Dobro jutro svima. Čestitam svima na uspješnim pregledima. Mene danas isto danas čeka pregled, zapravo poslijepodne u 19h. Jedva čekam, da malo bebicu svoju vidim. Pokupila sam nalaze UK sterilna je, samo još moram otići po nalaze KKS nadam se kako će i oni bi uredu. Nekako sam puno smirenija kako sada bebica intenzivno udara pa nema više onog grča u želucu prije pregleda, kao na samom početku.
Javim se kad pregled završi.
Sretnoo Teddy 😁😁
Dalmatinka i pretpostavila sam da te ledja dosta zezaju. Imas li bolove, moras li mirovati? Kako se nosis sa time?
Mela slazem se da ne moze skoditi. Osobno mislim da nekome ima ucinka nekomw nema jer smo svi razliciti. Al ja sam za da se proba ko voli datulje. Ja cu recimo caj taj od maline sigurno uzeti hehhe
Ja ne volim datulje ali da volim probala bi svakako. J cu isto uzet caj od maline. Makar nekek mislim da je brzina/lakoca poroda vise genetika/priroda nego ista drugo. Teddy, sretno! :)
Dobro jutro svima. Čestitam svima na uspješnim pregledima. Mene danas isto danas čeka pregled, zapravo poslijepodne u 19h. Jedva čekam, da malo bebicu svoju vidim. Pokupila sam nalaze UK sterilna je, samo još moram otići po nalaze KKS nadam se kako će i oni bi uredu. Nekako sam puno smirenija kako sada bebica intenzivno udara pa nema više onog grča u želucu prije pregleda, kao na samom početku.
@ Teddy Bear
Sretno danas i javi nam se
Sretnoo Teddy 😁😁
Dalmatinka i pretpostavila sam da te ledja dosta zezaju. Imas li bolove, moras li mirovati? Kako se nosis sa time?
Mela slazem se da ne moze skoditi. Osobno mislim da nekome ima ucinka nekomw nema jer smo svi razliciti. Al ja sam za da se proba ko voli datulje. Ja cu recimo caj taj od maline sigurno uzeti hehhe
@ Dazi
nisam čula za čaj od maline, prvi put od vas.
Volim malinu i pijem sada nekad sok od maline, ali čaj ću sigurno probati u 9 mjesecu..
Ja ne volim datulje ali da volim probala bi svakako. J cu isto uzet caj od maline. Makar nekek mislim da je brzina/lakoca poroda vise genetika/priroda nego ista drugo. Teddy, sretno! :)
Baš tako LittleOne sve je to do genetike/prirode. Mada u nekim stvarima možemo i mi učestvovati i zašto se ne
potruditi. Znam dosta trudnica koje mogu (uredna im trudnoća), a ne žele da se šeću, da sprovode neku aktivnost jer to Bože one su trudne.
Sve smo mi u blaženom stanju, ali opet si moramo truditi da što više olakšamo prije svega sebi i bebici pa onda i svima oko sebe.
Slazem se LittleOne ☺️☺️
Ma jojjjjj Mela na takve mi se povraca iskreno. Ne volim takve osobe. Trudna je i gotovo,ona sad ne smije nista. Ne smije hodati,kuhati,cistiti,nista. Samo se prenemaze i izvoljeva. Uzass!
Krema za bradavice moze biti bilo koja na bazi lanolina. Ja sam osobno koristila Biobazinu kremu i bila mi je super, ne ispire se. Uz to sto vise drzat curke na zraku bez majice i grudnjaka, brze zarastu rane ako ih ima.
Ovo za caj od lista maline sam citala, uglavnom pomaze pri opustanju zdjelice i misica maternice i na taj nacin olaksava porod. Za to sam saznala nakon prvog poroda i bas mi je zao jer se porod oduzio. Sad sam rekla da cu to definitivno pokusat. Nemam sto izgubiti.
Vjerujem i da genetika ima nesto u tome, ali ako usporedim porode svoje mame, sestre i sebe razlikuju se totalno. Mama rodila troje kao od sale, sestra isto troje bez epiduralne, bez dripa i epoziotomije. A ja 16h na dripu, 3 doze epoduralne i 20tak savova. A cijelu trudnocu bila aktivna, sa suprugom prosla cijeli Maksimir uzduz i poprijeko. 2 tjedna prije poroda bila u Slavoniji na festi i sl..
Sortiraj odgovore
Najstariji