E, da.. Mozete bradavice mazati i sa svojim mlijekom.
Evo mojeg trbuha. Svi mi se smiju kako prvo vide trbuh pa tek onda mene.
Ajme Dea draga ti si se bas napatila ahh. Drzim ti fige da ovaj put porod prodje kao od sale 🤞 ☺️
@Dea
To je baš kod svakog različito. Mama je mene i sestru donijela na svijet carskim putem i to se prvo baš namučila, da bi na kraju morali uraditi carski. Sestra je totalna suprotnost. Na svijet djeca došla DHL-om, porodila se baš ekspresno..
Želim svu sreću da ovaj porod prođe što brže i bezbolnije.
E, da.. Mozete bradavice mazati i sa svojim mlijekom.
Evo mojeg trbuha. Svi mi se smiju kako prvo vide trbuh pa tek onda mene.
Jooj Dea bas se prvo vidi trbuh ;D al ti sad stvarno brojis malo ;) mogla bi za mjesec dana rodit ;) zelim ti da ti je ovaj porod brzi i s manje komplikacija, a mozda se i sretnemo u maksimiru, to je i moj kvart, iako sam sad nesto dalje ;)
url=https://lilypie.com]
I ja se nadam da ce ovaj porod biti brz i bez puno komplikacija. Plan mi je bio i za prvi porod da necu ic u rodiliste dok mi trudovi nisu na 5 min razmaka, pa je Bog imao drugi plan za mene..
Nadam se da decko nece bit previse tvrdoglav.
Gledala sam slikice... super su:))
Frau Mund - isto smo trudne i isto imam veliki trbuh...to svi komentiraju :))) koliko si kg dobila
Orangina - svida mi se pozadina tvoje slike hahahah.... neki prekrasni pogled...gdje zivis? a i trbuh je super.. vidi se da si dobila samo trbuh... to je odlično
i Dea - da prvo se vidi samo trbuh fakat je veliki, ma super, uskoro ces ti nama roditi...
Curee, u Plodinama su od cetvrtka na snizenju Libresse ulosci. Planirala sam si uzeti njih za ispod onih pamucnih nakon poroda da ne bi procurila...
Sta kazete na njih? Zadnjih 10god koristim/kupujem samo tampone, vec sam zaboravila sto su ulosci...
Gledala sam slikice… super su:))
Frau Mund - isto smo trudne i isto imam veliki trbuh…to svi komentiraju :))) koliko si kg dobila
Orangina - svida mi se pozadina tvoje slike hahahah…. neki prekrasni pogled…gdje zivis? a i trbuh je super.. vidi se da si dobila samo trbuh… to je odlično
i Dea - da prvo se vidi samo trbuhfakat je veliki, ma super, uskoro ces ti nama roditi…
Na zadnjem pregledu 2 a sad budemo vidjeli iduci tjedan kaj veli vaga 😁 al sam se udebelila prije trudnoce od hormona a i papice...
Jel vas primilo ciscenje kuce? Mi smo prvo 2 spremista rijesili, pa svu posteljinu i garderobu😉 zajedno sa ormarima... sad rifljam sve kucanskee aparate, pararelno se radi djecja soba 😅 ugl, svaki dan nadem nesto za onak posteno odradit prije poroda 🤣🤣🤣🤣
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji