Nazalost nije, rastali smo se, bilo je previse problema medu nama, i ljubav je nestala.
Sad sam sa predivnim muskarcem i eto cekamo bebicu ❤ Vrijeme bas brzo leti, kao sto kazes na tickeru ti se vidi da je bebica sve vise desno. Brzo brzo cemo se sve maziti sa nasim smotuljcima 😊🍼👶
Nazalost nije, rastali smo se, bilo je previse problema medu nama, i ljubav je nestala.
Sad sam sa predivnim muskarcem i eto cekamo bebicu ❤ Vrijeme bas brzo leti, kao sto kazes na tickeru ti se vidi da je bebica sve vise desno. Brzo brzo cemo se sve maziti sa nasim smotuljcima 😊🍼👶
Rekla bih zao mi je,ali nije ako si sada sretnija, sto pretpostavljam da jesi i zelim vam svu srecu ovoga svijeta i da uzivate sa svojom bebicom 😀😄
U konacnici je najbitnije da smo mi sretne sa nasim muskarcima i nasim malim zivoticima, a sta ostali misle i (ne)zele, to je pak njihov problem hehhehe 😁😁❤️❤️♥️
Tako je i hvala ti draga ❤
Evo papali smo, sad malo odmorit pa bi htjela ici bar do jednog ducana, makar da vidim cijene jer nemam pojma kako se krecu. Moram barem par bodija kupiti da to imam doma spremno. Kolica cemo pokusati naci rabljena, i krevetic ali za to "ima vremena" uff... 😅
Koliko ste vi platile novi body i koju velicinu?
Osobno sam dobila preko 30ak bodija pa nisam niti kupovala jos. Nego samo u kauflandu kad je bilo jer su mi bili preslatki. 3 bodija u paketu mislim 60kn da su bili. Al nissm sigurna.
A ovako sam samo jednom gledala i u prosjeku sam tako vidjela,nekih 20-50kn po komadu. Od iduceg tjedna se nadam da cu moci po ducanima, da ce dr uvest hodanje i ukinut stalno lezanje hahhaha
Negdje sam procitala da treba oko 10 bodija za pocetak, pretpostavila sam da to znaci 10 svake velicine... Zasad sam uzela par komada velicine 50 i par komada 56, uglavnom u c&a i h&m-u, materijal mi se cini ok, a cijene prihvatljive (oko 10 eura za dva bodija, odnosno bodi benkice). Mislim da su klasicni bodiji jeftiniji, ali za pocetak mi se bodi benkice cine prakticnije pa sam radije njih uzela.
Ima u pepcu jeftinih, pamuk, oko 10ak kuna. C&a je isto tak 20ak kn bio pamuk. To je ono jeftinije sto sam vidla
Oprostite ali sto su to bodi benkice? Dali je to na slici ili je to obican body? (Zbunjena)
Danas ima h&m online besplatnu dostavu i 11% popusta pa kome treba :)
Inace zna bit u lidlu povoljnih bodija i u c&a su super oni paket s 5 bodija po nekih 70ak kn.
Bodi benkice su definitivno najprakticnije za prvih mjesec-dva, njih sam uzela u h&m jer drugdje nisam nasla. A najsladu robicu mi ima next isto ima online dostavu, ali je robica malo skuplja...
Orangina to na slici su bodi benkice, imaju kopcanje tako po duzini i ne oblace se preko glavice kao obicni bodi
Dea nisam znala da si medicinske struke, hvala na misljenju, bas sam se zabrinula jer nikad mi tako nije bilo. Evo slika kako to sad izgleda, danas ne boli ali jucer je, pogotovo kad bi nesto nosila tom rukom.
Dobro da je mama isla s vama kod alergologa, zamisljam kako se moras razmrdat prije nego potrcis a mala ti bjezi hahah
Po noci kad moram na wc prvo moram "doc k sebi" a onda TRK na pisanje 😂😂
Frau_Mund i tebe muce dlake, hvala Bogu pa je zima i nosimo duge hlace haha
Uh.. ovo je definitivno pukla vena. Nadam se da si stavljala hladan oblog, mislim mozes i sad, ali to stvarno boli. I nije mi jasno kako netko tko svaki dan izvadi bar 10tak puta krv moze napraviti ovo..
Ja sam tako jednom darivala krv, upikao me stariji kolega za kojeg bi dala ruku u vatru da ce to lijepo napraviti. Napravio mi je podljev velicine grejpa, a imam vene koje se iz aviona vide.. Tako da..
Ja imam 10tak bodija 56 vel kratkih rukava, 5 dugih i 5 majica dugih rukava. Ostalo mi je 62 i 68. Kako su mi opet najavili veliku bebu bit ce dovoljno. Ovi bodiji-benkice se skroz raskopcaju i beba se stavi na njega i kopca se tak da prebacujes strane preko bebina trbuha lijevo i desno. Iako su meni jednostavniji ovi obicni
Sortiraj odgovore
Najstariji