Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Frau_Mund6
    30. Listopad 2017. 09:48

dea32

TonkinaPrija

Mislim da nece ni bit potreban omeksivac. Toliko przo prerastu tu robicu da se nece stic "stvrdnit". A ima i baby omeksivaca pa ako je potrebno koji put s njim nece skodit. Dodatno ispiranje i trebalo bi sve biti u redu.
    Ja cili zivot perem rucnike na 90 i unistavam ih i minjam na godisnjoj bazi. Sad ste me skroz zbunile. Ja sam mislila da to tako ide. Tako su me ucili. Znaci, rucnici mogu i na 60? To je dovoljno? 😲😲

I ja ih perem na 95 stalno, ne unistavaju se tako brzo, kako se trose tako ih mijenjam.. Nekako sam tako navikla, 'naucila' od mame i sl. Postoje omeksivaci za bebe, sensitive. Ja sam ga stavljala jako malo, tek toliko da nije bas bez njega. Sa njenih god dana sam pocela prati sav ves skupa, i nas i njezin. Sad cu robu od djece prati skupa a nase odvojeno. Iskreno se puno ne zamaram stupnjevima u toku pranja. Pazim da odvojim crno, bijelo i sareno, ostalo je manje bitno.. Prasak mi je uobicajeni, faks ili ariel..

Ja sam jos jedna koja rucnike pere na 95 😃 tako sam sigurna da je sve cisto i dezinficirano 😃 omeksivac koristim u manjoj mjeri pa se moj dragi uglavnom buni da mu roba ne mirisi kad izvadi iz ormara... 
    Na trudnickom nam je zena rekla da se koristi prasak ili cak tekuci jer ne ostaju mrvice.. a omeksivac nikako dok je beba mala, bar 6 mheseci... al oni to tako brzo mjenjaju da se ne stigne unistiti... 

url=https://lilypie.com]

Marijana07
    30. Listopad 2017. 13:37

Frau Mund6
    nisi jedina i ja rucnike perem na 95..i kuhinjske krpe ..tako planiram i tetrice prati ..a robicu na 40...dok mi je kcer bila beba njenu robicu sam posebno prala..sa normalnim praskom..tad nije bilo tih "beba praskova"😀 samo isto prvih par mj nisam omeksivac stavljala..

Marijana07
    30. Listopad 2017. 13:39

Ne znam da li je vec bila ta tema..ali evo da vas pitam..sto mislite o nosenju steznika nakon poroda ..i koji kupiti?

30. Listopad 2017. 13:47

Marijana ja sam za. I misim da cu nositi. Al nisam se jos informirala koji su kakvi ☺️

LittleOne
    30. Listopad 2017. 14:05

Ja danas kupila tekuci prasak za bebe od becutana. Pranje moze poceti 
    Ne znam za steznik, cemu on sluzi? 

30. Listopad 2017. 14:35

LittleOne

Ja danas kupila tekuci prasak za bebe od becutana. Pranje moze poceti
    Ne znam za steznik, cemu on sluzi?

Maternica se brze vrati u prijasnje stanje i stomak se suzi :D

Ja planiran al ne znan koji uzet...

Marijana07
    30. Listopad 2017. 14:38

Gledala sam neki u Mama Nova trgovini ali ne kuzim koji bi mi bio najbolji. Ne zelim onaj sto se ufrce kad sjednes..😀

• Frau_Mund6
    30. Listopad 2017. 14:44

Hmhm ne znam, meni su nedavne rodilje rekle da se to vise ne preporucuje i da misici trebaju svoje odradit... a iskreno nisam o tome razmisljala 
    Imam problem sa pidzamama ;( sad me sve gume stiscu ;( ujutro se probudim s bolom oko struka..  danas su bile neke kosulje za spavanje u lidlu koje sam planirala za porod, ali najveci br mi je sada na knap ;( inace bas ne volim spavacice jer se ujutro probudim sa sfrkanom pod pazuhom ;( ne znam u cemu bi spavala... a tek sam na pola i trudnoce i velicine...

url=https://lilypie.com]

30. Listopad 2017. 16:19

Frau_Mund6

Hmhm ne znam, meni su nedavne rodilje rekle da se to vise ne preporucuje i da misici trebaju svoje odradit… a iskreno nisam o tome razmisljala
    Imam problem sa pidzamama ;( sad me sve gume stiscu ;( ujutro se probudim s bolom oko struka.. danas su bile neke kosulje za spavanje u lidlu koje sam planirala za porod, ali najveci br mi je sada na knap ;( inace bas ne volim spavacice jer se ujutro probudim sa sfrkanom pod pazuhom ;( ne znam u cemu bi spavala… a tek sam na pola i trudnoce i velicine…

Ma to je sve stvar izbora nema to veze s preporukom. Imas vise vrsta i svak uzme ono sta mu odgovara ako se odluci koristit.. kod carskog je recimo spas jer drzi ranu
    Nez sta bi ti rekla za pidzamu ja nosin sve isto. Spavacice san uzela samo za bolnicu jer su funkcionalnije

dea32
    30. Listopad 2017. 16:48

Citala sam jednom clanak jedne fitness trenerice i imao mi je dosta smisla. U njemu kaze da je bitno da trbusni misici sami jacaju kada se mi krecemo, ustajemo iz kreveta i sl. Ako se nosi steznik, misici ne rade vec su pasivni i jos se vise opuste, dijastaza se ne smanjuje ili se jako sporo smanjuje pa posljedicno tome duze treba tijelu da se vrati u ono prije poroda. 
    Ja ga nisam imala i ne planiram ga kupiti, ali to je individualno..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.