Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dea32
    30. Listopad 2017. 18:55

LittleOne

Jel bio tu neki popis sta treba od ljekova i tog za bebu . Imam toplomjer i sudocrem, ne znam jel mi jos treba sta za bebu za prvu ruku? Imam doma od prije octinosept i prasak onaj na ty… Za pupak se to kao koristi

Eventualno sterimar baby sprej za nos i aspirator za usisavac. 
    Lupocet baby cepice iako nisam sigurna od koliko smiju, trebala bi nac na netu upute. (Mi smo prvu temp imali sa 8 mj)
    Baby ulje ili losion ako mislis bebu mazati tu i tamo, iako je bolje u vodu staviti par kapi maslinovog ili bademovog ulja..
    Neofen za sebe i kremu za bradavice ako ces dojiti

LittleOne
    30. Listopad 2017. 19:10

Hvalaaa :) 

Elena288
    30. Listopad 2017. 20:14

Netko je bio stavio na forumu ja skinula , korisno je 😊

Elena288
    30. Listopad 2017. 20:14
    Elena288
    30. Listopad 2017. 20:17

Netko je bio postavio na forum, ja skinula , korisno je pa eto jos jednom😃
    A steznjak , zavisi od poroda ako bude carski mislim da hocu i radi rane, prirodno ne znam... to planiram odluciti kad dodje do toga 😊
    A ja jos spavam u majicama kratkih a nijedna pidzama dugih rukava mi ne moze preko grudi i stomaka 🙄🙈 morat cu novu kupiti... spavacice ne koristim pa cu to morati za rodiliste. Strah me i da mi ne bude hladno u spavacici , ipak trebam roditi oko Bozica akoBogda 🤷🏼‍♀️

LittleOne
    30. Listopad 2017. 20:24

Ja sam cula da je u rodilistima jako vruce zbog beba i prek zime, svi mi preporucili kratke rukave za sobe. Ja i doma inace spavam u kratkim rukavima plus dole pidzama, u dugim se uvijek oznojim

LittleOne
    30. Listopad 2017. 20:24

Hvala za popis :) 

Marijana07
    30. Listopad 2017. 20:40

LittleOne

Ja pusila prije. Meni dode zapalit u ekipi, ono odemo navecer na cugu, ja lupam po mineralnoj a bas bi mi sjela cigareta i piva

Nisam pusac..ali jedva cekam da mogu sa gustom pivu popit kad odemo na cugu😀ovako sam na cedeviti😀

Elena288
    30. Listopad 2017. 21:16

LittleOne ja takodjer jos spavam u kratkima i sorcu 🤣 pa cu ponijet nekoliko spavacica dugih nekolike kratkih 😊 nije viska kupit cu i kuci mogu iskoristiti😊
    Marijana07 dobra vijest za tebe je da se cak i preporucuje pivo za mlijeko tu i tamo.. moja kuma doji i kad joj je slabo mlijeko pivo popije 😁

• Aymee
    30. Listopad 2017. 22:32

Elena288, i ja sam cula to za pivu i, hihi, nije mi to mrska ideja..

Cure koje su nedavno htjele jesti kestenje.. Kupila sam ih jucer u Lidlu.. Danas ih kuhala i pekla. Najela se. I sad vec 3 sata zeludac boli kao da sam kamenje jela.. 

Aymee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.