Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LittleOne
    19. Listopad 2017. 14:07

https://www.wish.com/m/c/5852070d32e6ad4ca6cf2b36

LittleOne
    19. Listopad 2017. 14:08

Ja sam uzela ove, stvarno su dobre, cvrste. Malo velike, bit ce za proljece (najmanji broj). Treba samo shiping platiti :) ali ima stvarno zvakakvih, za curice ima stvarno medenih

LittleOne
    19. Listopad 2017. 14:10

A amazon je stvarno provjeren, ja sam mislila od tam i avent bocice narucivat kad ce trebat (ne znam dal da kupim unaprijed??) jer salju originalni proizvodaci

• Aymee
    19. Listopad 2017. 14:17

Drage Klokanice da vas malo pozdravim.. Drago mi je da ste sve dobre i lijepe s tim trbuscicima.. 
    Dalmatinka, razumijem tvoje boli (isijas vec par godina i nekad ne mogu ustati s kreveta) a skoliozu i lordozu ignoriramo, 
    Cure koje radite u RH, ne znam znate li da imate pravo na jedan dan mjesecno placenog dopusta za prenatalne preglede. Jucer sam frendici to rekla (oko mene je puno trudnica, ) a ona nije imala pojma za to.. 
    Mi smo jucer bili na pregledu i imali smo okruglih 28 tjedana. 
    Vidim da vama dr daju procjene duzine i tezine bebice.. Mi to nemamo. Moja kaze da je njoj to nepotreban stres trudnicama jer onda samo razmisljaju o tome je li beba ok (radim to i ovako i onako). Ali mi je zato dala tablicu za mjerenje fetalnih pokreta, sto me zapravo puno vise stresira.. 

Aymee

Mela
    19. Listopad 2017. 14:23
    Ovo sam zaista jučer uradila

MamaTroje
    19. Listopad 2017. 14:37

Opet sam dijabetična. Sela sam si u Vinceka na poslednji kolač ove godine. 

tiramisu
    tiramisu
    Elena288
    19. Listopad 2017. 14:46

Pozdrav drage zene! Citam vas al se ne oglasavam puno. Moj termin je na Bozic 25.12. , tako da smo sada u 31. tjednu 😊 decko 😁 
    Prvo nam je dijete i jos nista nisam kupila, nekako mi jos rano😁 
    Zanima me odakle da pocnem... jeste vi sta pripremile?? Krevetic, komodu?? 
    MamaTroje i ja sam 😫 sta su ti rekli , dijeta za gestacijski? Ja sam samo izbacila bijeli kruh i slatkise jer sam ih dosta jela 

MamaTroje
    19. Listopad 2017. 14:55

Ništa. Nakon ogtt-a nikad ne dobijem nikakve upute. Samo mi daju papir. Sljedeći tjedan idem ginici, i vidjet ću što će reći. Mislim znam što će, staviti me na dijetu 1800 kcal i onda GUK.
    Tako ću i ja, samo ću izbaciti šećer. Iako nisam baš nešto s tim pretjerivala. Ono, biskvit i ganache jednom tjedno, i to biskvit uvijek sa duplo ili troduplo manje šećera nego je u receptu.

Elena288
    19. Listopad 2017. 15:13

Ja sam izbacila pekarske proizvode, kiflice i slicne stvari iz pekare, mislim da ce to pomoci. 
    I banane su rekli Ne i slicno... mislim da malo pretjeruju, ja se ne pridrzavam te dijete striktno.

19. Listopad 2017. 16:09

Elena288

Pozdrav drage zene! Citam vas al se ne oglasavam puno. Moj termin je na Bozic 25.12. , tako da smo sada u 31. tjednu 😊 decko 😁
    Prvo nam je dijete i jos nista nisam kupila, nekako mi jos rano😁
    Zanima me odakle da pocnem… jeste vi sta pripremile?? Krevetic, komodu??
    MamaTroje i ja sam 😫 sta su ti rekli , dijeta za gestacijski? Ja sam samo izbacila bijeli kruh i slatkise jer sam ih dosta jela

Ja san pocela ranije pa san krenila s robicom. Ako nemas bas nista savjetujem ti da krenes s vecim stvarima jer nesto ces mozda morat i cekat da stigne.. ja san cekala kolica par tjedana.. krevetic i madrac su imali na stanju... a ormaric stize krajem 11 mj...
    Sta se tice robice, br 52 je najcesce prvi broj i to je robica koju nosis kratko, tako da tog kupis najmanje, a onda velicina je 56 i tog kupis malo vise.. ja san kupovala do 62 nesto cak i 68 al nisan previse..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.