Dazi Imam frendicu koja takodjer ima zlocu od svekrve, ja ne znam sta je u glavi tim zenama, udalje se od sinova, automatski od unuka tako sto ne podnose nevjestu! Uzas! Frendica ju ignorira totalno, kulturna je i formalna prema njoj, al sve ide preko muza on je taj koji joj treba reci par stvari , ne ona, pa tako ni ti !
Cak se okrenula loptica i sveki je pitala sina zasto je snaha ne voli... takodjer nakon sto je po selu pricala kako ona nije zena za njega, kako je mogao bolju naci, kako se samo modira i uvijek ofarbana i nasminkana (!) ... eto sta njoj smeta, sto ne izgleda kao metla tad bi joj valjala. Mislim da je to najbolji pristup , hladno i kulturno, a sve sto se ima za rec - muz je tu .
Ja moram reci da je moja svekrva jedna predivna zena, staromodna je malo , ima 3 sinova i jako voli i mene i drugu nevjestu, kako nije imala kcerke bas je zeljna cura i zenske djece ... a i kod jetrve i kod nas muskici😁 bila je malo razocarana rekla je Hoce li mi itko roditi curicu dok ne umrem,pa nakon sto je vidjela da mi se nije svidjela ta izjava nije nikad vise spominjala samo kaze Nek bude ziv i zdrav😂😁
Aymee ja oduvijek obozavam slatko, al sad bas pretjerujem... imam mucnine ujutro i povracam mislim da je to sprijecilo da se udebljam 20 kg... i to me uhvati navecer , tamanim sve iz frizidera, cokoladu, Monte, vanilija pudinge 🤷🏼♀️🤦🏼♀️🤢🤣
Pozdrav trudnice, kako se drzite? Dali se nekome blizi termin?
Neko vrijeme nisam mogla na forum pa citam zaostatke...ukratko da ne komentiram svaki post:
Za vene i kapilare mi je doktorica rekla da nosim stezne/kompresijske carape. Cim se probudim navlacim JEDVA carape a navecer kad ih skinem kao da hodam po Mjesecu 😁
Nikako ne krizati noge ili predugo sjediti/stajati, i cim vise noge na poviseno. Genetika takoder igra ulogu jer su mami noge plave/ljubicaste 😂
Pocele su mi lazne kontrakcije, beba se okrenula glavom dole, sve me panika pocela hvatati pa sutra idemo kupiti PRVE stvarcice za sebe i bebu! Neke od vas vec imaju sve spremno a eto ja jos nista, grozno.
Hemeroidi: dobila sam nedavno prvi put u zivotu i to vanjski. 3 dana nisam mogla sjediti normalno. Pomoglo je malo maslinovog ulja na vaticu i tako staviti na njega par min.ili koliko mozete. Pranje nakon svake nuzde, lagano tapkati kad se brisem i jos sam radila slane kupke. Povukao se za sad!
Sto se tice slatkog i ja imam taj problem, jede mi se sve nezdravo...
Tko je napisao da ima problem sa svekrvom, suosjecam, i moja bivsa svekrva je bila problematicna. Nova sveki je ok, brine se za moju trudnocu, zeli mi pomoci (jako je daleko) pa preko telefona daje jako staromodne savjete 😂😂 Nosi steznik u trudnoci da ti sto manje naraste trbuh, jedi rizu da beba ima dobru kosu, ne pij cajeve jer to pregrijava maternicu...jeste cule kad za to??
Koma mi je to sa slatkim, nisam navikla.. A kako me inace muci zeludac, slatko mi zna izazvati mucninu i kiselinu pa povracam. Doduse, danas to nije bio slucaj, 😁
Aymee
Orangina, meni je termin za nekih 20tak dana..
Mene u trudnoci bas ne privlaci slatko iako inace ne mogu dugo bit bez reda cokolade..
Ali danas sam pojela 3 cupavca i sad umirem od zgaravice!! Ne pomaze ni mineralna, ni riza, mlijeko, jabuka, soda.. Imam osjecaj da ce mi grlo izgoriti koliko pece, nikad do sad nije tako bilo..
Ima koja jos neki savjet za zgaravicu?
Dea ajme 20 dana, to je brzo!
Za kiselinu:
Pomijesaj pola zlicice soli i pola zlicice sode u pola case mlake vode, s tim samo grgljaj.
Ako imas doma limun, iscjedi ga u casu vode i to popij bez secera. Ako nemas onda stavi 1 zlicicu jabucnog octa (ne onog alkoholnog kristal prozirnog ili vinskog) u malo vode i to popij.
Meni budu prsti na rukama oteceni kako koji dan, vidim po prstenju da nekad ne mogu skinuti.
