Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dea32
    10. Studeni 2017. 22:39

Dazi

Cure hvala vam na razumijevanju. Jer stvarno ne znam sta vise da radim i kako da se ponasam. Iskreno,nikada nisam ni rijec ruznu joj rekla i uvijek sam i vise nego korektna prema njoj, al uzalud. Ona tjera po svom. Najgore mi je sto glumi. Pred njim nikad nista mi ne kaze, al cim njega nema (ode npr u wc) odmah mi pocne s nekim glupostima. Ne znam,nisam vise pametna. Poslusat cu vas, ja cu i dalje biti fer prema njoj. Ja se s njim se ne mislim svadjat zbog nje (nema sanse!), I on vidi sve, ali je takav tip da ne zeli reci i trpi jer se boji da ce se posvadjati i zakljucili smo da ako joj nesto i kaze,ona ce pocet plakat i glumiti jadnicu i patnicu, a mi cemo se nazivcirati. Tako da ja nastavljam sa fer odnosom, ali necu si vise dozvoliti da me to toliko pogadja. I sto ruzno prica o meni, nek prica ahh. Meni moj dragi kaze ljubavi ti si meni najbolja i ja samo tebe imam i sada nas zivot. Tako da, ona njega sama tjera od sebe svojim ponašanjem.
    Oprostite cure,al da vam se nisam ovdje pozalila,poludila bi, a nisam htjela s njim o tome, da ga ne zalostim. Hvala vam cureee!! ❤️❤️

Imati podrsku partnera je najvaznije u cijeloj prici. Nitko ti vise ne treba, vi gradite svoj zivot i svoju obitelj. Kome se svida neka bude dio nje, kome ne neka proseta.. Nemoj to uzimati k srcu i uzrujavati se, misli na bebicu i uzivaj u iscekivanju.. 

• Frau_Mund6
    10. Studeni 2017. 22:39

Dazi, nema ti druge nego da sve prebacis na muza 😂 to je njegova mama pa nek se on s njom bakca... ti budi fina i drzi distancu!!!

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    10. Studeni 2017. 22:54

Neke ljude u zivotu ne mozes shvatiti, niti je to tvoja briga. Odabrala si covjeka koji te postuje i voli, zeli s tobom biti ovakvom kakva jesi i tako gradite svoj svijet 😉 svi ostali ce to morat prihvatiti ako vi budete ustrajni 😊 i dalje ce on to s njom morat rjesavat ako bude problema... 
    U mojoj obitelji muzevi su se morali postavljat svojim mamama i nakon 20 god braka... te zene obicno misle da nitko nije ravan njihovim sinovima. A to je opet njihov problem koje same moraju rijesit!! Glavu gore i uzivaj u najljepsem dijelu svoga zivota 😉 imas  na to pravo kao i svaka od nas ❤

• Frau_Mund6
    10. Studeni 2017. 22:55

Dea dumbir ako imas 😁 meni jedini lijek 

10. Studeni 2017. 23:07

Slazem se s vama cure. Hvala vam puno jos jednom 🤗❤️

LittleOne
    11. Studeni 2017. 08:29

Ja se samo nadam da jednog dana ja necu bit luda svekrva koja ce sve maltretirat 

11. Studeni 2017. 09:02

LittleOne hahhahahhahah. Ma necess 😂😝
    Joj bome je ova bebica na stickeru sve vise i vise desno hahhaha

Orangina
    11. Studeni 2017. 12:11

Dazi

Cure hvala vam na razumijevanju. Jer stvarno ne znam sta vise da radim i kako da se ponasam. Iskreno,nikada nisam ni rijec ruznu joj rekla i uvijek sam i vise nego korektna prema njoj, al uzalud. Ona tjera po svom. Najgore mi je sto glumi. Pred njim nikad nista mi ne kaze, al cim njega nema (ode npr u wc) odmah mi pocne s nekim glupostima. Ne znam,nisam vise pametna. Poslusat cu vas, ja cu i dalje biti fer prema njoj. Ja se s njim se ne mislim svadjat zbog nje (nema sanse!), I on vidi sve, ali je takav tip da ne zeli reci i trpi jer se boji da ce se posvadjati i zakljucili smo da ako joj nesto i kaze,ona ce pocet plakat i glumiti jadnicu i patnicu, a mi cemo se nazivcirati. Tako da ja nastavljam sa fer odnosom, ali necu si vise dozvoliti da me to toliko pogadja. I sto ruzno prica o meni, nek prica ahh. Meni moj dragi kaze ljubavi ti si meni najbolja i ja samo tebe imam i sada nas zivot. Tako da, ona njega sama tjera od sebe svojim ponašanjem.
    Oprostite cure,al da vam se nisam ovdje pozalila,poludila bi, a nisam htjela s njim o tome, da ga ne zalostim. Hvala vam cureee!! ❤️❤️

Dazi sorry sto govorim ovo, vasa situacija je individualna ali kod mene je bilo slicno, on se nije htio suprostaviti mami ili joj nesto reci, uvijek je sutio. I kad su me vrijedali nije me branio a ja bi zavrsila u suzama, kasnije mu bude zao sto je sutio ali i dalje po starom "necu se svadati sa starcima". Ako te svekrva cini zalosnom ili ti pakosti, na njemu je da prica s njom jer mu je to mama. Mora biti i uz svoju zenu a ne samo misliti na mamine osjecaje. 

Zelim ti svu srecu i da bude bolje, bitno da se vas dvoje volite ❤ i bebica stize 😘 

Orangina
    11. Studeni 2017. 12:22
    6 dana od vadenja krvi
    6 dana od vadenja krvi

Dea nisam znala da si medicinske struke, hvala na misljenju, bas sam se zabrinula jer nikad mi tako nije bilo. Evo slika kako to sad izgleda, danas ne boli ali jucer je, pogotovo kad bi nesto nosila tom rukom. 

Dobro da je mama isla s vama kod alergologa, zamisljam kako se moras razmrdat prije nego potrcis a mala ti bjezi hahah 

Po noci kad moram na wc prvo moram "doc k sebi" a onda TRK na pisanje 😂😂 

Frau_Mund i tebe muce dlake, hvala Bogu pa je zima i nosimo duge hlace haha

11. Studeni 2017. 12:35

Ne trebas se ispricavati Orangina ☺️
    Slazem se da je vrijeme da i on kaze koju rijec njoj, definitivno. Samo mi je krivo jer pred njim nikaf ni ne prica,znaci ponasa se skoro kao da me nema, a kad on ode do kupatila ili slicno,onda ona kaze, al sve to onako podlo indirektno. Ahhh
    Nadam se da se tvoja situacija popravila ☺️❤️❤️❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.