Hvala Dea😁
Cestitammmm i super da je sve u redu 😊😊
U kojem si tt?
Nasa cura ce se zvati Alin 😄
Sad sam 31+2tt.
Alin je bas lijepo ime..
Dazi cestitam!
Mi smo neki dan bili na pregledu, beba ima oko 1600g, okrenuta glavom prema dolje i konacno smo saznali da ce curka dobiti bracu..
Mirovanje je i dalje u tijeku iako se nisam nista vise otvorila od zadnjeg pregleda.
Neo, jesi bila na pregledu, kako ti stojis sa otvaranjem?
Ja nemam nikakve bolove, osim kad dugo stojim, bude mi pritisak na mjehur i tad imam dojam da bi mogla stalno sjedit na wc-u..
Jeste razmisljale o imenima za bebe? Ili imate vec spremno ime? Nas decko ce se zvati Noa..
Bila sam na pregledu i rekli su mi da i dalje mirujem. Nisu mi radili cervikometriju tako da neznam kskvo je stanje. Za 10 dana idem svom ginu pa cu vidit kakbo je stanje.
I ja imam pritisak kad duze stojim.
url=https://lilypie.com]
Ahaa, evo sada se vidi sticker. bas super,bravoo. Meni bas brzo vrijeme prolazi, bude mi nekada i zao koliko brzo prolazi.
I Noa je stvarno lijepo ime.
A hvalaaaa 😊
Meni se neka bol u preponama javljala oko 20-21 tjedna, ali me je pustila, međutim kada dosta sjedim, a jesam svaki dan na poslu 8 sati, onda me stomak počinje stezati. Uzimam dva magnezija na dan i dosta mi pomaže. Planirala sam raditi do sredine 11 mjeseca i dosta više. Bila sam prehlađena prije dva tjedna, da bih tek jučer dobila neki kašalj produktivni, izludi me. Nisam ni sama pametna smijem li što uzeti u apoteci, neki sirup, evo pravim si kući kad dođem mlijeko sa medom ili šećerom koji upržim, dosta čaja i tekućine, valjda će brzo proći.
Što se tiče imena, zadnji put je rečeno da opet curicu očekujem, nikako da bi se za nešto odlučila, uvijek sam imala imena za dečkiće, tu se ne bih puno mislila.
Idući tjedan bih trebala povaditi nalaze KKS i UK i naručiti se na pregled.
Meni se neka bol u preponama javljala oko 20-21 tjedna, ali me je pustila, međutim kada dosta sjedim, a jesam svaki dan na poslu 8 sati, onda me stomak počinje stezati. Uzimam dva magnezija na dan i dosta mi pomaže. Planirala sam raditi do sredine 11 mjeseca i dosta više. Bila sam prehlađena prije dva tjedna, da bih tek jučer dobila neki kašalj produktivni, izludi me. Nisam ni sama pametna smijem li što uzeti u apoteci, neki sirup, evo pravim si kući kad dođem mlijeko sa medom ili šećerom koji upržim, dosta čaja i tekućine, valjda će brzo proći.
Što se tiče imena, zadnji put je rečeno da opet curicu očekujem, nikako da bi se za nešto odlučila, uvijek sam imala imena za dečkiće, tu se ne bih puno mislila.
Idući tjedan bih trebala povaditi nalaze KKS i UK i naručiti se na pregled.
Mozes sljez, u obliku caja ili sirupa. Ako vidis da ti ne mozes izdrzati 8h sjedeci otvori bolovanje. Meni uz magnezij direkt budu cesta stezanje, gin je rekao sto vise mirovat..
Neo, nadam se da ce sve bit ok i da su prvi put pogrijesili..
I ja se nadam 😅
Sad vidim po stickeru da si ti prva od nas na redu 😀
url=https://lilypie.com]
Teddy Bear,
U istom sam problemu. Bol koji nakon 8 sati sjedenja uvijek osjetim, i moram odmah na ležanje na lijevi bok. Također, uključila sam 2x Magnezij ali ranije prije ovih bolova radi grčeva koje sam osjećala.
Moramo se čuvati i mirovati :-)
O imenu još uvijek nismo razmišljali, ali kad krene sigurno milion prijedloga :-)
Noa i Alin su baš lijepa imena.
Neo, nadam se da ce sve bit ok i da su prvi put pogrijesili..
I ja se nadam 😅
Sad vidim po stickeru da si ti prva od nas na redu 😀
Da, medu prvima probijam led.. Mislim da ima jos cura moje imaju termin kao ja +/- koji dan, ali su se prebacile na fb u grupu (bar sto se tice termina na pocetku grupe)..
Ionako vec znam kaj me ceka pa mi nije neka frka ili strah..
Sortiraj odgovore
Najstariji