Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Frau_Mund6
    08. Studeni 2017. 19:54

Aymee

Curke koje imate imena, zavidim vam.. mi oboje imamo za curu, ne i za decka.. Drago mi je da su pregledi dobro prosli, mi idemo za tocno tjedan dana.. :-) Ovih dana zavrsavamo sobicu i jako se veselim konacnom zavrsetku svega. Nekako smo ostali pri odluci da bude sve jednostavno i neutralno..

Aymee pusti nam slikicu kad bude gotovo 😉

url=https://lilypie.com]

• Aymee
    08. Studeni 2017. 20:04

Frau_Mund6

Aymee

Curke koje imate imena, zavidim vam.. mi oboje imamo za curu, ne i za decka.. Drago mi je da su pregledi dobro prosli, mi idemo za tocno tjedan dana.. :-) Ovih dana zavrsavamo sobicu i jako se veselim konacnom zavrsetku svega. Nekako smo ostali pri odluci da bude sve jednostavno i neutralno..

Kako smo mi brzi, to ce biti oko Božića, 🤣

Danas sam mislila da ce makar farbanje biti gotovo, ali nista od toga.. Stan nam je kao da su 4 atomske pale. Ja bi to sve jos jucer, ali mom najdrazem se ne zuri.. A mene pucaju hormoni (zivcana) i samo bi plakala. Jucer smo sastavili krevetic i ja sam se rasplakala kao malo dijete.. Valjda me to ucinilo svjesnom da ubrzo vise necemo biti sami i da nam ovo malo cudo cije srce kuca ispod moga dolazi ubrzo. 😚

Aymee

dea32
    08. Studeni 2017. 20:05

Nina

Ima koja cura iskustva s korištenjem dianatal gela?
    Pomaze li zaista ono?
    Da li u rodilistu sigurno zele nam ga nanjeti ako ga kupimo i ponesemo sa sobom ?
    Hvala 😊

To je najbolje pitati doktora na pregledu u trudnickoj ambulanti

• Frau_Mund6
    08. Studeni 2017. 21:00

Aymee

Frau_Mund6

Aymee

Danas sam mislila da ce makar farbanje biti gotovo, ali nista od toga.. Stan nam je kao da su 4 atomske pale. Ja bi to sve jos jucer, ali mom najdrazem se ne zuri.. A mene pucaju hormoni (zivcana) i samo bi plakala. Jucer smo sastavili krevetic i ja sam se rasplakala kao malo dijete.. Valjda me to ucinilo svjesnom da ubrzo vise necemo biti sami i da nam ovo malo cudo cije srce kuca ispod moga dolazi ubrzo. 😚

Aaaaaa meni se oci zasuzile na tvoj post 😂😂😂😂 mi smo u slicnoj situaciji, dragi sve pomalo a ja bi da je gotovo jos prije mjesec dana 🤣 od pocetka sam mu dala rok do bozica, ali sam mislila na jos hrpu drugih stvari... no dobro, prezivjet cu jos i toh mjesec i pol 

• Frau_Mund6
    08. Studeni 2017. 21:01

Dea kaj su ti rekli kad ides u Ta? Imas nekog odredenog doktora? 

• Aymee
    08. Studeni 2017. 21:10

Frau_Mund6

Aymee

Frau_Mund6

Aymee

Aaaaaa meni se oci zasuzile na tvoj post 😂😂😂😂 mi smo u slicnoj situaciji, dragi sve pomalo a ja bi da je gotovo jos prije mjesec dana 🤣 od pocetka sam mu dala rok do bozica, ali sam mislila na jos hrpu drugih stvari… no dobro, prezivjet cu jos i toh mjesec i pol

😙

Ja sam dala rok 15.12. za sve da mi bude spremno, sva robica, torba za bolnicu, prvi paket pelena.. Zelim blagdane u miru. Termin je 12.1. i meni se to cini tako brzo a ja sam sve veca i sporija.. A moj dragi misli da je to za dvije godine.. 😅 A da bi ja imala sve do 15.12. sobica mora biti spremna za transfer stvari za 10 dana.. 

Aymee

dea32
    08. Studeni 2017. 21:17

Frau_Mund6

Dea kaj su ti rekli kad ides u Ta? Imas nekog odredenog doktora?

Rekao mi je gin da se krajem sljedeceg tjedna javim u trudnicku. Sutra cu nazvati tamo jer nisam sigurna da li se treba naruciti. 
    U prvoj trudnoci sam bila kod Zlopase, jako je dobar, ugodan, objasni sve sto pitas.. Tako da cu vjerojatno kod njega. Osim ako ga taj dan nece bit pa cu zavrsit kod nekog drugog..
    Zapravo mi je svejedno, bila sam na pregledu i kod Radosevicke i Goluze i bili su solidni..

dea32
    08. Studeni 2017. 21:31

https://klokanica.24sata.hr/trudnoca/porodaj/video-je-li-ovo-najrealniji-prikaz-poro-aja-ikad-9248?utm_medium=Status&utm_source=Facebook&utm_content=9248&utm_campaign=Klokanica+Facebook+status

Naletila slucajno na ovaj clanak, fora je video. Definitivno za pogledat.. Samo da upozorim, nije nista eksplicitno. 

Mela
    08. Studeni 2017. 21:35

dea32Mela

Meni su curku na uzv-u u 36+6 tt procijenili na 3180g, rodila se sa 3670g u 40+5tt. Mislim da je to negdje tu procjena

Da, to je onda ta procjena :-)

Mela
    08. Studeni 2017. 21:37

Elena288

Odstupanja su cesta sto se tice tezine - + 500gr i vise al bude to tu negdje kako sam cula. Meni je frendica preporucila Vir80 , pa mislim da cu te uzeti jer iskreno nemam pojma 🤷🏼‍♀️

I ja sam se odlučila za Vir 80 pogotovo za početak. Posle, kako rana bude zarastala mogu i neke druge. Budem vidjela 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.