U lidlu bas ima pizdama a oni imaju dosta velike brojeve, ja u njihovom M plivam a nisam bas sitna
Mi smo jos uvijek u starim pidjamama, ali namjeravala sam uzeti jednu veću , jer ce sigurno biti potrebna. Pored spavaćica koje su nam must have za rodilište, mada sam ja prava pidjama tip. Bas rijetko nosim spavaćicu.
Steznik nisam planirala uzimati, a sad budemo vidjeli poslije poroda.
Je li neka od vas pušač i kako se nosi bez cigareta u trudnoći? Meni u pocetku i nije nedostajala i bas sam se dobro osjecala, ali sada bih s takvim gustom zapalila jednu uz kavu
Je li neka od vas pušač i kako se nosi bez cigareta u trudnoći? Meni u pocetku i nije nedostajala i bas sam se dobro osjecala, ali sada bih s takvim gustom zapalila jednu uz kavu
Ja sam pusila prije trudnoce i kad sam saznala da sam trudna sam pusila, ali manje. I onda sam prestala jer mi se nije pusilo, pa eventualno nekad kad bi mi bas dosla zelja bi zapalila. Al onda sam skroz bacila, jer nemam vise zelju. I mozda jednom,dva puta da mi je doslo da mi se pusi.
Iskreno,jako mi je lijeoo bez cigareta hahhahahah
Ja pusila prije. Meni dode zapalit u ekipi, ono odemo navecer na cugu, ja lupam po mineralnoj a bas bi mi sjela cigareta i piva
Ja sam jos uvijek u starim pidjamama a imam i par komada velikih i ofucanih koje su mi super. Iako mi trbuh zadnjih dana ubrzano raste, hehe.. Spavacice mislim kupiti dvije i to samo za bolnicu jer ih ne podnosim. Znala sam se probuditi gola kad sam spavala u njima.
O stezniku jos nemam misljenje.. I bi i ne bi. Kako zasad jos uvijek vjezbam a planiram se vjezbanju vratiti i nakon poroda tako se nadam da ce se i trbuh brzo normalizirati. A takve sam gradje da i kad sam najmrsavija imam trbuh..
Mela, u vezi cigarete. Ako ti je gust / zelja ili slicno, ako neces imati griznju savjesti a sebi ces udovoljiti... tralalala la.. Pa ti citaj izmedju redova.. 😉
Aymee
Stalno gledam one kompletice bozicne, my first xmas, sobove i bas mi je zao sta moj ne dolazi do bozica. Ove godine se posebno veselim blagdanskom ugodaju i ukrasavanju valjda jer imam vremena. Nista, opet ce pas nadrapat i morat nosit rogove
Citala sam jednom clanak jedne fitness trenerice i imao mi je dosta smisla. U njemu kaze da je bitno da trbusni misici sami jacaju kada se mi krecemo, ustajemo iz kreveta i sl. Ako se nosi steznik, misici ne rade vec su pasivni i jos se vise opuste, dijastaza se ne smanjuje ili se jako sporo smanjuje pa posljedicno tome duze treba tijelu da se vrati u ono prije poroda.
Ja ga nisam imala i ne planiram ga kupiti, ali to je individualno..
Ovakvu sam informaciju i ja dobila.. i nekako mi je logicna ;) ali vidjet cu kad dode vrijeme za to... a nadam se uskoro vratit na vjezbanje pa ce mozda i to pomoci ;D
url=https://lilypie.com]
Ma ja sam pobacala prosle god sve stare pidzame i sad nemam one rastegnute... al sam zvala mamu da pogleda pa mi je rekla dati od starog nesto iznoseni 😂😂😂😂 sa popucanom gumom oko struka 🤣🤣🤣 jos stanem u svoje stvari al kad se ujutro probudim osjetim da me dobro steze na trbuhu, pa onda me panika ulovi...
A cigaretu zapalim kad sam u drustvu ;) svakih par dana... nije neki bad ;) znam zene koje su pusile kroz cijelu trudnocu i djeca su im skroz zdrava. Osim toga ako si pusac i oduzmes si nesto sto si unosio 15 god u organizam, sigurno nije bezazleno.
url=https://lilypie.com]
Jel bio tu neki popis sta treba od ljekova i tog za bebu . Imam toplomjer i sudocrem, ne znam jel mi jos treba sta za bebu za prvu ruku? Imam doma od prije octinosept i prasak onaj na ty... Za pupak se to kao koristi
Sortiraj odgovore
Najstariji