Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Frau_Mund6
    08. Studeni 2017. 22:16

dea32

Frau_Mund6

Dea kaj su ti rekli kad ides u Ta? Imas nekog odredenog doktora?

Rekao mi je gin da se krajem sljedeceg tjedna javim u trudnicku. Sutra cu nazvati tamo jer nisam sigurna da li se treba naruciti.
    U prvoj trudnoci sam bila kod Zlopase, jako je dobar, ugodan, objasni sve sto pitas.. Tako da cu vjerojatno kod njega. Osim ako ga taj dan nece bit pa cu zavrsit kod nekog drugog..
    Zapravo mi je svejedno, bila sam na pregledu i kod Radosevicke i Goluze i bili su solidni..

Super da unam 😊 trebat ce mi malo upoznavanja sa protokolom bolnice... 😁

url=https://lilypie.com]

MamaTroje
    08. Studeni 2017. 23:02

Majkemi, ako neću dat ime Florijan ili Cvjetko ako opet bude dečko. Ni jedno koje sam predložila suprugu nije bilo dobro. Uvijek on zna nekog tamo "šu***" koji se baš tako zove.

dea32
    09. Studeni 2017. 00:00

Hahahahaha
    Cvjetko.. 
    Mi smo se u prvoj trudnoci zezali sa imenima. Uzeli jednom katolicki kalendar i gledali za najcudnija imena. Tad smo se zezali ak bude decko da ce biti Tiburcije ili Krescencije 
    Pa eto prijedloga.. 
    Za curu nismo nasli neko toliko neuobicajeno.. 

Mlada mama 😀
    09. Studeni 2017. 06:51

Moji su mene zbog rodibne umalo nazvali Ursula.eto cudan prijedlog za curice 😊

09. Studeni 2017. 08:54

Cure iz zagreba i okolice, babyland u Westgate-u slavi rodjendan 11.11. i biti ce popusti od 10-50%, pa eto cisto informativno ☺️
    A za imena, jojj ne bi vam bila u kozi. Drzim fge da se uspijete dogovoriti na obostrano zadovoljstvo hehhe 🤞☺️

• Aymee
    09. Studeni 2017. 09:47

MamaTroje

Majkemi, ako neću dat ime Florijan ili Cvjetko ako opet bude dečko. Ni jedno koje sam predložila suprugu nije bilo dobro. Uvijek on zna nekog tamo "šu***" koji se baš tako zove.

Hahaha, MamaTroje suosjecam s tobom.. Veoma.. 🤣

Aymee

LittleOne
    09. Studeni 2017. 09:57

Dazi, kolko si platila naljepnicu? Znam da si negdje pisala al mi je tesko trazit prek moba, sve mi steka 

09. Studeni 2017. 10:06

č

09. Studeni 2017. 10:07

Ahhh steka mi foruummm 😤
    Ugl. LittleOne 285kn plus jos 30kn dostave. Metar kvadratni je 95kn i dimenzije sama biras ☺️

LittleOne
    09. Studeni 2017. 10:23

Hvala! :)
    Bas razmisljam da narucim neku za kutak za igru (da, ja vec planiram kutak za igru ) jer je kinderbet kod nas u sobi samo privremeno pa mi se ne isplati stavljat

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.