U prvoj trudnoći smo bili dosta aktivni do zadnjeg dana :), ali u drugoj se aktivnost smanjila no to je zbog drugih stvari.
15 dana?! Ženo, svaka ti čast... Ja mislim da će mi trebati dugo da se opustim, još ako bude nekih šavova ili tako nešto... Brrrr, sva se naježim od same pomisli. A MM za ovo neće saznati
Krešimir 19.08.2014. <3
blagooo tebiii..... znaci treci put se bacas na "posao" odma cim izades iz rodilista....
Laura 21.08.2014 :-*
Ja se sve bojim da cu ostat u ovom bezvoljnom stanju a onda ce mi MM poludit...jadnicka mi je vec zao...jel vi prakticirate sta od alternative(mislim da olaksate muzevima)? Ja nemam volju ni za to
nemam ni ja volju, al zao mi jadnicka pa mu pomognem. sto se mene tice, nemam potrebe nikakve
Mene zivo zanima bi li mi bilo napeto ovako i da se smijemo seksat. Ja stalno mislim na seks. Ja svome pomognem jer mi je totalno napeto, stalno bi ga drpala. To sad dolazi do izrazaja kad nema vise povracanja i mucnine. Dok sam imala tih problema nije mi bilo do nicega. Ni okrenit se nisam mogla da ne izazovem povracanje, a kamo da bi se treskala pomaganjem
Sortiraj odgovore
Najstariji