Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    neo
    10. Studeni 2017. 17:46

dea32

LittleOne

Meni je frendica rekla da je na porodu dobil hemeroide, i sad ne znam, dal da ponesem neku kremu il to mogu trazit tamo? Mislim ipak je bolnica :D

U principu su sve te kreme u slobodnoj prodaji, ono malo sto ide na recept daje opca praksa, bolnice ih nemaju na zalihama.
    Cula sam i ja da znaju zene dobiti na porodu, ja hvala Bogu nisam bila medu njima. Mozda tu i genetika ima utjecaja, nitko ih u mojoj obitelji nema..
    Neo, mene muci oticanje stopala i saka. Navecer ne mogu nigdje ici jer mi moje nove tenisice br 42(!) ne odgovaraju i zuljaju me. A ujutro jedva prste na saci mogu pomaknut koliko mi nateknu, pa kad krenem malo s rukama mlatariti kao da se povuce negdje drugdje. Sat koji mi inace dosta plese po ruci sad me zulja.. Ali u mj dana dobila samo 2 kg, tako da ocito nije toliko strasno..

I mene tenisice stezu ali se nedam 😅 ne kupujem vece...
    Meni su prsti na rukama vec par mjeseci nateceni tako da sam prstenje odavno skinula....

url=https://lilypie.com]

10. Studeni 2017. 18:08

Osobno bas i nemam nekih problema, prstenje i dalje imam na ruci. Koji put sam primijetila da navecer mi stopala budu malo otecena. Al onda dragi izmasira noge sa bademovim uljem i bude bolje ☺️
    A sto se tice obuce, nosim tenisice, cizmice su mi tijesne vec duze, a nisu noge otecene, tako da. 

neo
    10. Studeni 2017. 18:11

Nadam se da je i kod mene privremeno da necu sad bas počet bujat od vode...
    I ovako sam vec dosta u plusu s kilama 😂

10. Studeni 2017. 18:14

Jojjjj drage moje klokanice, ja ne znam kakve odnose imate sa svekrvama,nadam se korektne i lijepe i ugodne. Ja sa svojom imam nikakav odnos, ona je uvjerena da sam ja njoj uzela sina i da ne valjam i to je to. Znaci, vjencali smo se,nije nam cestitala neho tek nakon 5 dana i rekla je da ima svojih problema pa nije se sjetila (inace zivi 700km dalje, a mi smo isli samo kod maticara pa na medeni mjesec pa nije izrazila zelju da bi dolazila), onda evo koliko sam trudna nije me niti jednom, a ni muza pitala kako joj je unuce. I sinoc ona meni pise kako sam i jesam li se puno udebljala. Mislim stvarno?! To je najbitnije ili? Ahhh. Izludjuje me. A najgore od svega je sto pravi neku jadnicu i patnicu od sebe. Ja cu poluditi stvarno. Oprostite, al puknut cu ahhhh 😤😤😤😤

• Frau_Mund6
    10. Studeni 2017. 19:23

Dazi

Jojjjj drage moje klokanice, ja ne znam kakve odnose imate sa svekrvama,nadam se korektne i lijepe i ugodne. Ja sa svojom imam nikakav odnos, ona je uvjerena da sam ja njoj uzela sina i da ne valjam i to je to. Znaci, vjencali smo se,nije nam cestitala neho tek nakon 5 dana i rekla je da ima svojih problema pa nije se sjetila (inace zivi 700km dalje, a mi smo isli samo kod maticara pa na medeni mjesec pa nije izrazila zelju da bi dolazila), onda evo koliko sam trudna nije me niti jednom, a ni muza pitala kako joj je unuce. I sinoc ona meni pise kako sam i jesam li se puno udebljala. Mislim stvarno?! To je najbitnije ili? Ahhh. Izludjuje me. A najgore od svega je sto pravi neku jadnicu i patnicu od sebe. Ja cu poluditi stvarno. Oprostite, al puknut cu ahhhh 😤😤😤😤

