Seks u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mvukoja
    12. Svibanj 2014. 08:01

U prvoj smo se sexali non stop,bilo je ko da i nisam trudna,a sad u drugoj je to druga priča. sve me boli,i želja je isparila.

reina2731
    13. Svibanj 2014. 11:21

Prva trudnoća izbjegavala sam iz svog straha. Rodila na termin hitnom sekcijom nakon 16h paklene indukcije.
    Druga trudnoća je bila rizična, hematomi i krvarenja, kad je dr dao zeleno svjetlo imali smo odnose, rodila u 35tt prirodnim putem.
    Ja sam za seks :-D

krafnica
    14. Lipanj 2014. 12:56

Nemam nikakvih problema u trudnoci, al zelja je jednostavno isparila, prva 3 mjeseca svaki dan, zadnja dva tjedna se jednostavno ne mogu opustit i jako sam ukocena. Malo mi fali i stvarno bi htjela ali jednostavno ne uzivam :/

DarijaZ
    14. Lipanj 2014. 14:25

Ako ne uzivas, onda ni nemoj... Dragi ce to valjda shvatiti :-)
    Kod mene se vratila zelja, ali me cesto boli i nekako pece cijela utroba tokom i nakon sexa pa ga zapravo nekako i izbjegavam 

Tina0208
    14. Lipanj 2014. 14:43

mene najvise muci to kaj se ne mogu pravilno namjestiti...nikak mi ne pase...katastrofa...

Laura 21.08.2014 :-*

ninika11
    14. Lipanj 2014. 14:49

mene je malo strah.. danas smo 12+1. rekla nam je sestra da sačekamo prvo tromjesečje ali mene je strah uopće trenutno..

piper
    14. Lipanj 2014. 16:13

Mi smo apstinirali skoro 3mj jer ja nisam imala uopce nikakvu volju...onda me jedan dan primilo al mi je bilo tak neudobno i sve me zuljalo i nisam nikako mogla nac pravi polozaj tak da me i zelja prosla...nadam se da ce mi se vratit nakon poroda jer stvarno uzivam u sexu

15. Lipanj 2014. 10:02

Sta da vam kazem, mi se nismo seksali zadnja 3 mj trudnoce jer su nam odnosi bili strogo zabranjeni, a poslije jedva nakon 3 mj. Znaci ukupno 6 mjeseci suse...
    Tek nakon nekih 5 mj od poroda se sve vratilo na svoje.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.