Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aymee
    11. Studeni 2017. 22:42

Orangina

3Kg u mj.dana mi se ne cini puno. Papaj ono sto ti tijelo trazi, tako se ja tjesim, gle sta me beba tjera da jedem 😂 vecerala sam i to dobro i onda zujim sta bi jos mogla prigristi pa uzmem 1 Bajaderu 😂 Sretno na pregledu i javi kako je proslo!

Ajme Orangina, sad si mi dala ideju za nocni obrok, 🤔😪 Tad mi zapravo slatko najvise pase, kad se probudim oko 1, 2.. Danas smo bili u Italiji i nakupovala sam onih kroasancica, marendina i ostalih slatkih mali pakosti kao da imam u kuci cijelu nogometnu ekipu djece.. 😄

Aymee

• Aymee
    11. Studeni 2017. 22:51

Robica i ostale naprave za mene su jos nesvladano gradivo.. Mi smo kupovali vece stvari (kolica, krevetic, kadica, dekice....) Robice smo nesto dobili ali planiram za 2, 3 tjedna obaviti kupovinu robice sve u jednom danu ono osnovno sto nam treba za pocetak, uključujući taj dan da kupim i sve sto mi treba za bolnicu pa i prve pakiće pelena.. 

Nego, pitanje za sve, u čemu ćete iznijeti bubice iz bolnice i gdje ćete to kupiti? Ja uopće nemam ideju kako bi ta robica trebala izgledati, posebno za dečkiće.. 

Aymee

LittleOne
    11. Studeni 2017. 22:55

Ja imam u uzem izboru jednu pizdamicu na cif i jednu trenirkicu, sad ne znam sta je lakse. Ispod sam mislila bodi dugih rukava, ne znam jel treba stramplice... Imam i medo odjelce, jaknu i skafander ak ce nesto od tog trebat

• Aymee
    11. Studeni 2017. 23:19

LittleOne

Ja imam u uzem izboru jednu pizdamicu na cif i jednu trenirkicu, sad ne znam sta je lakse. Ispod sam mislila bodi dugih rukava, ne znam jel treba stramplice… Imam i medo odjelce, jaknu i skafander ak ce nesto od tog trebat

Kako izleda medo odjelce? Ja sam zamislila: bodi benkica dugih rukava, stramplice, cipelice, kapica i tutica iz jednog dijela s dugim rukavima al po mogucnosti da ima neku kravaticu nasivenu ili leptir masnu.. 

Aymee

dea32
    11. Studeni 2017. 23:41

Mi cemo imati ovo odjelce, ispod bodi kratkih rukava i carapice, na glavi kapicu. Zamotat cu ga u dekicu ili isto staviti u medo skafander, to jos moram odluciti. Zapravo cu vidjet kakvo ce biti vrijeme vani

11. Studeni 2017. 23:47

Orangina

3Kg u mj.dana mi se ne cini puno. Papaj ono sto ti tijelo trazi, tako se ja tjesim, gle sta me beba tjera da jedem 😂 vecerala sam i to dobro i onda zujim sta bi jos mogla prigristi pa uzmem 1 Bajaderu 😂 Sretno na pregledu i javi kako je proslo!

Tako se i ja tjesim hahahahhahahha 🤣
    Hocu 😊😊

LittleOne
    11. Studeni 2017. 23:50

Imam istog medu :) ja zapravo ne znam zbog auta jer imamo pol h do doma pa se bojim da ce se skuhat u medi. A opet ne zelim da mu bude hladno od bolnice do auta

Elena288
    12. Studeni 2017. 02:32

Moj treba doci sredinom prosinca pa ja def olaniram skafander... a ispod ne znam jos. Jos mi je enigma sta se bebama oblaci prvih dana 😂

Marijana07
    12. Studeni 2017. 08:49

LittleOne

Imam istog medu :) ja zapravo ne znam zbog auta jer imamo pol h do doma pa se bojim da ce se skuhat u medi. A opet ne zelim da mu bude hladno od bolnice do auta

Jutro cure..di ste kupile medu?  U H&M-u?

dea32
    12. Studeni 2017. 09:10

LittleOne

Prije kretanja treba auto ionako zagrijati, pa se bebi skine taj medo i onda se zakopca. Ispod pojasa ne bi smijela biti jakna jer nije sigurno koliko bi trebalo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.