Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Listopad 2017. 16:21

MamaTroje

Opet sam dijabetična. Sela sam si u Vinceka na poslednji kolač ove godine.

Ajme zavidim ti 🤗

dea32
    19. Listopad 2017. 17:29

Prema mom iskustvu, kinderbet je totalno promasena investicija. Bila je u njemu preko dana, a preko noci sam bila premorena od ustajanja, dojenja i vracanja u krevetic po 146 puta pa sam je ostavila s nama u krevetu i tad se budila samo 1-2 puta, dojile bi u polusnu i ne bi se razbudila previse..
    MamaTroje, mislim da to i mene ceka, ja idem slj tj kod ginica na bris i rekao je poslat me na jos jedan ogtt..
    Sto se tice stvari, ovaj put sam nekako opustena, ali to je tako sa drugom bebom.. Sa prvom sam vec u 27tt imala sve spremno, oprano i opeglano, slozen krevetic prekriven sa plahtom.. Sad sam 33tt i mislim si da stignem.. Vjerojatno sama sebe zavaravam, iako sam i pomalo lijena, bas mi se nista neda. 

dea32
    19. Listopad 2017. 17:32

Mela

Ovo sam zaista jučer uradila

Meni je to nekako nesvjestan tik koji uvijek radim. Iako vjerojatno svi misle da je namjerno, stvarno se sama ulovim da diram po trbuhu. Valjda ne znam gdje bi sa rukama. A skuzila sam i na trudnickom tecaju da to sve trudnice rade. Treba sad uzivat, kad nisi trudna onda si cudak koji si dira po trbuhu..

MamaTroje
    19. Listopad 2017. 17:40

Slažem se sa deom. Nama su jedna i druga baka htjele ugurati neke masivne kinderbete u malu sobu, rekli smo ne, jer tko će se ustajati deset milijuna puta po noći. Nisam se ni ovako naspavala, a ne mogu nenaspavana. Tresem se, drhtavica, spotičem. Kao na drogama. 

Ja se isto diram za trbuh. Kada lovim zeleno svjetlo po semaforima i imam osjećaj da će dijete ispasti. 

Elena288
    19. Listopad 2017. 17:58

Dalmatinka Hvala na odgovoru... uglavnom dobila sam 2 vrecice robice tih bodica i slicno... morat cu samo pregledati velicine jer cini mi se da ima od 52-62 svasta nesto 😁 naravno planiram kupiti jos. 
    Iduci tjedan sam planirala kupiti krevetic i komodu... a kuma ce mi iz Zagreba donijeti kolica. Planirala sam uzeti Bugaboo bee5. 
    Vise me zbunjuju ove sitnije stvari koje trebam pripremiti 😊 izdajalica, pelene - koje uzeti 😐

19. Listopad 2017. 18:07

Elena288

Dalmatinka Hvala na odgovoru… uglavnom dobila sam 2 vrecice robice tih bodica i slicno… morat cu samo pregledati velicine jer cini mi se da ima od 52-62 svasta nesto 😁 naravno planiram kupiti jos.
    Iduci tjedan sam planirala kupiti krevetic i komodu… a kuma ce mi iz Zagreba donijeti kolica. Planirala sam uzeti Bugaboo bee5.
    Vise me zbunjuju ove sitnije stvari koje trebam pripremiti 😊 izdajalica, pelene - koje uzeti 😐

Ja san odustala od izdajalice. Svi su mi rekli (ukljucujuci prodavacicu u ducanu) da su izdajalice nepotrebne jer se brze izdojis bez njih. To ne kupujes odma, ako ti ikad zatreba lako kupis.. to imas svagdi kupit.. 
    Pelene su individualna stvar, svakom odgovara nesto drugo tako da vjerojatno ces prominit par brendova dok saznas koje ti najbolje odgovaraju.

• Frau_Mund6
    19. Listopad 2017. 18:14

Pozdrav svim novim curama i dobro dosle na forum ;) 
    Mi smo odlucili cijelu sobu uredit ;) moja je zelja da bebu privikavam na taj prostor za igranje a da ju sto prije prebacim da tamo i spava. Imamo sobu pa zasto ne ;) Osim ako praksa ne pokaze drugacije. Davno mi je frendica to napravila sa svojim malim, cim je poceo mirnije spavat bio je u svojoj sobi, to se pokazalo odlicnim. 
    Za sad smo smislili antracit krevetic i ladocare sa ljubicastim i jarko zelenim detaljima ;) da nije ni muska ni zenska soba... valjda bude uskoro jos koje dijete tu spacalo ;) a zidovi po meni uvijek bijeli pa cemo nesto crtkarat u tim tonovima. 
    Cure koje ste dobile strije, prijedlog za mazanje oziljaka je gavez i kanterionovo ulje, s tim da treba provjerit za gavez u trudnoci, mazite sto vise puta dnevno i naravno mjesecima... kanterion ne ide na sunce pa je ovo najbolje vrijeme. Kad ti ude u rutinu, postaje kao pranje zubi... ;) 

url=https://lilypie.com]

• Mirjanos
    19. Listopad 2017. 18:35

neo

Znaci ja sam jos uvijek na vrhu sa dobivenim kila…😅
    Sliknem se i ja ujutro.

Cekaj da ja dodjem do 27 tjedna 

• Mirjanos
    19. Listopad 2017. 18:50

Orangina ja sam bila u Mentonu prosle godine...fasciniralo me to mjesto koje slovi kao "mali gradic" a zgrade i promet kao kod nas u glavnim gradovima 

Dalmatinka ja muku mucim sa skoliozom...i moram stalno vjezbati...inace boli dosta...Pomogne mi perskindol gel... iako ne znam ovo drugo sto si spomenula da te boli..sto je to...ali perskindol smijes i olaksa bol

Neo jucer sam bila kod zubara...rekla je da pomazu samo te zubne paste s analgetimom sensodine, curasept...nema  drugog rjesenja

• Aymee
    19. Listopad 2017. 20:05

Mirjanos

Oranginaja sam bila u Mentonu prosle godine…fasciniralo me to mjesto koje slovi kao "mali gradic" a zgrade i promet kao kod nas u glavnim gradovimaDalmatinka ja muku mucim sa skoliozom…i moram stalno vjezbati…inace boli dosta…Pomogne mi perskindol gel… iako ne znam ovo drugo sto si spomenula da te boli..sto je to…ali perskindol smijes i olaksa bol

Neo jucer sam bila kod zubara…rekla je da pomazu samo te zubne paste s analgetimom sensodine, curasept…nema drugog rjesenja

Mirjanos, išijas je oštra probadajuća bol u donjem dijelu leđa, najčešće s jedne strane koja se proteže duž cijele noge.. do pete.. nije svakome ista i ne traje jednako dugo..  Inače kažu da je česta kod trudnica.. 

Aymee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.