Ja sam stavila gengigel kad me bolio. Iskreno nisam ni provjerila jel se smije u trudnoci. Al sam stavila dve veceri za redom i super je pomoglo
Moram vas pitat kolike su sanse da se nevidi druga beba na ultrazvuku?
Imam osjecaj od pocetka trudnoce da ih je dvoje.i sad po nacinu kretanja sam zakljucila da ih je dvoje ili da nosim hobotnicu xD jer nemoze po nikakvoj logici beba u 25tt biti na toliko mista u isto vrime ...nezz kako da vam objasnim.na pocetku trudnoce su rekli da nisu sigurni ali da postoji mogucnost da su dvoje.i posli niko to nije spominjao nego je navodno jedna beba...u obitelji mi je preko 50posto blizanackih trudnoca pa me to dodatno baca na razmisljanje.
Mlada mama, paa ima slucajeva u kojima se druga beba skrivala na ultrazvuku sve do poroda, ali ipak mislim da bi se vidjelo dosada da su dvije bebice.
A ja nekada osjecam svoju bebicu u isto vrijeme i na lijevoj i na desnoj strani, to su bebice. Kao male gliste se rastezu,protezu,udaraju svim udovima,guzom hehhe
Ja sam stavila gengigel kad me bolio. Iskreno nisam ni provjerila jel se smije u trudnoci. Al sam stavila dve veceri za redom i super je pomoglo
Vcrs je bolje..ako ne prode kroz koji dan uzet cu.. tnxxx
Moram vas pitat kolike su sanse da se nevidi druga beba na ultrazvuku?
Imam osjecaj od pocetka trudnoce da ih je dvoje.i sad po nacinu kretanja sam zakljucila da ih je dvoje ili da nosim hobotnicu xD jer nemoze po nikakvoj logici beba u 25tt biti na toliko mista u isto vrime …nezz kako da vam objasnim.na pocetku trudnoce su rekli da nisu sigurni ali da postoji mogucnost da su dvoje.i posli niko to nije spominjao nego je navodno jedna beba…u obitelji mi je preko 50posto blizanackih trudnoca pa me to dodatno baca na razmisljanje.
Ak si redovito isla na preglede stvarno sumnjam da bi propustili toliku bebu, to vise nije malo
Ja svog nekad osjetim u isto vrijeme iznad pupka i skroz dole nisko. Ko da se rasteze pa s jedne strane nogama lupa a druge dlanovima :D
Ja sam se upravo vratila s joge ;) sve manje toga radim... u jednom trenu dok sam odmarala na treningu, beba me tak susnula da sam ostala iznenadena ;D jos je nikad tako nisam osjetila
url=https://lilypie.com]
Moja trenira box u stomaku haha.. lupa sa svih strana.. i nekad bas zareda udarce kao da boxa.. nmg ni zamislis sta radi unutra haha.. osjetim je tokom cilog dana.. cak i nocu.. bas je aktivna dosta
I fora mi je gledat kako se stomak trese dok se igra 😂
Cure jel imate problem sa zubnim mesom? Meni se danas upalilo na desnoj strani.. koma je.. sta pomaze?
Imam ja, promijenila samo pastu malo je pomoglo, ali opet osjetim upalu.
Žene ne znam jesam ranije čitala, ali da vidimo koliko dječaka a koliko curica čekamo da napravimo našu tablicu :-)
Sortiraj odgovore
Najstariji