Seks u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pandemona
    08. Svibanj 2014. 13:35

U prvoj trudnoći smo bili dosta aktivni do zadnjeg dana :), ali u drugoj se aktivnost smanjila no to je zbog drugih stvari.

MarijaŠ
    08. Svibanj 2014. 13:39

15 dana?! Ženo, svaka ti čast... Ja mislim da će mi trebati dugo da se opustim, još ako bude nekih šavova ili tako nešto... Brrrr, sva se naježim od same pomisli. A MM za ovo neće saznati 

Krešimir 19.08.2014. <3

Tina0208
    08. Svibanj 2014. 18:58

blagooo tebiii..... znaci treci put se bacas na "posao" odma cim izades iz rodilista....

Laura 21.08.2014 :-*

piper
    08. Svibanj 2014. 19:46

Ja se sve bojim da cu ostat u ovom bezvoljnom stanju a onda ce mi MM poludit...jadnicka mi je vec zao...jel vi prakticirate sta od alternative(mislim da olaksate muzevima)? Ja nemam volju ni za to 

Lilica
    08. Svibanj 2014. 20:04

nemam ni ja volju, al zao mi jadnicka pa mu pomognem. sto se mene tice, nemam potrebe nikakve 

anakome
    08. Svibanj 2014. 21:15

Mene zivo zanima bi li mi bilo napeto ovako i da se smijemo seksat. Ja stalno mislim na seks. Ja svome pomognem jer mi je totalno napeto, stalno bi ga drpala. To sad dolazi do izrazaja kad nema vise povracanja i mucnine. Dok sam imala tih problema nije mi bilo do nicega. Ni okrenit se nisam mogla da ne izazovem povracanje, a kamo da bi se treskala pomaganjem

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.