Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Listopad 2017. 20:53

LittleOne

Ja sam mislila max 60,ne znam jesam ikad ista oprala na 95. Tj jesam, psece rucnike koje imaju vani ali to je stvarno prljavo

Ja nikad nista haha

LittleOne
    29. Listopad 2017. 21:34

A sto se tice odnosa, mi vec neko vrijeme ne prakticiramo bas seks jer mi nikak ne pase ali zato ostale stvari redovito. Snalazimo se :D

Orangina
    29. Listopad 2017. 21:41

neo

Ja nisam kupila jos nista osim sebi spavacicu i slape za u bolnici….ha ha uzas….sve kao ima vremena…
    Curke,jel vi i dalje imate odnose? Mene malo strah nekako

Jos uvijek imamo normalne odnose, dok je sve u redu zasto ne 😉 To ti doktor moze reci dali je ok ili ne, ovisi o situaciji i kako se osjecas

Elena288
    29. Listopad 2017. 21:45

Sto se odnosa tice moj muz je show😂 cim mi je stomak narastao ono da se lijepo zaokruzio - nema sanse. Kaze ne moze ni zamislit da malac kuca , lupa ( a nemiran je bas ) a da se mi keksamo😂 a ja kako imam mucnine cijelu trudnocu ( od 4 mj su se smanjile al svaki dan su tu ) nisam ni ja previse zagrijana😂😂 samo ponavlja jedva cekam kad rodis i kad izadju ti dani.. jer smo bas iz krajnosti u krajnost otisli, radili na bebici nekoliko mjeseci keksali se sve u 16, znalo se desiti cijeli mj da pokrijemo 😂
    Mislim ako doktor nije zabranio il ako zena nema problema zasto ne 😊

Elena288
    29. Listopad 2017. 21:48

A sto se tice pranja robice svi mi nesto dr kazu... i ovdje netko kaze na 40 , netko 90 ... ja mislim da cu ovo sto ide na kozu bodice , tetra pelene i sl oprati na 90 i ispeglati... cak mi kuma kaze da je ona kupivala poseban prasak za rublje za bebe .... hocete vi prati tim za bebe ili obicnim?? Joooj osjecam se kao prava neznalica... cak mi i mama kaze - ja ti pola stvari ne znam jer su toliko toga novoga uveli... dosta od toga je preseravanje 🤣

Mela
    29. Listopad 2017. 21:51

Sigurno, odnosi se i preporučuje u trudnoći, ko moze i ko nema problema. Cak i u zadnjem mjesecu su bas poželjni, ali kako s trbuhom do zuba imati odnos? 

Mela
    29. Listopad 2017. 21:55

Elena288

A sto se tice pranja robice svi mi nesto dr kazu… i ovdje netko kaze na 40 , netko 90 … ja mislim da cu ovo sto ide na kozu bodice , tetra pelene i sl oprati na 90 i ispeglati… cak mi kuma kaze da je ona kupivala poseban prasak za rublje za bebe …. hocete vi prati tim za bebe ili obicnim?? Joooj osjecam se kao prava neznalica… cak mi i mama kaze - ja ti pola stvari ne znam jer su toliko toga novoga uveli… dosta od toga je preseravanje 🤣

Hehehe, kao moja mama. Niti se sta sjeća niti zna pola stvari. Ma sigurno je uvedeno dosta stvari koje zaista nisu potrebne, bolje rečeno nametnute
    Nisam razmišljala o prasku 

29. Listopad 2017. 22:00

Elena288

A sto se tice pranja robice svi mi nesto dr kazu… i ovdje netko kaze na 40 , netko 90 … ja mislim da cu ovo sto ide na kozu bodice , tetra pelene i sl oprati na 90 i ispeglati… cak mi kuma kaze da je ona kupivala poseban prasak za rublje za bebe …. hocete vi prati tim za bebe ili obicnim?? Joooj osjecam se kao prava neznalica… cak mi i mama kaze - ja ti pola stvari ne znam jer su toliko toga novoga uveli… dosta od toga je preseravanje 🤣

Istina je da je pola tog preserans haha
    Ja cu uzet posebni za bebe jer je manje agresivan
    Mada ne znaci da bi ista lose bilo da perem sa nasim al eto.. s peglom ubijes sve bakterije tako da nemas brige sta se stupnjeva tice.

Orangina
    29. Listopad 2017. 22:08

Jedino ne preporucaju koristiti omeksivac u pocetku kad su bebe male da nebi se osule i dobile alergiju. Sto mislite?

29. Listopad 2017. 22:17

Orangina

Jedino ne preporucaju koristiti omeksivac u pocetku kad su bebe male da nebi se osule i dobile alergiju. Sto mislite?

Prvi put cujem.. onda odjeca ostaje tvrda.. umisto omeksivaca se koristi ocat. Ja cu probat prvih par mj da djecjim praskom i omeksivacem. Poslije cu prat sve skupa. Osim naravno ako beba bude imala osjetljivu kozu pa joj budu smetali jaci deterdzenti..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.