Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mirjanos
    18. Listopad 2017. 16:58

Frau Mund dobila si 2kg?? Uf...mrzim te ja sam dobila 8...bas me sram

• Mirjanos
    18. Listopad 2017. 17:02

• Frau_Mund6
    18. Listopad 2017. 17:27

Mirjanos ;) ne znam kakva si bila prije al ovih 8 kg ti bas dobrp stoji 😍

url=https://lilypie.com]

dea32
    18. Listopad 2017. 17:32

Sandra

Curee, u Plodinama su od cetvrtka na snizenju Libresse ulosci. Planirala sam si uzeti njih za ispod onih pamucnih nakon poroda da ne bi procurila…
    Sta kazete na njih? Zadnjih 10god koristim/kupujem samo tampone, vec sam zaboravila sto su ulosci…

Ja sam nakon onih vir-ovih koristila libress nocne i bili su mi super. Vir sam stavljala ispocetka po 2, tako da sam bila kao u pelenama..  Veliki su a nemaju gore onu groznu plastiku kao neki. A inace i ja koristim samo tampone, tako da mi je taj period nakon poroda bio koma..

LittleOne
    18. Listopad 2017. 18:29

Ja sam na +12kg 

Marijana07
    18. Listopad 2017. 18:53

Frau_Mund6

Marijana ;) hvala na slici ;) gdje se to moze kupit?
    Dazi ;) bitno da je sve dobro ;) sad si jos blize sa razdvajanju ;) curka se vec trudi vidjet mamu ;)
    Dea thnx! Znaci za sad imam samo kg i rh i briseve ;) ctg jos nisam radila

Ja sam kupila u Mama Nova trgovini..ali vidjela sam da ima takvih spavacic i po drugim trgovinicama..u importane centru ima jedna trgovina sa spavacicama i zenskim rubljem..ima hrpa tih pamucnih spavacica i ogrtaca u kompletu..a mozes i posebno kupiti..

neo
    18. Listopad 2017. 19:40

Znaci ja sam jos uvijek na vrhu sa dobivenim kila...😅
    Sliknem se i ja ujutro.

neo
    18. Listopad 2017. 19:41

Sa dobivenim kilama

18. Listopad 2017. 19:53

Dazi

Teddy Bear

Dobro jutro svima. Čestitam svima na uspješnim pregledima. Mene danas isto danas čeka pregled, zapravo poslijepodne u 19h. Jedva čekam, da malo bebicu svoju vidim. Pokupila sam nalaze UK sterilna je, samo još moram otići po nalaze KKS nadam se kako će i oni bi uredu. Nekako sam puno smirenija kako sada bebica intenzivno udara pa nema više onog grča u želucu prije pregleda, kao na samom početku.
    Javim se kad pregled završi.

Sretnoo Teddy 😁😁
    Dalmatinka i pretpostavila sam da te ledja dosta zezaju. Imas li bolove, moras li mirovati? Kako se nosis sa time?
    Mela slazem se da ne moze skoditi. Osobno mislim da nekome ima ucinka nekomw nema jer smo svi razliciti. Al ja sam za da se proba ko voli datulje. Ja cu recimo caj taj od maline sigurno uzeti hehhe

Skolioza je zeznuta stvar.. cak me ledja toliko ne bole koliko me boli simfiza i zeza isijas... iden 30og na pregled pa cemo vidit sta i kako dalje.. tribala bi mirovat al ne dolazi u obzir.. jednostavno nmg.. radije cu trpit bolove nego lezat doma.. jednostavno nmg...

18. Listopad 2017. 20:01

Upravo uslikana 😄
    Ja san na zadnjem pregledu bila / +5,5kg, sad racunan cca 6,5-7 kg

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.