Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Frau_Mund6
    11. Studeni 2017. 19:03

Orangina

Oprostite ali sto su to bodi benkice? Dali je to na slici ili je to 

Ajde da netko i to pita 😂 neznam kolioo puta sam naletila ny taj izraz al objasnjenje nigdje... ;) mi smo dobili hrpu robice, kad sredim sobu ide i sredivanje robe pa da uopce znam koliko imam cega i u kojoj velicini..  😁 ugl ono sto sam saznala je da ti sve do 62 jako brzo prerastu, oko u mhesec dana pa tj niti ne treba velika kolicina  😉 

url=https://lilypie.com]

Pixii
    11. Studeni 2017. 19:29

Ovisi naravno o velicini bebe, ali odprilike brojevi idu ovako nekako:
    56 za 0-2mj 
    62 za 2-4mj
    68 za 4-6mj
    74 za 6-9mj
    80 za 9-12mj

Orangina
    11. Studeni 2017. 20:13

Dazi zaboravila sam ali ti si bila na cuvanju trudnoce? Valjda ces moci u shopping iduci tjedan 😉 

Pixii hvala na info! 

Dea jesam, stavljala sam obloge ali nije mi puno pomoglo kao sto vidis, dobro pa ne boli vise jedino izgleda ruzno. A taj tehnicar mi je vec vadio krv i nikad problem, mozda sam bila napeta ili tko zna. 

Ako body ima duge rukave sto onda obuci gore na to? Mislim si da ne bude pretoplo u stanu uz grijanje

Orangina
    11. Studeni 2017. 20:23

Frau_Mund ma ima puno toga sto ne razumijem pa moram pitati 😂 Eto danas smo naucili sto su bodi benkice hahah 

Negdje na forumu, mozda na jesenskim bebama, sam procitala da su u Lidlu vece velicine.
    Eee kapice i carape, kako znati velicine? Ide po mjesecima? 

Pixii
    11. Studeni 2017. 20:29

H&m mi ima nekako najrealnije brojeve. Npr h&m broj 56 je 62 c&a, a 50/56 lidl. Lidl ima te dvobroje obicno je velicina bliza vecem broju.
    Kapice i carapice kupujem od oka :P

dea32
    11. Studeni 2017. 20:50

Pixii

Ovisi naravno o velicini bebe, ali odprilike brojevi idu ovako nekako:
    56 za 0-2mj
    62 za 2-4mj
    68 za 4-6mj
    74 za 6-9mj
    80 za 9-12mj

Moja cura se rodila sa 50 cm, 56 je nosila do mj dana starosti, dalje joj je fakat bilo knap.
    Po meni je ovak: 
    H&m ima velicinu koja pise, ne rasteze se previse i jako se kratko nosi
    C&a su takoder broj koji pise ali se nesto malo moze rastegnuti pa se nosi malo duze od onog iz h&m-a.
    Lidl ima dvobroje, roba je 100% pamuk i jako rastezljiva.
    Takko ima jako dobru robu, talijani rade, brojevi su realni, minimalno rastezljivi.
    Dok je moja curka nosila lidlovu robu 62/68, h&m-ovu je nosila 80, c&a 74. Sad je trenutno na br 98, s tim da lidlove majice jos nosi br 80/86 i 86/92. 
    Carapice sam ja kupila u c&a za pocetak mislim da je pisalo za novorodence. Kasnije 13-15, 15-19, 19-21 (moja cura nosila sa god dana). Al to otprilike ocijenis po velicini. Kapice idu prema opsegu glave, uzmes malo vece.
    Orangina, ako ce ti temp stana biti oko 24-25 mislim da na duge rukave ne treba vise nista, bar ja necu stavljat.

Orangina
    11. Studeni 2017. 20:53

Ok, hvala, carapice jos nasla bas male velicine. 
    U C&A cini mi se je bila neka vreca dole zatvoreno bez nogavica a rukavi se skidaju. Jeli to za spavanje?

11. Studeni 2017. 21:03

Orangina

Dazi zaboravila sam ali ti si bila na cuvanju trudnoce? Valjda ces moci u shopping iduci tjedan 😉

Pixii hvala na info!

Dea jesam, stavljala sam obloge ali nije mi puno pomoglo kao sto vidis, dobro pa ne boli vise jedino izgleda ruzno. A taj tehnicar mi je vec vadio krv i nikad problem, mozda sam bila napeta ili tko zna.

Ako body ima duge rukave sto onda obuci gore na to? Mislim si da ne bude pretoplo u stanu uz grijanje

Daa, nazalost. Ali se iskreno nadam da to prestaje u utorak (tada imam pregled),iako evo prije sam se kupala i na kraju sam pocela osjecati bol, tako da nisam sigurna da ce mi ukinuti mirovanje. I zadnjih 7 dana me samo slatko trazi, i samo slatko jedem, tako da sam se udebljala ogromnih 3 kg u mjesec dana. Strogo lezanje i puno slatkog. Ahhh. Jedino sam morala ici nalazr vaditi i glukoza mi je niska,pa se tjesim da mi se zato trazilo slatko hahahah

Orangina
    11. Studeni 2017. 21:39
    slatkooo
    slatkooo

3Kg u mj.dana mi se ne cini puno. Papaj ono sto ti tijelo trazi, tako se ja tjesim, gle sta me beba tjera da jedem 😂 vecerala sam i to dobro i onda zujim sta bi jos mogla prigristi pa uzmem 1 Bajaderu 😂 Sretno na pregledu i javi kako je proslo! 

LittleOne
    11. Studeni 2017. 21:52

Ajme ovo s robicom se cini ko znastvena fantastika  ja kupujem svasta nesto pa cu vidjet kaj ce pasat

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.