Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dea32
    18. Listopad 2017. 12:08

E, da.. Mozete bradavice mazati i sa svojim mlijekom.

Evo mojeg trbuha. Svi mi se smiju kako prvo vide trbuh pa tek onda mene.  

18. Listopad 2017. 12:13

Ajme Dea draga ti si se bas napatila ahh. Drzim ti fige da ovaj put porod prodje kao od sale 🤞 ☺️

18. Listopad 2017. 12:15

I bas su vam lijepi trbuscici 😀😀😀😀

Mela
    18. Listopad 2017. 12:44

@Dea 
    To je baš kod svakog različito. Mama je mene i sestru donijela na svijet carskim putem i to se prvo baš namučila, da bi na kraju morali uraditi carski. Sestra je totalna suprotnost. Na svijet djeca došla DHL-om,  porodila se baš ekspresno..
    Želim svu sreću da ovaj porod prođe što brže i bezbolnije. 

Mela
    18. Listopad 2017. 12:46

Trbuscici su prelijepi, slikamo se i mi kada dođemo doma 

• Frau_Mund6
    18. Listopad 2017. 13:34

dea32

E, da.. Mozete bradavice mazati i sa svojim mlijekom.

Evo mojeg trbuha. Svi mi se smiju kako prvo vide trbuh pa tek onda mene.

Jooj Dea bas se prvo vidi trbuh ;D al ti sad stvarno brojis malo ;) mogla bi za mjesec dana rodit ;) zelim ti da ti je ovaj porod brzi i s manje komplikacija, a mozda se i sretnemo u maksimiru, to je i moj kvart, iako sam sad nesto dalje ;)

url=https://lilypie.com]

dea32
    18. Listopad 2017. 13:56

I ja se nadam da ce ovaj porod biti brz i bez puno komplikacija. Plan mi je bio i za prvi porod da necu ic u rodiliste dok mi trudovi nisu na 5 min razmaka, pa je Bog imao drugi plan za mene.. 
    Nadam se da decko nece bit previse tvrdoglav.

• Mirjanos
    18. Listopad 2017. 13:56

Gledala sam slikice... super su:))
    Frau Mund - isto smo trudne i isto imam veliki trbuh...to svi komentiraju :))) koliko si kg dobila
    Orangina - svida mi se pozadina tvoje slike hahahah.... neki prekrasni pogled...gdje zivis? a i trbuh je super.. vidi se da si dobila samo trbuh... to je odlično
    i Dea - da prvo se vidi samo trbuh  fakat je veliki, ma super, uskoro ces ti nama roditi...

Ardnas
    18. Listopad 2017. 14:04

Curee, u Plodinama su od cetvrtka na snizenju Libresse ulosci. Planirala sam si uzeti njih za ispod onih pamucnih nakon poroda da ne bi procurila...
    Sta kazete na njih? Zadnjih 10god koristim/kupujem samo tampone, vec sam zaboravila sto su ulosci...

• Frau_Mund6
    18. Listopad 2017. 16:46

Mirjanos

Gledala sam slikice… super su:))
    Frau Mund - isto smo trudne i isto imam veliki trbuh…to svi komentiraju :))) koliko si kg dobila
    Orangina - svida mi se pozadina tvoje slike hahahah…. neki prekrasni pogled…gdje zivis? a i trbuh je super.. vidi se da si dobila samo trbuh… to je odlično
    i Dea - da prvo se vidi samo trbuh fakat je veliki, ma super, uskoro ces ti nama roditi…

Na zadnjem pregledu 2 a sad budemo vidjeli iduci tjedan kaj veli vaga 😁 al sam se udebelila prije trudnoce od hormona a i papice...
    Jel vas primilo ciscenje kuce? Mi smo prvo 2 spremista rijesili, pa svu posteljinu i garderobu😉 zajedno sa ormarima... sad rifljam sve kucanskee aparate, pararelno se radi djecja soba 😅 ugl, svaki dan nadem nesto za onak posteno odradit prije poroda 🤣🤣🤣🤣

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.