Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TonkinaPrija
    29. Listopad 2017. 22:17

Mislim da nece ni bit potreban omeksivac. Toliko przo prerastu tu robicu da se nece stic "stvrdnit". A ima i baby omeksivaca pa ako je potrebno koji put s njim nece skodit. Dodatno ispiranje i trebalo bi sve biti u redu.  
    Ja cili zivot perem rucnike na 90 i unistavam ih i minjam na godisnjoj bazi. Sad ste me skroz zbunile. Ja sam mislila da to tako ide. Tako su me ucili. Znaci, rucnici mogu i na 60? To je dovoljno? 😲😲 

LittleOne
    29. Listopad 2017. 22:19

Js inace perem s nekim sensitive na kojem je nacrtana beba pa sam mislila s tim.. Ne znam sto znaci za bebe, jel to neki poseban il ti sensitive? 

dea32
    29. Listopad 2017. 22:30

TonkinaPrija

Mislim da nece ni bit potreban omeksivac. Toliko przo prerastu tu robicu da se nece stic "stvrdnit". A ima i baby omeksivaca pa ako je potrebno koji put s njim nece skodit. Dodatno ispiranje i trebalo bi sve biti u redu.
    Ja cili zivot perem rucnike na 90 i unistavam ih i minjam na godisnjoj bazi. Sad ste me skroz zbunile. Ja sam mislila da to tako ide. Tako su me ucili. Znaci, rucnici mogu i na 60? To je dovoljno? 😲😲

I ja ih perem na 95 stalno, ne unistavaju se tako brzo, kako se trose tako ih mijenjam.. Nekako sam tako navikla, 'naucila' od mame i sl. Postoje omeksivaci za bebe, sensitive. Ja sam ga stavljala jako malo, tek toliko da nije bas bez njega. Sa njenih god dana sam pocela prati sav ves skupa, i nas i njezin. Sad cu robu od djece prati skupa a nase odvojeno. Iskreno se puno ne zamaram stupnjevima u toku pranja. Pazim da odvojim crno, bijelo i sareno, ostalo je manje bitno.. Prasak mi je uobicajeni, faks ili ariel..

29. Listopad 2017. 23:05

TonkinaPrija

Nove perilice super peru na 60. Moji su uvik sporki od pudera i maskare a muz je uvik masan od ulja auta i sve se dobro opere na 60...i ne unistavaju se
    Mada ovisi sigurno i o deterdzentu

29. Listopad 2017. 23:07

LittleOne

Js inace perem s nekim sensitive na kojem je nacrtana beba pa sam mislila s tim.. Ne znam sto znaci za bebe, jel to neki poseban il ti sensitive?

Imas kupit bas posebne za bebe
    Al mislin da mozes i ulit malo sensitive obicnog

Elena288
    30. Listopad 2017. 00:08

Ja sam isto cula Ne omeksivac ispocetka , samo bebi deterdzent 🤔

Teddy Bear
    30. Listopad 2017. 06:51

Jutro. Ja sam koristila sigurno do godinu i pol poseban detrdjent za ves,ima ga kupiti u dm primjerice,omeksivac nisam,a peglala sam prestala robicu isto tako sa godinu i pol. Zapravo moja djevojciva hvala Bogu nije imala atopijski dermatitis ili druga kozna oboljenja pa sam mogla tako. A i dan danas joj perem odvojeno odjecu,ne sto mislim da treba tako,nego mi lakse jer u svojoj sobici ima malu korpu za ves gdje sve zajedno operem i tako stavljam na susenje i odmah slazem. Meni zgodno i prakticno. 
    Perem joj robicu na 40 a ako je bas zaprljanja na 60,vise manje sve se opere,jedino sam ljeti imala problema,jer sam skontala da se sladoled od cokolade ne moze oprati.
    Danas znam staviti omeksivas u njenu robicu,ali dodatno isperem.

Marijana07
    30. Listopad 2017. 07:27

Elena288

A sto se tice pranja robice svi mi nesto dr kazu… i ovdje netko kaze na 40 , netko 90 … ja mislim da cu ovo sto ide na kozu bodice , tetra pelene i sl oprati na 90 i ispeglati… cak mi kuma kaze da je ona kupivala poseban prasak za rublje za bebe …. hocete vi prati tim za bebe ili obicnim?? Joooj osjecam se kao prava neznalica… cak mi i mama kaze - ja ti pola stvari ne znam jer su toliko toga novoga uveli… dosta od toga je preseravanje 🤣

Bas😀 neke su stvari korisne ..ali ima i ovih bas za preseravanje😂😂..

Marijana07
    30. Listopad 2017. 07:31

LittleOne

Ma ima posebnih bas za bebe..iako ako beba nema nikakve reakcije mislim da su i ovi obicni sensitive sasvim ok😀

Mela
    30. Listopad 2017. 08:02

Jutro, mislim da će se najbolje ocijeniti kada bebica dođe i vidimo kakva je koža. Moja sestrična je imala dermatitis i prali su odjeću u posebnom prašku bez omekšivača, dok druga curica nije imala tih problema i prali su odjeću sa običnim.
    I ja sam čula od dosta mama da se ne koristi omekšivač prvu godinu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.