Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Listopad 2017. 20:59

Ahaa, kuzim LittleOne. I mene kod odnosa boli, pogotovo na pocetku,da.

Orangina
    03. Listopad 2017. 22:50

Dazi - cestitke i bas mi je drago da ste uzivali na medenom! 
    I kod mene se beba umiri kad tata stavi ruku ali ako nasloni glavu i pocne pricati u trbuh onda ga udara u celo, nos, usta haha koji show! 
    Boli me pipi nakon duzeg odnosa, to sam skuzila nedavno.

Mela - ja sam se "naviknula" pa me svejedno udarci iznenade pogotovo kako beba raste pa jace udari ili kad mi rastegne trbuh u jednu stranu 😁 

Frau - Za hormone..pa npr.brzo se rasplacem na emotivne stvari i puuuuno sam ljubomornija nego prije trudnoce. I primjecujem trudnice po svuda 😂 Nadam se da ne buljim previse haha

LittleOne
    03. Listopad 2017. 23:10

Ja isto po svuda vidim trudnice i pokusavam pogodit u kojem su tjednu. Nekad mi dode da ih pitam da vidim jesam u pravu 

• Frau_Mund6
    04. Listopad 2017. 00:01

Znaci to sa trudnicama je uobicajno 😉 a meni je izgledalo da je svaka treca trudna u mom kvartu 😂😂😂 jos se nisam poigrala sa pogadanjem tjedana, vidis zanimljivo... ali od kad sam trudna prate me iste brojke 😂 sad je naprimjer 00:00 

url=https://lilypie.com]

Orangina
    04. Listopad 2017. 01:11

Hahaa nisam jedina! Da i to pogadanje tjedana, nekad ih usporedujem s mojim trbuhom pa si mislim koliko su trudne 😁 
    A najbolje su mi zene u ducanima i u autobusu kad mi kazu "ti si pred terminom" ili "to je curica 100% jer ti je trbuh visoko/jer hodas ko pingvin" a ja onak samo 25 tjedana trudna 😅 Sto ce biti za mjesec dana!

Mela
    04. Listopad 2017. 08:07

Little One,
    I mene je pipi počela bolit prilikom odnosa, bas nelagodan bol. 
    Dazi, 
    Prošli tjedan sam u donjem dijelu trbuha osjećala bol, pa sam si morala uključiti 100 % odmaranje nakon posla. 

Mela
    04. Listopad 2017. 08:13

Frau_Mund 6,
    Trudnice sam počela viđati i prije nego što sam saznala da sam trudna. Pitala sam se, Bože zar je ovoliko trudnih žena 

Orangina,
    Kao da sebe slušam, hahha..Osjetljiva na sve, ljubomorna kao nikad..Sinoć sam pitala supruga jel baš moramo da gledamo ovu žensku na TV-u.  ( p.s. gostovanje nekog modela ili šta je već na RTL-u ) Iskreno, sama sebi presmiješna 

04. Listopad 2017. 08:48

Hvala ti Orangina 😁
    Slazem se za trudnice. I ja ih svugdje primjecujem hhahaah
    Jucer sam dragog zaduzila da mi napuse slaufic, i sad sjedim na njemu i ne boli me pipi, ali cim se dignem i stojim,hodam,odmah se javlja bol i u pipi i u preponama. 

dea32
    04. Listopad 2017. 09:56

Dazi cestitam! 
    Mi smo neki dan bili na pregledu, beba ima oko 1600g, okrenuta glavom prema dolje i konacno smo saznali da ce curka dobiti bracu.. 
    Mirovanje je i dalje u tijeku iako se nisam nista vise otvorila od zadnjeg pregleda. 
    Neo, jesi bila na pregledu, kako ti stojis sa otvaranjem?
    Ja nemam nikakve bolove, osim kad dugo stojim, bude mi pritisak na mjehur i tad imam dojam da bi mogla stalno sjedit na wc-u..
    Jeste razmisljale o imenima za bebe? Ili imate vec spremno ime? Nas decko ce se zvati Noa..

04. Listopad 2017. 10:09

Hvala Dea 😁
    Cestitammmm i super da je sve u redu 😊😊
    U kojem si tt?
    Nasa cura ce se zvati Alin 😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.