Dalmatinka hvala za Purelan. A slikica je super, svida mi se kosulja/haljina koju imas ❤
Mela jedem datulje tu i tamo, nastaviti cu pred porod, jedino me muci sto su kalorijske bombe, slatke..
Teddy Bear super za nalaze, kako je prosao pregled danas?
Dea Biobazine kreme su mi i inace dobre, hvala na savjetima, za majcino mlijeko znam da se moze bebino lice mazat ako ima kakav problem i stavljati mlijeko u vodu pri kupanju. Ne moze stetiti, bio i prirodno 😉
Trbuh ti je super, dali nosis nisko ili visoko?
Mirjanos hvala draga, zivim u FR a za vikend smo bili na moru jer je vrijeme bilo predivno, Azurna obala.
Ma nisam dobila samo trbuh, otislo nesto i u bokove, +7kg od pocetka, dobila i strije a mazem se stalno. Genetika+popucala i u pubertetu...
I tebi je trbuh super, 8kg ti je islo sve za bebu 😁
Sandra Libresse su dobri, rozi preko dana, tamno plavi nocni. Always nikako ne valja, meni su preplasticni.
Dalmatinka hvala za Purelan. A slikica je super, svida mi se kosulja/haljina koju imas ❤
Mela jedem datulje tu i tamo, nastaviti cu pred porod, jedino me muci sto su kalorijske bombe, slatke..
Dea Biobazine kreme su mi i inace dobre, hvala na savjetima, za majcino mlijeko znam da se moze bebino lice mazat ako ima kakav problem i stavljati mlijeko u vodu pri kupanju. Ne moze stetiti, bio i prirodno 😉
Mirjanos hvala draga, zivim u FR a za vikend smo bili na moru jer je vrijeme bilo predivno, Azurna obala.
Ma nisam dobila samo trbuh, otislo nesto i u bokove, +7kg od pocetka, dobila i strije a mazem se stalno. Genetika+popucala i u pubertetu…
Sandra Libresse su dobri, rozi preko dana, tamno plavi nocni. Always nikako ne valja, meni su preplasticni.
Tnx :*
I ja san dobila strije.. i u pubertetu i sad.. sa strane stomaka na "jastucicima".. nije puno al ono.. tu su :/ mazem se i ja al djabe
Ah sta ces, valjda nam je genetika takva 😳 Mazimo se i dalje, mozda ce brze izbljediti!
Ma nisam dobila samo trbuh, otislo nesto i u bokove, +7kg od pocetka, dobila i strije a mazem se stalno. Genetika+popucala i u pubertetu…
Dosta mi je visoko trbuh, udara me iznad pupka zestoko, ali je glavom dolje pa amortizira po njemu..
Ah sta ces, valjda nam je genetika takva 😳 Mazimo se i dalje, mozda ce brze izbljediti!
Sad se rijedje mazem nije mi zgodno radi potkosulje a i nije me ni briga.. ionako mi je isto mazala se, ne mazala..
Mene bole svi zubi s lijeve strane celjusti,i gore i dole. Uzas,tolko iritantna bol. I lekadol sam popila ali ne pomaze. Pomagajte 😡😠
url=https://lilypie.com]
Orangina, sjedila je Romkinja sa malom bebom na pločniku do kontejnera. Danas sjedim dok čekam ogtt i čitam knjigu u kojoj mladić priča kako ga od suicida spasila majka koja je slučajno stigla na vrijeme i skuhala mu omiljenu juhu, kasnije saznaje da je prodala naočale da bi kupila komad govedine za juhu. Jedva sam se sabrala. Oči zasuzile i ono što nije tu krenulo skupilo se u nosu pa sam mora trčati u wc puhati nos, a nisam prehlađena.
Sandra, meni su Virovi bili dovoljni.
Neo, ja baš bila zbog zubnog mesa kod zubarice neki dan. Očistila od kamenca i ispolirala, i rekla da je to tako u trudnoći. Meni je to meso i lagano upaljeno. Redovito ide krv, a imam meku četkicu.
Neo od cega je, imas karijes ili upaljeno meso? Sad za prvu ruku ako imas kakvog alkohola doma tipa rakija, malo zbrckas u ustima i pljunes. To ce ti otrnuti i popustiti bol. Mozes od kadulje skuhati caj i kad se ohladi brckas u ustima. Hladni oblog izvana npr.vrecica smrznutog graska, zamotas u krpu i stavis gdje boli. Drzim fige!
Dobro jutro svima. Sinoc sam bila na pregledu,Bogu hvala sve dobro za sada. Uglavnom krvne pretrage i UK su mi uredu,bebica je isto dobro,ja sam 25+1tt bila a bebica procjenjena na 25+5tt i nekih 920grama. Dosta zivahna,stalno se okretala i jedva ju je doktorica premjerila. Kontrola za 4tt,sa nalazima OGTT i moram krvnu grupu izvaditi. Sinoc se nisam stigla javiti,cim sam dosla kuci morala sam djevojcici za vrtic praviti pogacicu i kuglof za dane kruha.
Saljem vam svima mnogo pozdrava,a sad zurim na posao. 😘😍😘😍😘😍
Nije mi nateceno meso,sve izgleda normalno. Preko noci je popustilo pa je sad bolje. Vidjet cemo kolko dugo 🤔
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji