U prvoj smo se sexali non stop,bilo je ko da i nisam trudna,a sad u drugoj je to druga priča. sve me boli,i želja je isparila.
Prva trudnoća izbjegavala sam iz svog straha. Rodila na termin hitnom sekcijom nakon 16h paklene indukcije.
Druga trudnoća je bila rizična, hematomi i krvarenja, kad je dr dao zeleno svjetlo imali smo odnose, rodila u 35tt prirodnim putem.
Ja sam za seks :-D
Nemam nikakvih problema u trudnoci, al zelja je jednostavno isparila, prva 3 mjeseca svaki dan, zadnja dva tjedna se jednostavno ne mogu opustit i jako sam ukocena. Malo mi fali i stvarno bi htjela ali jednostavno ne uzivam :/
Ako ne uzivas, onda ni nemoj... Dragi ce to valjda shvatiti :-)
Kod mene se vratila zelja, ali me cesto boli i nekako pece cijela utroba tokom i nakon sexa pa ga zapravo nekako i izbjegavam
mene najvise muci to kaj se ne mogu pravilno namjestiti...nikak mi ne pase...katastrofa...
Laura 21.08.2014 :-*
mene je malo strah.. danas smo 12+1. rekla nam je sestra da sačekamo prvo tromjesečje ali mene je strah uopće trenutno..
Mi smo apstinirali skoro 3mj jer ja nisam imala uopce nikakvu volju...onda me jedan dan primilo al mi je bilo tak neudobno i sve me zuljalo i nisam nikako mogla nac pravi polozaj tak da me i zelja prosla...nadam se da ce mi se vratit nakon poroda jer stvarno uzivam u sexu
Sta da vam kazem, mi se nismo seksali zadnja 3 mj trudnoce jer su nam odnosi bili strogo zabranjeni, a poslije jedva nakon 3 mj. Znaci ukupno 6 mjeseci suse...
Tek nakon nekih 5 mj od poroda se sve vratilo na svoje.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji