Daaa, to sam skuzila tek sad kad sam napisala :D a vidjet cemo jos. A svi imaju potrebu komentirat i davat svoje prijedloge il govorit da im nasi nisu bas nesto. Mislim ne znam, ja ne bi drugima nikad tak nametala svoje ideje. Pocela sam govorit da ne znamo, lakse je
Mi smo svojima rekli da cemo se dogovorit mi d9ma a svi ostali ce se naviknut ;D malo smo djelovali grubo al su prihvatili i sad je mir :D
url=https://lilypie.com]
Je li kojoj od vas zubno meso onako super, super osjetljivo ko meni? Uđe mi hrana pod meso, boli ko vrag, kada iščetkam upali se.
Jutro curke,
Sinoć smo bili na pregledu, i doktor kaže da je sve uredu hvala Bogu. Bebica nam je okrenula guzu i supruga i ja ništa nismo vidjeli Doktor je naravno sve vidio :-)
Što se tiče bolova koje osjećam, preporučio mi je odmaranje poslije posla svaki dan, da si vozim svoje tijelo kao drugom u automobilu. Slušati samo svoje tijelo, i ako bude bilo potrebe otvoriti bolovanje i ranije.
Također, saznala sam da mi je posteljica na prednjem zidu maternice. Ono što sam pročitala je da je idealno kad je posteljica na zadnjem zidu, jer se tada beba smjesti naprijed, leđima naslonjena na mamim stomak,a licem pozadi, što je kod porođaja lakša varijanta. Kad je posteljica na prednjem zidu, onda se beba okrene suprotno i onda može biti malo teže po majku kad se porađa. Ovo je barem teorija.
Interesira me ako nešto više zna?
Ja sam jedino cula da se kad je naprijed slabije osjete udarci. Meni je straga i pitala sam sta to znaci, gin je rekao bas nista, usporedio je to s ostalim genetskim obiljezijima npr. plava kosa, smeda kosa.
LiitleOne,
Da, i to sam pročitala. Sigurno zbog toga sam slabije i osjećala udarce.
Dea32,
Od tebe očekujemo pregršt korisnih stvari i informacija
Ako mogu nesto vec sad odgovorit, tu sam..
Dea di ides rodit?
Mi smo se vec na pocetku veze dogovorili da on bira ime za curu, ja za decka. Tako je curka Hana, a decko ce bit Noa (htjeli smo kratka imena bez puno nadimaka). Meni je Noa prelijepo ime, nagovarala sam sestru da tako nazove necaka pa nisam uspjela. Mozda i bolje, jer onda nebi svog deckica mogla tako nazvati..
Hana je super ime. Meni zenskih imena ima puno vie lijepih nego muskih. Nadam se da ce iduca bit curka. Ili jos bolje, blizanke tak da mogu izabrat dva imena
Mene muci spavanje... Ni jedna noc ne prode da odspavam u komadu. Bar sat vremena provedem budna...
Sortiraj odgovore
Najstariji