.jogurt, kefir ili Linex, bar meni se uvijek pojave neki gin.problemi nakon antibiotika pa mi je ginekologica preporucila uvijek probiotik uz antibiotik za zastitu 👍
Pranje robice: nemam jos sta oprati, do sad sam nabavila samo 2 bodija! Samo znam da necu koristiti omeksivac kad perem.
U trudnoci dobila +9kg, trbuh se siri svaki dan, kazu mi da nosim visoko pa mora da je curica *vidjet cemo kad izade haha*
Nema ti to veze moja curica je nisko 😁
Sta mislite o masazi medice? Vidim da se pocinje od 34tt, ali da treba neko posebno ulje, ne znam di ga ima kupit
Ja sam definitvno za i to sam mislila prakticirati od 34 tj. Domaće maslinovo ulje je moj izbor
Ajme Frau zao mi je prije svega sto te boli a onda i zbog te neugodne situacije. Nemam nikakav poseban savjet samo da se ne brines jer ce biti sve u redu. Pametno je da si odmah kod doktora otisla. 😊
Ja robicu nisam jos ni takla, cekam da jednog dana sobicu zavrsimo a onda da mogu sve tamo spremiti. Iako doduse i nemam puno toga, mislim imam sve osim malene robice za bebolina. Al to kupim u jednom danu, vec sam sve izvidjela gdje i sto cu.. Nekako cu se potruditi biti prakticna pa kupiti ono sto nam zaista treba na pocetku..
Aymee
Hvala vam zene na potpori 😄 uz ovakvu podrsku sve je lakse podnijet… Lota se danima ne mice, bas je mirna.. al jutros je valjda osjetila da sam malo u komi i da ne spavam pa je pocela komunikaciju tam negdje oko 5.45 😁 udarala je kao luda, valjda da me utjesi da je ona dobro. Malo sam u strahu da je necu moci dojit 😐 cvilim svako malo..
Draga Frau,
Sigurno da si se nasekirala, ali kao što je Dazi napisala nemoj zbog svoje bebice jer ona sve osjeća. Bude to sve uredu, vidjet ćeš. Samo se drži uputa i odmaraj što više. Naravno da ćeš je moći dojiti, jer ima još vremena da to sve prođe i upala se izlijeći. Sad osmijeh i što više pozitivnih misli...
Hvala vam zene na potpori 😄 uz ovakvu podrsku sve je lakse podnijet… Lota se danima ne mice, bas je mirna.. al jutros je valjda osjetila da sam malo u komi i da ne spavam pa je pocela komunikaciju tam negdje oko 5.45 😁 udarala je kao luda, valjda da me utjesi da je ona dobro. Malo sam u strahu da je necu moci dojit 😐 cvilim svako malo..
Frau_Mund, ne opterecuj se sada sa time.. Sad je bitno da upala prode i da bude sve ok.
Znam da su hormoni nesto na sto ne mozes utjecat, pusti suze, nece presusiti a olaksat ce ti..
Ovo sada znaci da si vjerojatno sklonija upalama mlijecnih kanalica, ali sve se to da srediti korak po korak. Sad je drugacije jer se kolostrum u trudnoci ne izdaja, ali da si u situaciji da je zrelo mlijeko u njima izdojila bi i bilo bi lakse.
Ono sto ti preporucam je da posjetis stranicu Roda i proucis sve vezano za dojenje, skokove u razvoju, strajk dojenja, izdajanje, mastitisi.. Bit ces mirnija sa nekim predznanjem i upoznata sa svim sto se moze (a ne mora) dogoditi..
Za masazu medice sam citala da ne funkcionira kod viserotki, a nisam ju prakticirala u prvoj sto mi je na kraju bilo zao. Znam da u dm-u ima neko ulje od Medele, ne znam za cijenu, ali vjerujem da moze i kokosovo, bademovo i maslinovo kako su cure rekle. Sutra idem u bio&bio ducan kupiti caj od lista maline pa cu probati sa time..
Hvala cure!!! Nisam bas tak pala, ali mi je lakse kad se rasplacem, nekako sa suzama izlazi jos toga van.... novost je da sam zakurila, sad dam jos na 37.1. Rekla mi je doktorica ako se pogorsa, tipa temperatura da obavezno idem u bolnicu.. al ha sam popila tek 1 klavocin, pa sam nekako smislila da cu popit jos veceras i da idem ujutro ako se ne popravi...
Danas sam bila i kod zenske koja vodi grupu za dojenje, ona se raspitovala za mastotis kod nekih ginekologa i veli da je moguce ali je velika rijetkost da to dobijes prije dojenja. Sve kaj sam na netu nasla je vezano za dojilje i svi redom savhetuju da se doji 😐 a meni je zabranjeno dirat dojku. Ne znam popit cu veceras klavocin i ujutro cu vidjet gdke sam 😣 samo da je s bebom sve ok, hvala bogu javlja se danas tako da znam da je dobro ❤
url=https://lilypie.com]
Budi nam dobro Frau. Drzim fige da vec sutra ti bude bolje, obavezno nam se javi da znamo kako si.
Samo nemoj puno hladnih obloga da ti se ne bi od hladnog jos vise upalilo i kupus malo kroz ruke stisni i u gazicu stavi pa na cicu, ali nemoj dugo drzati. 😘😘😘😘😘😘
Hvala cure!!! Nisam bas tak pala, ali mi je lakse kad se rasplacem, nekako sa suzama izlazi jos toga van…. novost je da sam zakurila, sad dam jos na 37.1. Rekla mi je doktorica ako se pogorsa, tipa temperatura da obavezno idem u bolnicu.. al ha sam popila tek 1 klavocin, pa sam nekako smislila da cu popit jos veceras i da idem ujutro ako se ne popravi…
Danas sam bila i kod zenske koja vodi grupu za dojenje, ona se raspitovala za mastotis kod nekih ginekologa i veli da je moguce ali je velika rijetkost da to dobijes prije dojenja. Sve kaj sam na netu nasla je vezano za dojilje i svi redom savhetuju da se doji 😐 a meni je zabranjeno dirat dojku. Ne znam popit cu veceras klavocin i ujutro cu vidjet gdke sam 😣 samo da je s bebom sve ok, hvala bogu javlja se danas tako da znam da je dobro ❤
Frau jako mi je zao i drago mi je da si isla doktoru..bilo bi mi jos draze da ti je proslo kao i meni ali kod tebe se ocito radi bas o jakoj upali..nadam se da ce proci cim prije
Hvala cure!!! Nisam bas tak pala, ali mi je lakse kad se rasplacem, nekako sa suzama izlazi jos toga van…. novost je da sam zakurila, sad dam jos na 37.1. Rekla mi je doktorica ako se pogorsa, tipa temperatura da obavezno idem u bolnicu.. al ha sam popila tek 1 klavocin, pa sam nekako smislila da cu popit jos veceras i da idem ujutro ako se ne popravi…
Dobro jutro. Nadam se da ti je vec bolje jutros.😘
Dobro jutro drage, nadam se da ste mi dobro jutros.
Mene je sinoć mučila žgaravica cijelu noć, i baš kad mislim otišla je eto nje ponovo u velikom stilu
Sortiraj odgovore
Najstariji