Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LittleOne
    04. Listopad 2017. 17:15

Daaa, to sam skuzila tek sad kad sam napisala :D a vidjet cemo jos. A svi imaju potrebu komentirat i davat svoje prijedloge il govorit da im nasi nisu bas nesto. Mislim ne znam, ja ne bi drugima nikad tak nametala svoje ideje. Pocela sam govorit da ne znamo, lakse je

• Frau_Mund6
    04. Listopad 2017. 18:19

Mi smo svojima rekli da cemo se dogovorit mi d9ma a svi ostali ce se naviknut ;D malo smo djelovali grubo al su prihvatili i sad je mir :D

url=https://lilypie.com]

MamaTroje
    04. Listopad 2017. 22:46

Je li kojoj od vas zubno meso onako super, super osjetljivo ko meni? Uđe mi hrana pod meso, boli ko vrag, kada iščetkam upali se.

Mela
    05. Listopad 2017. 08:07

Jutro curke,
    Sinoć smo bili na pregledu, i doktor kaže da je sve uredu hvala Bogu. Bebica nam je okrenula guzu i supruga i ja ništa nismo vidjeli  Doktor je naravno sve vidio :-)
    Što se tiče bolova koje osjećam, preporučio mi je odmaranje poslije posla svaki dan, da si vozim svoje tijelo kao drugom u automobilu. Slušati samo svoje tijelo, i ako bude bilo potrebe otvoriti bolovanje i ranije.

Mela
    05. Listopad 2017. 08:09

Hocu reći suprug i ja 

Mela
    05. Listopad 2017. 08:11

Također, saznala sam da mi je posteljica na prednjem zidu maternice. Ono što sam pročitala je da je idealno kad je posteljica na zadnjem zidu, jer se tada beba smjesti naprijed, leđima naslonjena na mamim stomak,a licem pozadi, što je kod porođaja lakša varijanta. Kad je posteljica na prednjem zidu, onda se beba okrene suprotno i onda može biti malo teže po majku kad se porađa. Ovo je barem teorija.

Interesira me ako nešto više zna?

LittleOne
    05. Listopad 2017. 08:24

Ja sam jedino cula da se kad je naprijed slabije osjete udarci. Meni je straga i pitala sam sta to znaci, gin je rekao bas nista, usporedio je to s ostalim genetskim obiljezijima npr. plava kosa, smeda kosa. 

Mela
    05. Listopad 2017. 08:43

LiitleOne,
    Da, i to sam pročitala. Sigurno zbog toga sam slabije i osjećala udarce.

dea32
    05. Listopad 2017. 08:48

Mela

Dea32,
    Od tebe očekujemo pregršt korisnih stvari i informacija

Ako mogu nesto vec sad odgovorit, tu sam..

Marijana07

Dea di ides rodit?

Mi smo se vec na pocetku veze dogovorili da on bira ime za curu, ja za decka. Tako je curka Hana, a decko ce bit Noa (htjeli smo kratka imena bez puno nadimaka). Meni je Noa prelijepo ime, nagovarala sam sestru da tako nazove necaka pa nisam uspjela. Mozda i bolje, jer onda nebi svog deckica mogla tako nazvati.. 

LittleOne
    05. Listopad 2017. 08:52

Hana je super ime. Meni zenskih imena ima puno vie lijepih nego muskih. Nadam se da ce iduca bit curka. Ili jos bolje, blizanke tak da mogu izabrat dva imena 
    Mene muci spavanje... Ni jedna noc ne prode da odspavam u komadu. Bar sat vremena provedem budna... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.