Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LittleOne
    08. Listopad 2017. 09:28

Cure, koliko cesto vi osjetite bebice? Meni se cini da je moj nekak bas miran. I u zadnje vrijeme vise migolji nego lupka. Mozda se par put dogodilo da je bas divljao, ono lupao po 10min. Ostalo je vise udarac tu i tamo, malo okretanja i to je to.. 

Leptiric
    08. Listopad 2017. 10:00

Teddy Bear

Mene je moja djevojcica kao i obicno probudila oko 6.30h,mislim radnik danom nemam nista protiv jer i moram se tako ustati,ali barem da mi je vikendom duze spavati,jos sam se jucer pravo umorila. Samo nesto po kuci radila,pa oko rucka se zabavila,daj ovo ono,jedva sam cekala leci i zaspati.
    Napokon me i ova dosadna prehlada pusta,mislim ono tri tjedna nesto vucem,ili slinim,ili kasljem,zdravija mi curica koja je krenula u vrtic pocetkom 9mj,i dana izostala nije,nego ja,a stalno uzimam vitamina,cajeva,meda…ali nije dzabe drugo stanje. Zelim vam svima ugodnu nedjelju😙

Hvala, cekam sl. Pregled i ja se nadam se ubucila bebi... takodje svima ugodnu nedjelju 🌹😙
    LittleOne- mislim da je to normalno jer i moja se smirila dosta sad osjetim samo pokret ruke i noge kad se proteze ili gurka 😁 a bila je veoma aktivna beba 🤗

neo
    08. Listopad 2017. 10:40

LittleOne

Cure, koliko cesto vi osjetite bebice? Meni se cini da je moj nekak bas miran. I u zadnje vrijeme vise migolji nego lupka. Mozda se par put dogodilo da je bas divljao, ono lupao po 10min. Ostalo je vise udarac tu i tamo, malo okretanja i to je to..

I moj je u zadnje vrijeme nekako mirniji. Prode neki puta i po dva sata da ne osjetim pa me uhvati panika. Ja bi da non stop lupa da znam da je sve ok 😀

url=https://lilypie.com]

dea32
    08. Listopad 2017. 11:48

Mene bebac zna udarat da mi bude neugodan osjecaj, kao da zeli pobjec kroz pupak.. A najvise je aktivan kad legnem i kad se smirim..
    Leptiric, ne brini. U zadnjim tjednima ionako dobivaju puno jer se samo debljaju, u duzinu su vec narasli..

08. Listopad 2017. 21:57

Curee kako ste? Ja san imala problema sa prijavom pa san morala napravit novi profil.. 
    Nadan se da ste sve dobro i da su bebe super 🤗

Mela
    09. Listopad 2017. 08:07

Kod mene je bebica preko dana mirna, osjetim samo neko škakljanje, ali navečer kada se smirim i legnem tada je baš aktivna.
    @ Dalmatinka dobro nam došla.

LittleOne
    09. Listopad 2017. 10:26

Jel ko radio ogtt u zg na vrhovcu? Koliko otprilike trebam biti tamo ako dodem npr u 9? Sat, dva, tri? :D

Mela
    09. Listopad 2017. 10:27

Ogtt još uvijek nisam radila, ali sam čula budeš minimalno 2 sata :D

dea32
    09. Listopad 2017. 12:05

LittleOne

Jel ko radio ogtt u zg na vrhovcu? Koliko otprilike trebam biti tamo ako dodem npr u 9? Sat, dva, tri? :D

Ogtt bi se trebao vaditi u 0min, 60min i 120min, tako da ti savjetujem da dodes ranije. Bar je meni koma biti gladna do 11h, ja to odmah u 7 obavim i u pola 10 jedva cekam doruckovat doma

09. Listopad 2017. 13:21

Cure jel imate problem sa zubnim mesom? Meni se danas upalilo na desnoj strani.. koma je.. sta pomaze?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.