Ja nisam kupila jos nista osim sebi spavacicu i slape za u bolnici….ha ha uzas….sve kao ima vremena…
Curke,jel vi i dalje imate odnose? Mene malo strah nekako
Nismo neko vrijeme jer sam imala manju upalu i gin je zabranio uz otvaranje.
Bio je neki pokusaj ovih dana al se nikako namjestiti, trbuh smeta.
Bit ce nakon poroda, ima vremena..
A ti si bome blizu termina...nije ni cudo da trbuh smeta 😀😀😀...ma ima vremena da,brzo ce to do poroda proci...
url=https://lilypie.com]
Ja nisam kupila bocice, mislila sam ak bude zatrebalo lako skocimo. Al imate pravo, bolje imati, to cu onda sutra :D a dude jeste kupovali?
Ja san kupila al ne namjeravan koristit osim ako bas bude nuzno xD
Bocice ti je uvik dobro imat ranije jer moze se desit da imas probl s dojenjem pa da budes pripremljena...a svakako ce ti tribat i za kasnije. Bar da imas onu staklenu od 250ml
Ja nisam kupila jos nista osim sebi spavacicu i slape za u bolnici….ha ha uzas….sve kao ima vremena…
Ja da iako mi se neda zbog zgaravice ahha umete me skroz xD
Dea32 iz Zagreba sam i rodit ću u Petrovoj. Baš si razmišljam kakva je to bol.. mama mi kaže da je njoj bilo grozno, ja se nadam da će meni biti lakše… ti si dakle već rodila, kako ti je bilo? znam da je kod svake žene različito i u svakoj trudnoći je različito, ali da li se to može s nečim usporediti ? valjda svaka žena mora proživjeti točno onoliko koliko može podnijeti, tješim se s tim.. naravno, sve u cilju sretnog poroda i zdrave bebe, sve se izdrži…
I što mislite, da li ovu novu robicu za bebu baš moram prati na 95 ili je dovoljno na 60 stupnjeva, baš si to razmišljam ..?
95?! Prci put cujen
Meni na svoj robici pise 40. S tim da mi je mama rekla da se to sve potopi u hladnu vodu (da se ne skupi) pa onda na 40 stupnjeva
pa da, kažu da se mora iskuhati, uništiti bakterije.. ma nemam pojma više što je bolje..
Dea32 iz Zagreba sam i rodit ću u Petrovoj. Baš si razmišljam kakva je to bol.. mama mi kaže da je njoj bilo grozno, ja se nadam da će meni biti lakše… ti si dakle već rodila, kako ti je bilo? znam da je kod svake žene različito i u svakoj trudnoći je različito, ali da li se to može s nečim usporediti ? valjda svaka žena mora proživjeti točno onoliko koliko može podnijeti, tješim se s tim.. naravno, sve u cilju sretnog poroda i zdrave bebe, sve se izdrži…
I što mislite, da li ovu novu robicu za bebu baš moram prati na 95 ili je dovoljno na 60 stupnjeva, baš si to razmišljam ..?
95?! Prci put cujen
Meni na svoj robici pise 40. S tim da mi je mama rekla da se to sve potopi u hladnu vodu (da se ne skupi) pa onda na 40 stupnjeva
pa da, kažu da se mora iskuhati, uništiti bakterije.. ma nemam pojma više što je bolje..
Zapravo ionako sve ubijes peglanjem.. Al eto, bar te rucnike i tetrice na 95 oprati, ipak bljuckaju po njima i stavljaju u usta..
95?! Prci put cujen
Mislin da ti je max 60 dovoljno
Nezz kakvu perilicu imas
Al ja san citala da nove perilice odlicno peru na 60 i da se vise od tog ne treba koristit. Ja rucnike peren na 60 i sve se super opere. Bebinu robicu cu na 40 kako i pise
Ma bakterije su svuda oko nas.. na kraju krajeva i udisat ce ovaj zagadjeni zrak ...a pa stas...udisali smo ga i mi pa smo zivi... sve je to ok
Ma ja cu sve bodije, tetre, tanke gace, rucnike na 95. Nece se ni stic unistit koliko brzo to prerastu, a i ako se uniste...koga briga. Kombinezone i odjelca za vanka cu na manje.
Ja sam mislila max 60,ne znam jesam ikad ista oprala na 95. Tj jesam, psece rucnike koje imaju vani ali to je stvarno prljavo
I ja sam mislila prati sve na 60, jer 95 slabo koristim,a ovo što bude šareno i sa slikicama sigurno na 45.
Dudu ćemo kupiti, pa kako bude želila curka
Mi imamo, mada se mučimo i nije mi to to Svaka čast ženama koje uživaju
Sortiraj odgovore
Najstariji