Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Studeni 2017. 11:18

Nema na cemu LittleOne ☺️
    Pa nema veze, nije to nista lose,samo planiraj i uzivaj hihihi 😄😄

Marijana07
    09. Studeni 2017. 16:27

Dazi

Cure iz zagreba i okolice, babyland u Westgate-u slavi rodjendan 11.11. i biti ce popusti od 10-50%, pa eto cisto informativno ☺️
    A za imena, jojj ne bi vam bila u kozi. Drzim fge da se uspijete dogovoriti na obostrano zadovoljstvo hehhe 🤞☺️

Hvala za info..

• Frau_Mund6
    09. Studeni 2017. 17:43

MamaTroje

Majkemi, ako neću dat ime Florijan ili Cvjetko ako opet bude dečko. Ni jedno koje sam predložila suprugu nije bilo dobro. Uvijek on zna nekog tamo "šu***" koji se baš tako zove.

Hahaha 🤣🤣🤣🤣 

url=https://lilypie.com]

• Dijana221
    09. Studeni 2017. 19:06

Kad planirate spremiti torbu za rodilište? imate li kakav popis? 

09. Studeni 2017. 19:15

Marijana nema na cemu 😁
    Dijana, ja u utorak imam pregled i nadam se da ce dr reci da mogu hodati,pa bi isla kupiti sve potrebno za torbu i spremiti ju. 
    A imam spisak od patronazne sta mi treba, a izmedju ostalog bi kupila i one vlazne maramice za dezinfekciju skoljke i slicnog, naglasila mi je patronazna kekse neke da obavezno ponesem. 
    I onda ono standardno, spavacice, papuce (×2, jedne za tusiranje,jedne za ostalo), rucnike,... 
    Imam spisak od svoje patronazne,a i aymee je stavila popis pa sam i njega spremila. 

dea32
    09. Studeni 2017. 20:09

Dijana221

Kad planirate spremiti torbu za rodilište? imate li kakav popis?

Ja sam spremila neki dan. Stavila veliki, mali rucnik i jedan ful mali za ruke, 2 spavacice (planiram jos jednu stavit), 3 paketa ulozaka, paket mrezastih gaca, 3 obicne gace, carape, grudnjak za dojenje. Papuce cu stavit prije nego krenem (ako se sjetim ). U kozmeticku torbu-gel za tusiranje i sampon, cetkica za zube i pasta, octenisept sprej, blazinice za dojilje, par komada stapica za usi, labelo, neofen tablete, glicerinske cepice (zadnji put se opekla). U torbi jos imam kutiju Digestive keksa, jos planiram ubacit bocu vode. Uz to dokumentacija i nalazi..
    Ja imam skoz kratku kosu pa mi cesalj ne treba, kom treba nek si spremi..
    Mislim da je to to.. Za bebu cu posebno spremit u vrecicu koju ce muz donijeti kad cemo ic doma

Pixii
    09. Studeni 2017. 20:50

Cure jel uzimate spavacice na duge ili kratke rukave? Nemam iskustva s zimskom bebom, a u rodilistu bi trebalo biti toplo pa neznam sto spakirati.
    Dea super ti je popis, jos bi samo nadodala japanke za pod tus, nekako ne volim stajati bosa nije mi higijenski.

09. Studeni 2017. 20:52

Pixii pa ja cu kratke najvjerojatnije, jer nisam bas zimogrozna,a kazu da u rodilistu doata griju, a i ponijeti cu ogrtac, tako da
    Dea to je iskusna mama heheh

dea32
    09. Studeni 2017. 21:13

Ja sam spakirala spavacice sa kratkim rukavima, ne volim spavati u dugim rukavima. Bolnice griju, a ako je bas hladno uvijek mozete traziti deku. Mi ih bar na odjelu imamo puno, pa pretpostavljam da imaju i oni..
    Sto se tice japanki za pod tus, ja pak ne volim bit obuvena, pa mi se sklize, pa ih moram brisat.. Sto se tice Petrove, moram rec da je spremacica svaki dan prala cijelu kupaonu i sobu i dezinficirala tako da se toga fakat ne bojim.

dea32
    09. Studeni 2017. 21:36

Samo da dodam.. U torbu sam jos spremila wc papir, mali paket vlaznih maramica i lanolinsku kremu za bradavice..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.