Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Listopad 2017. 09:17

Dalmatinka zao mi je sto muku mucis sa skoliozom opcenito, a sada ti drzim fige da imas sto manje bolova i problema s isijasom i svime 🤞
    Orangina bas finoo, samo uzivaj maksimalno ☺️
    Teddy  a nisi vadila krvnu grupu dosada?
    Neo super da je doslo to do sebe, valjda se nece ponovo upaliti. 
    I drage klokanice sve imate predivne stomacice i divne ste, kilice su manje bitna stavka sada 😀😀❤️❤️

19. Listopad 2017. 11:02

Dazi

Dalmatinka zao mi je sto muku mucis sa skoliozom opcenito, a sada ti drzim fige da imas sto manje bolova i problema s isijasom i svime 🤞
    Orangina bas finoo, samo uzivaj maksimalno ☺️
    Teddya nisi vadila krvnu grupu dosada?
    Neo super da je doslo to do sebe, valjda se nece ponovo upaliti.
    I drage klokanice sve imate predivne stomacice i divne ste, kilice su manje bitna stavka sada 😀😀❤️❤️

Tnx :*
    Kazu da kile odu dojenjem pa eto.. uzivajmo 😂

Mela
    19. Listopad 2017. 11:16

@ Neo 
    Nadam se da je sada bolje. I mi smo se mučili prošli tjedan, ali je i prošlo.
    @ Teddy Bear
    Super za vijesti, samo neka je sve uredu i neka bebica fino napreduje.

Hip_Hopsica
    19. Listopad 2017. 11:21

Pozdrav svim curama, čitam vas već neko vrijeme pa sam evo odlučila priključiti Vam se. vidim da nas sve muče iste stvari... Ja isto čekam zimsku curicu. termin je 01.02.2017.g. Danas popodne idemo na pregled kod doktorice... jedva čekam, nismo je vidjeli malo više od mjesec dana.... Nadam se da će sve biti super 

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

LittleOne
    19. Listopad 2017. 11:32

Jos jedna curica, to su se na proljece pravile sve zenske bebe :D
    Dobrodosla!
    Ja sam u radovima do grla, sve je puno majstora, prasine i alata 

19. Listopad 2017. 11:33

Dobro nam dosla Hip_Hopsica ☺️ jos jedna princezica malena, super. Hihihi
    Javi kako je proslo na pregledu. Iako ce sigurno biti sve super. 🤞😀

19. Listopad 2017. 11:36

Ajojj Little. Nedaj se. Neka te drzi misao kako ce sve biti divno poslije hehhe 🤗

LittleOne
    19. Listopad 2017. 11:43

A znam, tak se i ja tjesim. Bas izabirem boje za bebin kutak u spavacoj. Kinderbet i komoda su nam bijeli (komoda ima zute ruckice) pa gledam da taj dio zida obojam u neku boju ili nesto, vec sam se tri put predomislila. Preuredujemo spavacu, kuhinju i kupaonu tak da je to stvarno dosta posla. 

Mela
    19. Listopad 2017. 11:45

@ Dalmatinka 
    Odlično ti stoji pupa i predivno izgledate.  
    Za kile svakako se sve dovede na svoje mjesto i zaista se ne treba opterećivati s tim.

Mela
    19. Listopad 2017. 11:48

Hip_Hopsica

Pozdrav svim curama, čitam vas već neko vrijeme pa sam evo odlučila priključiti Vam se. vidim da nas sve muče iste stvari… Ja isto čekam zimsku curicu. termin je 01.02.2017.g. Danas popodne idemo na pregled kod doktorice… jedva čekam, nismo je vidjeli malo više od mjesec dana…. Nadam se da će sve biti super

Dobro nam došla, i još jedna curica ide na spisak 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.