A jooj Dazi 😐 bas steta da ljudi dodu do toga... moj stav je da svi imaju pravo birati kako ce se udati i hoce li biti svadbe... mozda ti zamjera, ne znam jeli zbpg vjencanja, slavlja (roditelji tu vide svoju velicinu)  Ili se stvarno osjeca zakinutom zbog nove zene u obitelji.. ali nije ni vazno, tvoje je da prema njoj imas postovanja jer je majka tvog muza, sve ostalo je na muzu koji mora nju "dovesti u red". Imas srecu da nije blize pa ti tesko moze nastetiti telefonom, odnosno dosadivati i petljat se u odnose... sad ako se javlja, mozda osjeca neku griznju savjest ili ne zeli da rodenje djeteta prode kao i vjencanje.. 
    Moja kuma je imala strasnih problema sa svekrvom i to zive dugo godina skupa u kuci, strasno! Ja bi na njenom mjestu bila vec odavno preko granice... 😁
    Moja sveki je super! Imamo prijateljski odnos i kad god me zpve, to je zato da me cuje 😄

dea32
    10. Studeni 2017. 19:23

Ja sam prstenje isto davno skinula, al sad su  ocigledno veci prsti.. 
    Suprugova majka je umrla prije 10 god, tako da nemam svekrvu, nazalost. Ali mi sogorica koja ju je upoznala rekla da je bila divna zena, tako da vjerujem da bi se lijepo slagale.
    Frendica je u braku i zive sa njegovima i njoj je stvarno koma. Od toga da je frajer mamin sin, do toga da svekrva odlucuje gdje ce unuka leci, sjediti, sto ce jesti i sl.. Isto tako znam i one koje su si sa svekrvom bolje nego sa nekom best frendicom.. Ima nas svakakvih

10. Studeni 2017. 19:40

Mislim, taj njen odnos je jos od prije. Jer smo nas dvoje 7,5god zajedno. I cula sam da prica okolo zenama da ja njemu uzimam novac, da ja njega odvajam od njih, bla bla bla. A sve su samo sulude price,koje nemaju veze s istinom. I sve je pocelo onog dana kada joj je prestao slati pola place. 
    Mislim, svasta sam od nje dozivila i vrijedjanja i svega. Jedna of situacija je da mi je pokazivala slike jedne cure i govorila evo ovo je cura koju smo htjeli da m ozeni, a on nju nije nikada ni upoznao nego mu je to od ocuha neka xy. Ali svejedno sam uvijek pristupala sa postovanjem stvarno. Ali nikada nisam to dobila zauzvrat. 
    Ne znam, samo sam htjela lijep odnos s njom,ali uzalud. 

• Aymee
    10. Studeni 2017. 20:49

Dazi, zao mi je sto si u takvoj situaciji i sto se ti zbog toga lose osjecas. Nemam drugi savjet nego da budes korektna prema njoj jer je majka tvoga voljenoga. Na neki nacin vam je udaljenost prednost pa ju nemas obveze vidjati cesto. Slazem se s Frau_Mund da ju suprug treba dovesti u red, ti si tu nemocna. Naravno, ako te krene maltretirati odrbrusi joj kao da je netko koga si srela na ulici, briga te. Stavi sebe na 1. mjesto jer koliko cijenis i volis sebe, toliko ljubavi imas za druge.. 😘

Aymee

Elena288
    10. Studeni 2017. 20:52

Oticanje hvala Bogu nemam s tim problema , nisam nimalo otekla, nije ni moja majka u trudnocama valjda i to igra ulogu.
    Hemici Cure ja sam s tim imala problema i krvarenje i radila kolonoskopiju da utvrde da nije nesto gore - samo hemoroidi... nikakve kreme i masti tu ne pomazu, mozda mogu mrvicu olaksati al meni iskreno ni to. Rijesila sam ih lijekom Pilex - 2 tj i povukli su se skroz !! Za mene je to magican lijek 😁 skup je dosta oko 650 kn al djeluje! I ne smije se koristiti u trudnoci i dojenju. Tako da nema bas nekog drugog rjesenja iz mog iskustva. Sad su mi se opet vratili u 5. Mj trudnoce al nije strasno kako je bilo 🤕😊

• Aymee
    10. Studeni 2017. 20:54

Natekla / otekla nisam.. Ali.. Inace nisam ljubimac slatkoga (slano je moja ljubav) ali od pocetka trudnoce a posebno ovih dana imam nenormalnu potrebu i zelju za slatkim.. Danas sam sat vremena nakon deserta, panna cotta sa sumskim vocem, zdrobila 10 petit keksa, dodala dvije zlice cokolina i dvije Nutelle pa zalila mlijekom.. Uh.. A maloprije sam odsetala do pekare po krafnu od marmelade.. 🙊

Aymee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.