joj antonio kad bi mi bar tako pasalo... problem je u tome kaj moj muz trenutno ima samo 3 kile vise od mene...zgnjecit cu ga jadnog kolika sam....
Laura 21.08.2014 :-*
ma neide mi nikako ali nasilit cu se za dva tjedna bit cu najbolja zena svaki dan cu muza zadovoljiti hi hi hi,sve samo da se sto prije porodim ha ha ha ha
Mi i dalje upražnjavamo odnose koliko možemo. I to samo zato što se ne mogu baš namjestiti. Smiješne su mi te akrobacije po krevetu. Srećom, imam muža koji ima razumijevanja i strpljenja, pa nam je i dalje lijepo. Iako moram priznati da mi je nekako to sve palo u drugi plan u zadnje vrijeme. Ne osjećam se baš previše privlačnom, nemam neku posebnu želju. Nadam se da ćemo brzo nakon poroda doći na svoje.
Krešimir 19.08.2014. <3
Nama se baš i nije puno toga promjenilo u trudnoći što se sexa tiče, nismo imali nikakve zabrane, niti krvarenja ili sl. tako da je sve ostalo isto i želja i volja :-) , a sad već pred kraj kako kad mi se da i kako kad nadjemo vremena, što više čitam da se treba sexati pred kraj ja to sve manje radim hahaha a mislim da mužu to i paše da se malo odmori jer meni stvarno nije nestala želja tokom trudnoće,baš naprotiv ;-)
Drage moje! ....veselite se i za malo !!! Naime, mi apstiniramo od samog pocetka, vjerovatno i do kraja (kako je krenulo)..i pitaj boga sta ce biti i poslije
Imala sam implatacijsko i doktor mi je cim je potvrdio trudnocu dao utrogestane 3x1 vaginalno do 13.tjedna (za svaki slucaj)...i kao dok se tablete vaginalno stavljaju- nema sex-a...
O.k.-pomirili se s tim...kad sam sa 12 i pol tjedana zavrsila u bolnici! STROGO mirovanje (glupi hematom)..krvarila 2 i pol mjeseca....tad je hematom ispao, ali krenule uzasno jake kontrakcije..i dalje moram mirovati da kontrakcije ne bi presle u prave trudove...
...da mi je netko rekao da ce tako biti- ne bi vjerovala!!! ...A muzic jadan ispasta...
Dakle cure UZIVAJTE dok mozete!!!
Hope baš mi je žao zbog tvojih komplikacija.U svakom slučaju čuvaj se i pazi lako za sex bit će ga poslije , sve ćeš nadoknaditi :-)
Hope, nemoj gubit nadu...
Ja se već naučila bez seksa, muž malo manje, al kaj sad... Meni je bilo jako neugodno tokom trudnoće druge i mislim da se nismo poseksali još od kad sam zatrudnila s manjom curom kak spada. Mala je već navršila godinu dana... :( Sad je još gorje, al valjda bu bolje :(
Sortiraj odgovore
Najstariji