Teya2803, ja sam se otvorila u 6. Mjesecu trudnoce i ginic rekao mirovanje, a na seks da zaboravimo, do 37. tt. A onda mozemo, jer kao onda ako i krene porod, to je vec beba u terminu. Ipak ja nisam ni tada mogla. Pitaj ginica svakako, pa dojtor ti je i njemu je to vjeruj mi skroz normalno. Nemoj riskirati, radije pitaj.

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
cure , ja vam zavidim.... kod nas vise nema seksa, nego sto ga ima...a fali mi s obzirom koliko ga je prije bilo...moram nest napravit po tom pitanju...
ProudMomy puno ti hvala pitat cu ga sta on misli o tome ali hvala na iskustvu
Missha hvala i tebi na podjeljenom iskustvu

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Neću vas plašit, al seksajte se dok još možete, nakon poroda vam bude trebalo jedno dobro vrijeme proć. I zbog umora i svega ostaloga ;)
Neću vas plašit, al seksajte se dok još možete, nakon poroda vam bude trebalo jedno dobro vrijeme proć. I zbog umora i svega ostaloga ;)
Bome da, ja se nisam seksala od 6. mjeseca trudnoce pa sve do 3 mjeseca poslije poroda... Uzas!

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
He he ja se nisam seksala u prvom tromjesjecju a poslje da jos uvjek to obavim ali kad meni dode zelja hi hi,a on mora kako cu ja,u proslim trudnocama sam se seksala do zadnjeg dana dok nisam zavrsila u bolnici,a prvi put mi je trebalo dugo da se opustim tri mj se nisam dala,a drugi put vec sam se seksala nakon 15 dana i nista me nije boljelo
,a sad cemo vidjet
nakon poroda.
haaaa???? 15 dana...ti si luda... jel to moguce??? bolje da mi ovo muz ne cuje...
haaaa???? 15 dana…ti si luda… jel to moguce??? bolje da mi ovo muz ne cuje…
Hahaha i ja se slazem s tobom hahha bolje da ovo ne cuje nidgdje

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
haaaa???? 15 dana…ti si luda… jel to moguce??? bolje da mi ovo muz ne cuje…
Ma prvi put vam je sve u psihi tako je meni bilo nisam mogla zamislit pa mu nisam dala tri mj od poroda he he,a drugi put odmah jedva sam docekala i nakon 15 dana ja svog muza razveselila he he ma ne samo njega vec i sebe ali nisam bila ni sivana ni nista tako da sam se opustila i predala muzu u ruke.
Laura 21.08.2014 :-*
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji