Seks u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hope
    16. Lipanj 2014. 17:45

Ma, i ja sam vec navikla na ovakvo stanje...dragi mozda malo manje
    Bilo je tesko pocetkom, sredinom drugog tromesecja- kad sam doslovno SANJALA seks...nije me smio ni dotaknuti...a ja u pozi lezanja ko daska i nikud ni mrdnuti sa sobom nisam smjela
    Sad me ta faza prosla!
    ..i ustvari mi je sad jedino na pameti da ovo sve dobro zavrsi, da bebaca bude unutra do termina i da se rodi ziva i zdrava!!!
    A, seks....bit ce vremena i za to!!!!

Zato kazem, drage moje- koje ste u stanju i mozete UZIVAJTE!!!!!

missha
    16. Lipanj 2014. 18:01

Baš :) ;) Ja sam totalno atipična trudnica bila, opće mi se nije htjelo :O

krafnica
    16. Lipanj 2014. 18:04

Meni se oce, al kad krenemo ne mogu ni noge rasirit kolko me trta. A sta smo sve u prva tri mjeseca radili, da sam nerijetko govorila jadno nase dijete...

Tina0208
    17. Lipanj 2014. 10:29

hope pa ima i drugih nacina da zadovoljis muza jadnog...... a gle cuda...ne treba se ni iz kreveta dici... hehe...

Laura 21.08.2014 :-*

Hope
    17. Lipanj 2014. 10:47

Aha...sad i da ...ali sam dobar dio bila u bolnici...i ni glavu dici sa jastuka...do WCa pridignuti se- bio je luksuz  

Tina0208
    17. Lipanj 2014. 10:55

eh pa onda samo naprijed....ne vjerujem da bas nece bit odusevljen...

Tina0208
    17. Lipanj 2014. 11:58

ma naravno da nije...brzo ce to proci...

antonio
    17. Lipanj 2014. 12:14

Tina ja i ti pocnimo bit zesce sa muzevima za dva tjedna

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.