Dalmatinka zao mi je sto muku mucis sa skoliozom opcenito, a sada ti drzim fige da imas sto manje bolova i problema s isijasom i svime 🤞
Orangina bas finoo, samo uzivaj maksimalno ☺️
Teddya nisi vadila krvnu grupu dosada?
Neo super da je doslo to do sebe, valjda se nece ponovo upaliti.
I drage klokanice sve imate predivne stomacice i divne ste, kilice su manje bitna stavka sada 😀😀❤️❤️
Znam da sam A+, i imam papir od prošle trudnoće. Rečeno mi je u 28 tt da izvadim, tako sam i u prvoj trudnoći.
Ahaaaa. Jojj sorry nisam skuzila uopce da ti je ovo druga trudnoca pa da znas koja si krvna grupa ☺️
Meni jw ovo prva trudnoca, ali sam bila A+ i kada sam isla na zadnju operaciju koljena bila sam A- i omda sam odmah na početku trudnoce vadila opet i stvarno sam A-,iako nikome nije jasno kako se to dogodilo.
Hocu Melaa naravno 😀
Mela, kao menstrualni bolovi ili?
Ja naljepnice narucujem preko amazona ili ebaya. Al s amazona sam sigurnija da nece doc potrgano ili nesto a i brze je. Amazon uk ili de
Jelda? I meni se bas svidjaju te naljepnice.
Moram ukljuciti mozak, i odluciti sta cu i kako.
Pa da, s nama ce biti,ali u svom kreveticu. A kasnije,kada poraste ce imati svoju sobicu i eto. Ali ovako na pocetku, zelimo je uz sebe, a i lakse ce biti nama da je tu, nego u drugoj sobi ☺️
I ja bi naljepnice al nemam -glatke zidove- a oni ne idu na hrapavije :/
LittleOne imas li mozda iskustva s narucivanjem s wisha ili geeka?
Aa steta Dalmatinka. Ti onda mozes one sablone po kojima se farba ☺️
Imam iskustva sa svim online shopovima geek i wish su u biti jedno te isto, narucivala sam s oboje. Mislim da je geek vise specijaliziran za tehniku ali ne iskljucivo. Kupila sam robicu s wisha jedan komplet i papucice i jos par gluposti. Sve je doslo unutar tri tjedna. Robica je oke, nije 100% pamuk ali nije ni cista plastika,nije mi za svaki dan ali ima fora tih kompleta recimo my first xmas (to cemo nazalost fulat :D)
Papucice su mi dosle odlicne, i jedne carapice. Mogu stavit link ako nekog zanima ali sve je to slicno. Ima cesto dosta ponuda di je samo shipping pa se stvarno isplati.
Mela, kao menstrualni bolovi ili?
Ja naljepnice narucujem preko amazona ili ebaya. Al s amazona sam sigurnija da nece doc potrgano ili nesto a i brze je. Amazon uk ili de
Probadanje i bol prilikom ustajanja i sjedanja.. Rekla sam si, u kancelariju ću donijeti fotelju da mi bude udobnije
Mislim da imate pravo, Amazon uk ili de je dosta sigurnije.
Naravno šalji link
Sortiraj odgovore
Najstariji