Cure, koliko cesto vi osjetite bebice? Meni se cini da je moj nekak bas miran. I u zadnje vrijeme vise migolji nego lupka. Mozda se par put dogodilo da je bas divljao, ono lupao po 10min. Ostalo je vise udarac tu i tamo, malo okretanja i to je to..
Mene je moja djevojcica kao i obicno probudila oko 6.30h,mislim radnik danom nemam nista protiv jer i moram se tako ustati,ali barem da mi je vikendom duze spavati,jos sam se jucer pravo umorila. Samo nesto po kuci radila,pa oko rucka se zabavila,daj ovo ono,jedva sam cekala leci i zaspati.
Napokon me i ova dosadna prehlada pusta,mislim ono tri tjedna nesto vucem,ili slinim,ili kasljem,zdravija mi curica koja je krenula u vrtic pocetkom 9mj,i dana izostala nije,nego ja,a stalno uzimam vitamina,cajeva,meda…ali nije dzabe drugo stanje. Zelim vam svima ugodnu nedjelju😙
Hvala, cekam sl. Pregled i ja se nadam se ubucila bebi... takodje svima ugodnu nedjelju 🌹😙
LittleOne- mislim da je to normalno jer i moja se smirila dosta sad osjetim samo pokret ruke i noge kad se proteze ili gurka 😁 a bila je veoma aktivna beba 🤗
Cure, koliko cesto vi osjetite bebice? Meni se cini da je moj nekak bas miran. I u zadnje vrijeme vise migolji nego lupka. Mozda se par put dogodilo da je bas divljao, ono lupao po 10min. Ostalo je vise udarac tu i tamo, malo okretanja i to je to..
I moj je u zadnje vrijeme nekako mirniji. Prode neki puta i po dva sata da ne osjetim pa me uhvati panika. Ja bi da non stop lupa da znam da je sve ok 😀

url=https://lilypie.com]
Mene bebac zna udarat da mi bude neugodan osjecaj, kao da zeli pobjec kroz pupak.. A najvise je aktivan kad legnem i kad se smirim..
Leptiric, ne brini. U zadnjim tjednima ionako dobivaju puno jer se samo debljaju, u duzinu su vec narasli..

Curee kako ste? Ja san imala problema sa prijavom pa san morala napravit novi profil..
Nadan se da ste sve dobro i da su bebe super 🤗

Kod mene je bebica preko dana mirna, osjetim samo neko škakljanje, ali navečer kada se smirim i legnem tada je baš aktivna.
@ Dalmatinka dobro nam došla.

Jel ko radio ogtt u zg na vrhovcu? Koliko otprilike trebam biti tamo ako dodem npr u 9? Sat, dva, tri? :D
Jel ko radio ogtt u zg na vrhovcu? Koliko otprilike trebam biti tamo ako dodem npr u 9? Sat, dva, tri? :D
Ogtt bi se trebao vaditi u 0min, 60min i 120min, tako da ti savjetujem da dodes ranije. Bar je meni koma biti gladna do 11h, ja to odmah u 7 obavim i u pola 10 jedva cekam doruckovat doma

Cure jel imate problem sa zubnim mesom? Meni se danas upalilo na desnoj strani.. koma je.. sta pomaze?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji