Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    neo
    06. Listopad 2017. 10:35

Ja sam samo jednom vadila kks na pocetku trudnoce i to je to. Znaci morat cu sama trazit da mi da uputnicu. Idem za tjedan dana na pregled pa cu to probat rijesit.

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    06. Listopad 2017. 10:35

Joooj i ja sam na manadrinama i jabukama ;) imamo neke domace pa se ubijam u jabukama ;) inace jedem sve, al nista me bas pretjerano ne vuce kao one trudnice s reklame za sok od jabuke ;)
    Mene zanimaju oni viperi tj lezaljke za bebe, koliko je nuzno da se beba bas ljulja u njima? Nasla sam neku kombinaciju hranilice i lezaljke za bebe. Cini mi se super prakticna stvar ;) moze se slozit u ravninu, a podnosi tezinu za dijete cca 3 godine. Jedina mana je da se lezaljka ne ljulja...
    Molim one koje vec imaju djecu da mi kazu svoje musljenje ;) 
    https://www.bambinoshop.hr/proizvod/be-cool-hranilica-breakfast-royal/

• Mirjanos
    06. Listopad 2017. 10:38

Frau_Mund6

Marijanos super za vjezbanje ;) jos solo trening ;) bas si sretnica 😁
    Meni joga savrseno odgovara ;) razgibam kukove, prodisem i opustim se ;) a jos k tome se povezem i sa bebom, di ces bolje 😍

Joga? to ides u neku grupu ili solo doma vježbaš?

zanima me, jer ako skidaš s neta neke joga vježbe za trudnice koje možeš preporučiti, slobodno pošalji link da vidim sta se nudi.. :)

Mela
    06. Listopad 2017. 10:39

@ Little One,
    I ja svaki put kontroliram urin, ali dva puta sam vadila krv. Na početku kada je utvrđena trudnoća, i sada na polovini. 
    Baš kao što je Dazi napisala, da se napravi kontrola po svim parametrima, zato što beba sve sebi uzme.

Teddy Bear
    06. Listopad 2017. 10:41

Meni moja doktorica pred svaki pregled traži KKS i urin, već sam jedanput radila UK i sada mi je opet rekla da uradim za pregled.
    Mandarine i ja obožavam, kao i šipak, ono baš mi pašu, osvježavaju. Kada sam ostala trudna željezo mi je bilo 27 i na pola trudnoće već na 13, pa nije htjela više čekati nego mi je odmah rekla da počnem uzimati tablete ferro sanol duodenal, ne smetaju mi na želudac, baš me zanima kakvi će mi sada biti nalazi, trebala bih idući tjedan otići izvaditi pa se naručiti na pregled..

Mela
    06. Listopad 2017. 10:41

@ Dazi,
    Hahahahahhaha. Jučer je na tržnici kupljena zaliha za vikend.

Mela
    06. Listopad 2017. 10:46

@ Teddy Bear
    Željezo 14,i meni je propisao ferro sanol duodenal, ali nažalost ja baš teško podnosim iste. Baš mi smetaju na želudac :-(

06. Listopad 2017. 10:55

Neo trebala bi,da. Vidi sa dr sada kad budes isla na pregled ☺️
    Teddy i meni jako pase i sipak,da 😊
    Mela ne mogu si pomoci hahhahahha bas me nekako napune energijom. 🤗🍊🍊🍊🍊

06. Listopad 2017. 10:56

A za zeljezeo, da. Beba naglo uzme jakoooo puno. Meni je primjerice zeljezo bilo 36, preko maksimuma, i nastavila sam piti folnu sa vitaminima i mineralima u kojima je bilo dosta zeljeza, al je rekla dr samo nek nastavim jer ce mi trebati. I stvarno,onda sam vadila krv i zeljezo je palo na 19

• Frau_Mund6
    06. Listopad 2017. 11:08

Mirjanos

Frau_Mund6

Marijanos super za vjezbanje ;) jos solo trening ;) bas si sretnica 😁
    Meni joga savrseno odgovara ;) razgibam kukove, prodisem i opustim se ;) a jos k tome se povezem i sa bebom, di ces bolje 😍

Joga? to ides u neku grupu ili solo doma vježbaš?

zanima me, jer ako skidaš s neta neke joga vježbe za trudnice koje možeš preporučiti, slobodno pošalji link da vidim sta se nudi.. :)

Ne idem na jogu u kvartu ;) nije za trudnice al me zenska koja  vodi stalno gleda i daje zadatke koje da radim kad nesto ne smijem... al imas puko toga na netu ;) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.