Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Listopad 2017. 00:44

dea32

Neo, da da.. Ne brini, nalaz je super.
    Dazi, super da Alin napreduje, bit ce curka i pol.
    Miruj sto vise i bit ce sve ok.
    Ja sam kupovala obicne spavacice koje imaju po 5-7 gumbica na sredini i bile su super za dojenje. Ionako su ove s naglaskom 'za dojenje' skuplje a funkcioniraju isto..
    Trudnicka dokumentacija bi bili svi nalazi napravljeni u trudnoci, obavezno nalaz kg i rh, trudnicka knjizica ako je imate, nalaz brisa na bhs grupe b, kasnije nalazi ctg-a..

Ja san kupila u H$M obicnu s dugmicima i platila skuplje nego ovu trudnicku haha.. trudnicku san slucajno nasla u jednom centru na standu i platila je cca 120 kn 

18. Listopad 2017. 00:49

Orangina

Dea hvala na savjetima, i ovo za probavu je ful bitno. Mislim da cu nositi kompot od sljiva u bolnicu 😂

Dalmatinka spominje kremu za bradavice koju ne treba ispirati prije dojenja? Koje su to?

Frau sretno za anomaly scan ❤

MamaTroje sto je bilo da si se rasplakala? Ja sam si sjela na klupicu i plakala u parku jer sam u tom trenutku imala u glavi kako sad nemam vremena nauciti voziti auto prije poroda a trebat ce mi da beba i ja mozemo ici gdje treba i kad tata radi…. Eto 😂😘

LittleOne bas mi je drago za masazu, meni treba jedna duuuga masaza stopala, svaki dan toliko hodam, idemo i planinariti vikendom ali je postalo sve teze, brzo se umorim, moram sjesti, pritisak na mjehur…

Purelan :)

18. Listopad 2017. 00:51

Cure cestitan vam na uspjesnim pregledima 😀
    Svi kazu da vrime ide sporije sta se kraj vise blizi.. meni ne haha.. prolazi vrime ko ludo 😎

Mela
    18. Listopad 2017. 08:20

Dobro jutro, sinoć smo zaspali u pola 9 i doslovno spavali cijelu noć. Dva puta na wc i više hodala spavajući nego što sam se razbudila 
    @Dalmatinkaa,
    Ti si super, meni baš tjedni sporo prolaze.

18. Listopad 2017. 08:30

Dalmatinkaa

Svi kazu da vrime ide sporije sta se kraj vise blizi.. meni ne haha.. prolazi vrime ko ludo 😎

Hvala ti Dalmatinka ☺️
    I meni stvarno vrijeme jakooo brzo prolazi. I jos svi moji su uvjereni, a i ja, da cu roditi dva tjedna prije,oko svog rodjendana, i jos je jucer i dr rekla sto je rekla. Pa mi je malo zao, rekla sam joj ja bi doktorice bila jos jos trudna hahhahaha

Mela

Dobro jutro, sinoć smo zaspali u pola 9 i doslovno spavali cijelu noć. Dva puta na wc i više hodala spavajući nego što sam se razbudila
    @Dalmatinkaa,

Mela
    18. Listopad 2017. 09:05

Hvala Dazi.
    Pitanje da li je neko čuo za datulje u trudnoći? Naravno u 9 mjesecu trudnoće.
    Moja kuma Sanja je iste konzumirala i stvarno nije imala nekih velikih problema na porodu.

https://klokanica.24sata.hr/trudnoca/trudnica/jedite-6-datulja-dnevno-za-laksi-i-brzi-porodaj-3548

18. Listopad 2017. 09:07

Mela citala sam na temi jesenske bebe o tome. I misljenja su podijeljena. I mislim da su pisale i o caju lista maline, tako nesto. Da olaksava porod

Mela
    18. Listopad 2017. 09:40

Dazi

Mela citala sam na temi jesenske bebe o tome. I misljenja su podijeljena. I mislim da su pisale i o caju lista maline, tako nesto. Da olaksava porod

Ma da, nego sam čula za ovo pa da zajedno podijelimo mišljenje. Iskreno mislim da ne može škoditi, a sve u svemu svaki porod je individualan.

Teddy Bear
    18. Listopad 2017. 10:06

Dobro jutro svima. Čestitam svima na uspješnim pregledima. Mene danas isto danas čeka pregled, zapravo poslijepodne u 19h. Jedva čekam, da malo bebicu svoju vidim. Pokupila sam nalaze UK sterilna je, samo još moram otići po nalaze KKS nadam se kako će i oni bi uredu. Nekako sam puno smirenija kako sada bebica intenzivno udara pa nema više onog grča u želucu prije pregleda, kao na samom početku.
    Javim se kad pregled završi.

18. Listopad 2017. 10:08

Teddy Bear

Dobro jutro svima. Čestitam svima na uspješnim pregledima. Mene danas isto danas čeka pregled, zapravo poslijepodne u 19h. Jedva čekam, da malo bebicu svoju vidim. Pokupila sam nalaze UK sterilna je, samo još moram otići po nalaze KKS nadam se kako će i oni bi uredu. Nekako sam puno smirenija kako sada bebica intenzivno udara pa nema više onog grča u želucu prije pregleda, kao na samom početku.
    Javim se kad pregled završi.

Sritno 😘

Dazi

Dalmatinkaa

Hvala ti Dalmatinka ☺️
    I meni stvarno vrijeme jakooo brzo prolazi. I jos svi moji su uvjereni, a i ja, da cu roditi dva tjedna prije,oko svog rodjendana, i jos je jucer i dr rekla sto je rekla. Pa mi je malo zao, rekla sam joj ja bi doktorice bila jos jos trudna hahhahaha

Mela

@Dalmatinkaa,

Dobro jutro Mela. Super da si se naspavala 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.