U obucu jos uvijek stanem, i inace sam bigfoot. Hlace su mi problem 😅 Trbuh narastao, plave vene su mi po svuda vidljive jako, ruke, grudi, trbuh.
Isla vaditi krv, tehnicar kaze da sam "san svakog narkomana" boze svasta 😂😂 Sad nakon vadenja krvi, evo 5 dana vec, jos imam ogromni podlijev gdje me pikao. Neznam zasto, cini mi se da je dobro ubo iglu...
Cure hvala vam na razumijevanju. Jer stvarno ne znam sta vise da radim i kako da se ponasam. Iskreno,nikada nisam ni rijec ruznu joj rekla i uvijek sam i vise nego korektna prema njoj, al uzalud. Ona tjera po svom. Najgore mi je sto glumi. Pred njim nikad nista mi ne kaze, al cim njega nema (ode npr u wc) odmah mi pocne s nekim glupostima. Ne znam,nisam vise pametna. Poslusat cu vas, ja cu i dalje biti fer prema njoj. Ja se s njim se ne mislim svadjat zbog nje (nema sanse!), I on vidi sve, ali je takav tip da ne zeli reci i trpi jer se boji da ce se posvadjati i zakljucili smo da ako joj nesto i kaze,ona ce pocet plakat i glumiti jadnicu i patnicu, a mi cemo se nazivcirati. Tako da ja nastavljam sa fer odnosom, ali necu si vise dozvoliti da me to toliko pogadja. I sto ruzno prica o meni, nek prica ahh. Meni moj dragi kaze ljubavi ti si meni najbolja i ja samo tebe imam i sada nas zivot. Tako da, ona njega sama tjera od sebe svojim ponašanjem.
Oprostite cure,al da vam se nisam ovdje pozalila,poludila bi, a nisam htjela s njim o tome, da ga ne zalostim. Hvala vam cureee!! ❤️❤️
A za slatkoo,zadnjih 7 dana minimalno cokoladu dnevno. Samo slatko me trazi, nenormalno.
Dea ajme 20 dana, to je brzo!
Za kiselinu:
Pomijesaj pola zlicice soli i pola zlicice sode u pola case mlake vode, s tim samo grgljaj.
Ako imas doma limun, iscjedi ga u casu vode i to popij bez secera. Ako nemas onda stavi 1 zlicicu jabucnog octa (ne onog alkoholnog kristal prozirnog ili vinskog) u malo vode i to popij.
Meni budu prsti na rukama oteceni kako koji dan, vidim po prstenju da nekad ne mogu skinuti.
U obucu jos uvijek stanem, i inace sam bigfoot. Hlace su mi problem 😅 Trbuh narastao, plave vene su mi po svuda vidljive jako, ruke, grudi, trbuh.
Isla vaditi krv, tehnicar kaze da sam "san svakog narkomana" boze svasta 😂😂 Sad nakon vadenja krvi, evo 5 dana vec, jos imam ogromni podlijev gdje me pikao. Neznam zasto, cini mi se da je dobro ubo iglu…
Nemam jabucnog octa, ne koristim to. A limun sam jednom probala i bilo je jos gore..
Za tehnicara .. To ti je tako kod nas sestara i tehnicara u labosu- volimo vidjet dobre vene, raspametimo se na to.. hahahhaha
Zasto podljev ne znam.. mozda su ti stijenke zile napetije pa ne samim tim pukla dok je vadio iglu, ili je izvadio iglu prije nego je otpustio pojas, ili niste dovoljno pritisli na mjestu uboda..
A porod se opako priblizio, sad kad se sjetim dana kad sam test napravila kao da je bilo prosli mjesec.. Uglavnom, imam sve spremno. Prije 2-3 dana me pocela zdjelica boliti i to opako, pogotovo kad se ustanem nakon duzeg sjedenja ili ujutro. Prvo moram razmrdat kukove pa onda krenut hodati iako i tad hodam ko patkica..
Danas sam sa malenom isla kod alergologa, sva sreca sto je moja mama isla s nama jer ne znam kako bi je sama lovila po onim hodnicima, ja napravim 4 koraka a ona se vec vraca sa drugog kraja hodnika. Hahahhaha
Kod mene nema nikakvih oteklina, ili ih ja mozda ne vidim 😊
Za sada nemam niti vene izrazene, nesto po dojkama, ali ni tu nemam previse... imam osjecaj da sam podlakavila 😣 to mi je koma 😣 inace imam problem s tim...
A slatko mi je inace slaba tocka a sad ga doslovno ubijam.. i ne znam kako da to smanjim 😣 ne radim cijelu trudnocu, doma sam i imam dovoljno vremena da smisljam cudesa, uzivam u izradi kolaca i to me opet kosta... 😁 jos sam malo dobila kilaze kako papam 😁
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji