I meni je posteljica naprijed. U prvoj trudnoci mi je isto bila naprijed pa se sa rastom bebe povukla bocno. Na porodu je mala bila ledima na desnoj strani pa sam lezala na desnom boku da ju probam izgurati naprijed (iako je na uzv 2 tj prije toga bila naprijed ledima).. Sad je beba opet ledima na desnoj strani i gin mi je savjetovao da cesce lezim na desnom boku iz istog razloga.. Sad ne znam dal to ima veze sa posteljicom, iako ima logike ako je naprijed da bebi nije ugodno bit naslonjena na nju..
Dea32,
Hvala! Naravno ima još puno toga da se promjeni do poroda, i sigurno je to razlog što gin nije ništa specijalno prokomentirao kada je rekao da je posteljica naprijed.
Mene zeza što zaspim ili na lijevom ili desnom boku i uvijek se probudim na leđima.
Cure i meni je posteljica sprijeda i citala sam ovo sto i vi,ali sam citala i oprecne teorije. Ugl.pitala sam doktoricu sta to znaci,ona je rekla da je to normalan polozaj posteljice i jos neke stvari i ugl.da zato sto mi je posteljica sprijeda mogu lezati na ledjima jer se ne moze zacepiti suplja vena i prekinuti dotok kisika. A da je iza bi bebu pritiskala posteljica kada bih lezala na ledjima i da bi moglo doci do zacepljenja vene. Eto
Je li kojoj od vas zubno meso onako super, super osjetljivo ko meni? Uđe mi hrana pod meso, boli ko vrag, kada iščetkam upali se.
Imam ja probleme... bas me muci, toliko krvi mi iz mesa nije izaslo nikad... ;( koristim parodontax al niti on ne pomaze.. trebao bi pomoci caj od kadulje, muckas ga u ustima i ispljunes, probaj! Nije rijetkost da zene imaju problem u trudnoci sa zubnim mesom, meso skroz omekani i zato ti ulazi hrana.
url=https://lilypie.com]
Dazi,
Hvala na objašnjenju. Bila naprijed ili iza najvažnije je da se zdravo razvija i da je sve uredu.
LittleOne meni je Leon bio izbor al mi he decko nekako nezadovoljan ;) a Noela vec imamo medu najuzima ;) ako nisi primjetila ta dva imena su istih slova ali ih citas obrnuto ;)
Mirjanos super vijesti ;) jesi se smirila ;)
Jesam Frauica :)
Bilo je super cuti da je sve ok. Krenula sam na vjezbanje i bas se nekako dobro osjecam :)
Idem na vjezbe za trudnice i sama sam u grupi :))) curke slabo dolaze, tako da imam privatnog trenera :)
Ajmeee Mirjanos blago ti seee 😊
I ja bii, ali ovdje kod mene nema nigdje niti u blizoj okolici
Sortiraj odgovore
Najstariji