Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dea32
    05. Listopad 2017. 21:56

LittleOne

A jel na porodu oni kazu u kojem polozaju da lezis il sam biras?

U principu se namjestis kak ti odgovara. Ja sam cak i hodala po boksu, u trudovima se naslanjala na krevet i skakala po pilates lopti.. zadnjih par sati sam lezala na desnom boku ..

• Frau_Mund6
    05. Listopad 2017. 22:46

Marijanos super za vjezbanje ;) jos solo trening ;) bas si sretnica 😁
    Meni joga savrseno odgovara ;) razgibam kukove, prodisem i opustim se ;) a jos k tome se povezem i sa bebom, di ces bolje 😍

url=https://lilypie.com]

Mela
    06. Listopad 2017. 08:16

Marijanos blago se tebi, očekujemo neke korisne infromacije  Moram se  i ja natjerati.
    Curke kakva ste vi sa hranom, šta najviše jedete? Mene je počela drmati sezona mandarina, nigdje bez mandarine 

neo
    06. Listopad 2017. 08:37

Mela

Marijanos blago se tebi, očekujemo neke korisne infromacijeMoram se i ja natjerati.
    Curke kakva ste vi sa hranom, šta najviše jedete? Mene je počela drmati sezona mandarina, nigdje bez mandarine

Ha ha,znaci nisam jedina...ja svaki dan pojedem pola kg mandarina, nekako mi najbolje odgovaraju....
    A i poslije njih mali ima utakmicu u trbuhu 😀😅

Mela
    06. Listopad 2017. 08:53

@ neo,
    ista sam ti, baš mi odgovaraju. Naranče isto mogu jesti, ali mandarine prednjače 

Mela
    06. Listopad 2017. 08:57

Zaboravila sam jučer napomenuti, da mi je dok.uključio tablete željezo da pijem, jer mi je isto u granici referentnih vrijednosti, ali je njemu to malo za trudnicu. 
    Kada sam ih pila znam da su baš odvratne za želudac . 

neo
    06. Listopad 2017. 09:02

Mela

Zaboravila sam jučer napomenuti, da mi je dok.uključio tablete željezo da pijem, jer mi je isto u granici referentnih vrijednosti, ali je njemu to malo za trudnicu.
    Kada sam ih pila znam da su baš odvratne za želudac .

Kad si zadnji puta vadila krv?

Mela
    06. Listopad 2017. 09:07

@ neo
    Prošli tjedan, prije pregleda obzirom da mi je rekao da mu dođem sa kompletnom laboratorijom ( krv i urin) na polovini trudnoće. 

LittleOne
    06. Listopad 2017. 09:56

Ja zam vadila kks samo jednom, treba to vise puta? Urin stalno kontroliram, vec sam 2 urinokulture radila a sad u trecem tromjesecju jos jednu. 

06. Listopad 2017. 10:23

Hahhahahhaha. Ja sam jutros u marketu kupila 5kg mandarina hahahhahahha
    Narance me dosta napusu,iako ih jaaako volim. Al zato mandarine sjednu ko budali samar hahha
    Little pa trebala si barem dva puta vaditi kks, jer se oko 20.tt kontrolira zeljezo i te stvari koje beba naglo uzme sebi sve. Koji si tt?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.