Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Teddy Bear
    19. Listopad 2017. 13:07

Dazi

Dalmatinka zao mi je sto muku mucis sa skoliozom opcenito, a sada ti drzim fige da imas sto manje bolova i problema s isijasom i svime 🤞
    Orangina bas finoo, samo uzivaj maksimalno ☺️
    Teddya nisi vadila krvnu grupu dosada?
    Neo super da je doslo to do sebe, valjda se nece ponovo upaliti.
    I drage klokanice sve imate predivne stomacice i divne ste, kilice su manje bitna stavka sada 😀😀❤️❤️

Znam da sam A+, i imam papir od prošle trudnoće. Rečeno mi je u 28 tt da izvadim, tako sam i u prvoj trudnoći.

19. Listopad 2017. 13:11

Ahaaaa. Jojj sorry nisam skuzila uopce da ti je ovo druga trudnoca pa da znas koja si krvna grupa ☺️
    Meni jw ovo prva trudnoca, ali sam bila A+ i kada sam isla na zadnju operaciju koljena bila sam A- i omda sam odmah na početku trudnoce vadila opet i stvarno sam A-,iako nikome nije jasno kako se to dogodilo. 
    Hocu Melaa naravno 😀

LittleOne
    19. Listopad 2017. 13:13

Mela, kao menstrualni bolovi ili?
    Ja naljepnice narucujem preko amazona ili ebaya. Al s amazona sam sigurnija da nece doc potrgano ili nesto a i brze je. Amazon uk ili de

19. Listopad 2017. 13:21

Dazi

Jelda? I meni se bas svidjaju te naljepnice.
    Moram ukljuciti mozak, i odluciti sta cu i kako.
    Pa da, s nama ce biti,ali u svom kreveticu. A kasnije,kada poraste ce imati svoju sobicu i eto. Ali ovako na pocetku, zelimo je uz sebe, a i lakse ce biti nama da je tu, nego u drugoj sobi ☺️

I ja bi naljepnice al nemam -glatke zidove- a oni ne idu na hrapavije :/

19. Listopad 2017. 13:27

LittleOne imas li mozda iskustva s narucivanjem s wisha ili geeka?
    Aa steta Dalmatinka. Ti onda mozes one sablone po kojima se farba ☺️

LittleOne
    19. Listopad 2017. 13:34

Imam iskustva sa svim online shopovima  geek i wish su u biti jedno te isto, narucivala sam s oboje. Mislim da je geek vise specijaliziran za tehniku ali ne iskljucivo. Kupila sam robicu s wisha jedan komplet i papucice i jos par gluposti.  Sve je doslo unutar tri tjedna. Robica je oke, nije 100% pamuk ali nije ni cista plastika,nije mi za svaki dan ali ima fora tih kompleta recimo my first xmas (to cemo nazalost fulat :D) 

LittleOne
    19. Listopad 2017. 13:35

Papucice su mi dosle odlicne, i jedne carapice. Mogu stavit link ako nekog zanima ali sve je to slicno. Ima cesto dosta ponuda di je samo shipping pa se stvarno isplati. 

19. Listopad 2017. 13:40

E super. Hvala ti 😀

Mela
    19. Listopad 2017. 13:57

LittleOne

Mela, kao menstrualni bolovi ili?
    Ja naljepnice narucujem preko amazona ili ebaya. Al s amazona sam sigurnija da nece doc potrgano ili nesto a i brze je. Amazon uk ili de

Probadanje i bol prilikom ustajanja i sjedanja.. Rekla sam si, u kancelariju ću donijeti fotelju da mi bude udobnije 

Mela
    19. Listopad 2017. 13:59

Mislim da imate pravo, Amazon uk ili de je dosta sigurnije.
    Naravno šalji link 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.