Je li neka od vas pušač i kako se nosi bez cigareta u trudnoći? Meni u pocetku i nije nedostajala i bas sam se dobro osjecala, ali sada bih s takvim gustom zapalila jednu uz kavu
Ja sam pusila prije trudnoce i kad sam saznala da sam trudna sam pusila, ali manje. I onda sam prestala jer mi se nije pusilo, pa eventualno nekad kad bi mi bas dosla zelja bi zapalila. Al onda sam skroz bacila, jer nemam vise zelju. I mozda jednom,dva puta da mi je doslo da mi se pusi.
Iskreno,jako mi je lijeoo bez cigareta hahhahahah
Ja san prestala u 3 mj kad san planirala trudnicu i iskreno ne fali mi. Puno se bolje osjecan 😎
Kad sam saznala da sam trudna dala sam sebi tjedan ipo dana za prestat pusit. Tako je i bilo. Sad se super osjecam, a doslo mi je mozda 5 puta da zapalim, ali kako dode tako i ode. Trudit cu se ne vratit smrdljivoj, stetnoj i najdrazoj navici.
Ja sam pro steznik i kupit cu ga sigurno samo jos ne znam koji.
Jel koja od vas pocela dobivat strije? Kad to krene? Ja ih ne biii!
Dobila sam par strija i nadam se da necu vise makar mi svi kazu da se najvise popuca pred kraj :(
@ Dazi, @ LittleOne
I ja sam pušila prije trudnoće, ali nisam bila neki strastveni pušač. Kako sam izbacila kavu, ali ne svojom željom, nego od početka trudnoće miris kave ne mogu podnijeti, međutim baš sam poželila onaj jutarnji ritual kava i cigara prije posla
@ Aymee,
Hahahha, upravo pročitala između redova
A cigaretu zapalim kad sam u drustvu ;) svakih par dana… nije neki bad ;) znam zene koje su pusile kroz cijelu trudnocu i djeca su im skroz zdrava. Osim toga ako si pusac i oduzmes si nesto sto si unosio 15 god u organizam, sigurno nije bezazleno.
Sigurno, znam i ja dosta žena koje puše cijelu trudnoću, a bebe im zdrave..Prije su naše babe pušile cijelu trudnoću, i to više i ne znaš kaj su uzimale
Ja pusila prije. Meni dode zapalit u ekipi, ono odemo navecer na cugu, ja lupam po mineralnoj a bas bi mi sjela cigareta i piva
Nisam pusac..ali jedva cekam da mogu sa gustom pivu popit kad odemo na cugu😀ovako sam na cedeviti😀
i to od naranče
Ja sam prestala piti kavu skoro odmah jer mi nikako nije pasala.
A sada mi je bas lijepo bez cigareta, niti kasljem niti me bole pluca,nista. Bas mi je super.
A ja smatram da je bolje i zapaliti ako ti se pusi nego ne zapaliti
Moja mama kad je bila trudna sa mnom, je prestala pusiti,al njoj je bilo toliko lose,da je u nesvjest padala i rekao joj je doktor da je time sto je tako naglo bacila cigarete napravila puno veci sok za tijelo i stetu nego da je nastavila pusiti kad joj se pusi.
Ja osobno nisam pusac, ali svi moji jesu. Mama je pusila u trudnoci sa sestrom, kao mala je stalno bila po bolnicama zbog hripavca. Ja imam alergije na pelud.
Sestra je pusila u sve 3 trudnoce, najstariji necak ima alergije na vecinu peludi, astmu i nekoliko bronhitisa iza sebe. Na terapiji od 2 lijeka i 2 pumpice. Operirao i 3. krajnik ali i dalje se sve ponavlja.
Srednji necak isto alergican.. Jedino najmlada za sada nema nista..
Vezano za strije, to najvise ovisi o genetici. Ja sam u prvoj trudnoci dobila zadnji tjedan prije poroda po trbuhu i to fakat puno. Mazala se maslinovim uljem i losionom, taman kad sam mislila da cu ih izbjec pojavile se..
Ja sam prestala piti kavu skoro odmah jer mi nikako nije pasala.
A sada mi je bas lijepo bez cigareta, niti kasljem niti me bole pluca,nista. Bas mi je super.
A ja smatram da je bolje i zapaliti ako ti se pusi nego ne zapaliti
Moja mama kad je bila trudna sa mnom, je prestala pusiti,al njoj je bilo toliko lose,da je u nesvjest padala i rekao joj je doktor da je time sto je tako naglo bacila cigarete napravila puno veci sok za tijelo i stetu nego da je nastavila pusiti kad joj se pusi.
Dobro je, nisam jedina kojoj kava ne paše Ma da, sve je to individualno i baš kako kome organizam prihvati.
Sortiraj odgovore
Najstariji