Teya2803, ja sam se otvorila u 6. Mjesecu trudnoce i ginic rekao mirovanje, a na seks da zaboravimo, do 37. tt. A onda mozemo, jer kao onda ako i krene porod, to je vec beba u terminu. Ipak ja nisam ni tada mogla. Pitaj ginica svakako, pa dojtor ti je i njemu je to vjeruj mi skroz normalno. Nemoj riskirati, radije pitaj.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
cure , ja vam zavidim.... kod nas vise nema seksa, nego sto ga ima...a fali mi s obzirom koliko ga je prije bilo...moram nest napravit po tom pitanju...
najedi se jagoda s cokoladom..... hehehehehehehehehe
Laura 21.08.2014 :-*
ProudMomy puno ti hvala pitat cu ga sta on misli o tome ali hvala na iskustvu
Missha hvala i tebi na podjeljenom iskustvu
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Neću vas plašit, al seksajte se dok još možete, nakon poroda vam bude trebalo jedno dobro vrijeme proć. I zbog umora i svega ostaloga ;)
He he ja se nisam seksala u prvom tromjesjecju a poslje da jos uvjek to obavim ali kad meni dode zelja hi hi,a on mora kako cu ja,u proslim trudnocama sam se seksala do zadnjeg dana dok nisam zavrsila u bolnici,a prvi put mi je trebalo dugo da se opustim tri mj se nisam dala,a drugi put vec sam se seksala nakon 15 dana i nista me nije boljelo
,a sad cemo vidjet
nakon poroda.
haaaa???? 15 dana...ti si luda... jel to moguce??? bolje da mi ovo muz ne cuje...
Laura 21.08.2014 :-*
Sortiraj odgovore
Najstariji