Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    neo
    29. Listopad 2017. 17:31

Ja nisam kupila jos nista osim sebi spavacicu i slape za u bolnici....ha ha uzas....sve kao ima vremena...
    Curke,jel vi i dalje imate odnose? Mene malo strah nekako

url=https://lilypie.com]

29. Listopad 2017. 17:56

neo

Ja nisam kupila jos nista osim sebi spavacicu i slape za u bolnici….ha ha uzas….sve kao ima vremena…

Nazalost ne 😥 ali zato sto ne mozemo. Iako je dosad i strah uvijek bio prisutan, i nije to to. Al dobro, doci ce opet nase vrijeme hahahhahah😝😝

dea32
    29. Listopad 2017. 18:24

ninaleonita86

Dea32 iz Zagreba sam i rodit ću u Petrovoj. Baš si razmišljam kakva je to bol.. mama mi kaže da je njoj bilo grozno, ja se nadam da će meni biti lakše… ti si dakle već rodila, kako ti je bilo? znam da je kod svake žene različito i u svakoj trudnoći je različito, ali da li se to može s nečim usporediti ? valjda svaka žena mora proživjeti točno onoliko koliko može podnijeti, tješim se s tim.. naravno, sve u cilju sretnog poroda i zdrave bebe, sve se izdrži…
    I što mislite, da li ovu novu robicu za bebu baš moram prati na 95 ili je dovoljno na 60 stupnjeva, baš si to razmišljam ..?

I ja sam iz Zg, takoder u Petrovu idem.
    Zapravo tu bol ne mogu usporediti sa nicime. S tim da sam ja inducirana pa ne znam kako tocno krecu prirodni trudovi. Meni je pocela bol u ledima, slabinski dio, kao da sam stajala cijeli dan u nekom redu pa eto sad boli. Zatim se bol preselila u prednji dio, kao da cu dobiti ali puno, puno jaca. Zapravo je odmah bila jaka bol s obzirom da nije kretala polagano vec nakon doze epiduralne u kojoj su mi drip stavili na najjace. Zamisli si najjace menstrualne grceve koji love cijeli donji dio u krug i tako par sati. Ono sto je meni pomoglo izdrzat je epiduralna, koju sam dobila u 3 doze, svaka je drzala oko 1,5h. Izmedu toga sam hodala, vrtila kukovima i skakala po pilates lopti. Inace imam dobru toleranciju boli, bol je stvarno velika ali se isto tako 'zaboravi' kad bebu stave na prsa.
    Prije samog izgona bebe bude kao da prolazi uzarena kugla kroz rodnicu, cim glava prode bude lakse i dalje se nista ne osjeti. Epiziotomiju su mi radili u trudu tako da ju nisam osjetila.
    Bocicu sam kupila u prvoj trudnoci, cisto da je imam za nedaj boze. Uzela sam Tommee Tippee, stoji u kutiji kako sam je kupila, uopce ju nisam koristila. Dojile smo od prvog dana pa skoro do 2 god, vodu je sa 6 mj odmah pila iz case. Varalice smo uzeli aventove i iz dm-a, nije htjela ni jedne jer su joj dizale zeludac, jednom je i povratila tako da sam odustala od toga i bila je bez dude.
    Sto se tice robe, rucnike, tetre i bodije bijele sam prala na 95, plus peglanje. One obojane na 40 ili 60 ovisno o tome dal imaju kakvu sliku i sto pise u uputama proizvodaca.

dea32
    29. Listopad 2017. 18:29

neo

Ja nisam kupila jos nista osim sebi spavacicu i slape za u bolnici….ha ha uzas….sve kao ima vremena…

Nismo neko vrijeme jer sam imala manju upalu i gin je zabranio uz otvaranje. 
    Bio je neki pokusaj ovih dana al se nikako namjestiti, trbuh smeta. 
    Bit ce nakon poroda, ima vremena..

TonkinaPrija
    29. Listopad 2017. 18:34

Procitala sam vise foruma o sterilizatorima i jedino sta mame koriste su oni za mikrovalnu (vecinom zato sta su ih dobile u kompletu s izdajalicom). Ove elektricne koriste samo one koje ne doje pa im stvarno dobro dodju, kazu. Sve to traje prva dva miseca, a posli sve spadnu na puhanje u dudu kad padne i iskuhavanje u teci jednom dvaput misecno 😂 Vidila sam Chiccovu otopinu (cca 40kn)  za hladnu sterilizaciju i to mi se cini najbolja opcija za jednom tjedno provuc dude i boce. Sta se tice masina za sude niko im ne viruje pa svaka nakon pranja opet sve ispere.
    Ja sam nekidan kupila prvu dudu jer je bila tako turbo slatka -prozirna s bubamaricom. Biram prozirne jer u St rodilistu ne dozvoljavaju dude tj. deru se na mame ako ih vide 😈

dea32
    29. Listopad 2017. 19:04

TonkinaPrija

Procitala sam vise foruma o sterilizatorima i jedino sta mame koriste su oni za mikrovalnu (vecinom zato sta su ih dobile u kompletu s izdajalicom). Ove elektricne koriste samo one koje ne doje pa im stvarno dobro dodju, kazu. Sve to traje prva dva miseca, a posli sve spadnu na puhanje u dudu kad padne i iskuhavanje u teci jednom dvaput misecno 😂 Vidila sam Chiccovu otopinu (cca 40kn) za hladnu sterilizaciju i to mi se cini najbolja opcija za jednom tjedno provuc dude i boce. Sta se tice masina za sude niko im ne viruje pa svaka nakon pranja opet sve ispere.
    Ja sam nekidan kupila prvu dudu jer je bila tako turbo slatka -prozirna s bubamaricom. Biram prozirne jer u St rodilistu ne dozvoljavaju dude tj. deru se na mame ako ih vide 😈

Nemaju oni pravo derati se na mame zbog icega, najmanje dude. Zapamtite, te bebe su VASE, a ne njihove i nemaju prava na njih. Nema mi goreg nego kad procitam da sestre nesto nisu dale, tipa nisu htjele donijeti bebu na dojenje ili nedaju ono ili ovo.. One nemaju to pravo!

Elena288
    29. Listopad 2017. 19:04

Aymee i Dalmatinka… hvala na odg.. mislim da cu i ja kupiti od svake vrste po 1 te tri... pa cemo vidjeti.. ja isto ne znam jel nuzan taj sterilizator 🤔

29. Listopad 2017. 19:25

ninaleonita86

Dea32 iz Zagreba sam i rodit ću u Petrovoj. Baš si razmišljam kakva je to bol.. mama mi kaže da je njoj bilo grozno, ja se nadam da će meni biti lakše… ti si dakle već rodila, kako ti je bilo? znam da je kod svake žene različito i u svakoj trudnoći je različito, ali da li se to može s nečim usporediti ? valjda svaka žena mora proživjeti točno onoliko koliko može podnijeti, tješim se s tim.. naravno, sve u cilju sretnog poroda i zdrave bebe, sve se izdrži…
    I što mislite, da li ovu novu robicu za bebu baš moram prati na 95 ili je dovoljno na 60 stupnjeva, baš si to razmišljam ..?

95?! Prci put cujen
    Meni na svoj robici pise 40. S tim da mi je mama rekla da se to sve potopi u hladnu vodu (da se ne skupi) pa onda na 40 stupnjeva

neo
    29. Listopad 2017. 19:25

Ma mi nismo uopce....to se sad pojavila  neka zelja pa zato pitam...
    A ginekolog nije nista rekao pa valjda smijemo 😃😀😀

url=https://lilypie.com]

29. Listopad 2017. 19:26

neo

Ma mi nismo uopce….to se sad pojavila neka zelja pa zato pitam…
    A ginekolog nije nista rekao pa valjda smijemo 😃😀😀

Ako nema zabrana, uzivajte!! 💏💏💏💏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.